konu sahibi açıklarsa öğrenicez :))
daha okuduğunu anlamaktan acizsinHem ben öyle yabancı filmlerde gördüğümüz her sevgilisiyle yatan kalkan kadınlar gibi olamam.
inan bana bende konusunda ilk defa duydum, yani iffetli bir kız bunu bilebiliyor, o dikkatimi çekti zaten :)))
netten baktımkonu sahibi açıklarsa öğrenicez :))
konu sahibinin erkek olduğu ve muhtemelen belli başlı birkaç sözlükten birinde yazdığı belli.Basın da k.i.b. butonuna, geldiği yere geri dönsün.
yok yatakta hareketsiz yatıyormuş da, kızlığını armağan etmiş de... beynini kime armağan etti acaba?
Hay Allah, daha bana "okuduğunu anlamaktan acizsin" yazacaktı.Tüh konu taşinmiş konu sahibi cevap yazamayacak
hayir birde demis ya arkadas konusunda . kadinligmi overdi vs vs die . kadinligini oven adam bir anda ne degistide hareketsiz yatiyon die aciklama yaptianlamadim cok celiskili cok
insanda hal mi kalır beeNoktayi koyuyorum tavsan gibi = sabah , aksam , surekli sevismek
tavsan gibi olmak = cok cocuk sahibi olmak, ustun ureme hizi
Aslan gibi ureme mevsimi yok, her daim senlik ve vuslat halindeler.
Tavsan evde besleyen varsa bilir, bulduklari her nesneyle cinsel iliski kurmaya kalkisirlar. Kedi, oyuncak, baska tavsan, uyuyan kopek, balon..............:
https://www.youtube.com/results?search_query=bunny+hump+
Yalandan övüyormuş demek. Cicim ayları hatrına..
Baktı bu böyle gitmiyor acı gerçeği atıverdi ortaya
insanda hal mi kalır bee
yalnızkalpten giderama burda bir konu vardi esi surekli sevismek isteyen demekki erkeklerde potansiyel bitmio
Eşimle birkaç ay önce görücü usülüyle değil, gayet birbirimizi severek evlendik. Evlenmeden önce sonradan eşim olan sevgilim dışında hiç flörtüm olmadı. Ailemin yüzünü karartacak işlerin içerisinde hiçbir zaman olmadım. Babam benimle hep gurur duydu ve göğsünü gere gere evlendiğimiz gün kırmızı kuşağımı bağladı. Ben de böyle iffetli bir kız olmaktan gurur duydum doğrusu da bu zira.
yalnız
asekecik konu okuyore tabi çok namuslu kadın