Yeni evliyim kocamla aramızdaki yakınlaşma birdenbire bozuldu

hayir birde demis ya arkadas konusunda . kadinligmi overdi vs vs die . kadinligini oven adam bir anda ne degistide hareketsiz yatiyon die aciklama yapti anlamadim cok celiskili cok

Noktayi koyuyorum tavsan gibi = sabah , aksam , surekli sevismek

tavsan gibi olmak = cok cocuk sahibi olmak, ustun ureme hizi

Aslan gibi ureme mevsimi yok, her daim senlik ve vuslat halindeler.

Tavsan evde besleyen varsa bilir, bulduklari her nesneyle cinsel iliski kurmaya kalkisirlar. Kedi, oyuncak, baska tavsan, uyuyan kopek, balon..............:

https://www.youtube.com/results?search_query=bunny+hump+

Kedililer cok komik, kediler canlarini zor kurtariyorlar.

hayir birde demis ya arkadas konusunda . kadinligmi overdi vs vs die . kadinligini oven adam bir anda ne degistide hareketsiz yatiyon die aciklama yapti anlamadim cok celiskili cok

Yalandan övüyormuş demek. Cicim ayları hatrına..
Baktı bu böyle gitmiyor acı gerçeği atıverdi ortaya

Niye ben sevgilimle ilişkiye girdim diye iffetsiz mi oluyorum ?
O namus kavramı senin kullanmadığın iki beynin arasında sıkışıp kalmış.

Kadınlar olarak kendimizi böyle hediyelik eşya, ne bileyim kan parçası, zar tabakası vs vs gördükten sonra erkekler bizi öyle görse laf etsek ne olur? Daha kendi hemcinsimiz neler düşünüyor. Kızlığını hediye etmişmiş, kocasına bakire el değmemiş bir kızla birlikte olma fırsatı bahşetmişmiş tövbe yarebbim bahşettin de ne oldu ... Put gibi duruyosun kocanda şikayetçi. Sen ilk önce beynindeki cinsellik tabusunu yık ondan sonra eşine kız. Cinsellik erkeğe özgü bir şey değildir, erkek kadar kadında zevk alıyor bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…