Yeni evliyim kocamla aramızdaki yakınlaşma birdenbire bozuldu

Kadinin ilk değilse erkegin niye ilk cinselligi evlendigi kadin olmuyor?

Adamın sevgilisi olmuştur gidip takılmıştır etmiştir saracak başka insan bulun biz o kadına göre Konuşuyoruz beni değil

Heralde konu sahibi bi kendi kukusunu açılmamış paket sanip hediye etmiş

bir yazıda ; işareti varsa o yazıdan hep şüphe ederim ki arkadaşın konusu müthiş düzgün imlaya ve roman cümlelerine sahip.
gerçekse de "tavşan gibi sevişmek"le put gibi yatmanın arası yok mu sizce?
Aynı şeyi düşündüm. Böyle yazabilen bir kişinin bu üslupta olması ne ilginç. Ve seksten bu kadar bihaber olması.

sizi görende sanki dünyadaki tek iffetli sizi sanır,etraftaki herkes iffetsiz sanki, bence kendinizi bu kadar yüceltmeyin iffetli diye, burnunuz o kadar kaf dağındaki bu konuda eşinizin söylediği şeyde bile saçma sapan neden aramışsınız, iffetsizleri seviyor gibisinden benzetmede tavşan

kk dısındakıler bu konuyu ne ara buluyorlar bır bakıyorsun zıyaretçi sayısı çoğalmış

Neden bu dusuncede olanlar cok var hediye olarak degilde bende evlenmeden once iliskiye girme taraftari degilim konu sahibinede fikrim erkekler neden hoslanir iliski esnasinda ne yaparsan daha cok hoslarina gider onu arastirin buraya yazınca hic kimse sizi anlamiyor surekli soylediklerinden birseyler cikarma pesindeler esinizinde oyle demesi hos olmamis sonra ne dedi birsey dedimi siz mi yaklasiyordunuz omu

Niyebu kadar abarttinizki rresmen kendinizi ovmussunuz. Sürekli benim hic sevgilim olmadi sunu yapmadim bunu yapmadim falan filan.. Benimde hic sevgilim olmadi Esim ilk sevgilim daha doğrusu. Hatta bir erkekle temasta bile bulunmadim. Fakat bunları hic bir zaman bulunmaz bir şeymiş gibi lanse etmedim. Her seyi yasiyan kizlar oldugu gibi bizdende milyonlarca var hatta senden daha pir-i paklari var .Ayrıca adam yatakta senden memnun değilmiş nasil yuceltiyorki ilişki sonrasi orayi anlamadim

Son düzenleme:
bir yazıda ; işareti varsa o yazıdan hep şüphe ederim ki arkadaşın konusu müthiş düzgün imlaya ve roman cümlelerine sahip.
gerçekse de "tavşan gibi sevişmek"le put gibi yatmanın arası yok mu sizce?
Neden ki? Burda noktalama isaretleri kullanilmiyor, dogru isaret kullanilmiyor diye konu bile açıldı. Hanimlar bu konuda gayet bilgili. Birisi noktali virgul kullandi diye boyle dusunmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…