Tavşan nasil sevisiyormus ilk defa duydum
o nasıl oluyor
domalmak mı yani?
Sur ömrüne bereket bacım ...o nasıl oluyor
domalmak mı yani?
Tavşan nasil sevisiyormus ilk defa duydum
gerçekten madem çok iffetlisin tavşan gibi sevişme olayını nasıl biliyorsun yabancıların
Hem ben öyle yabancı filmlerde gördüğümüz her sevgilisiyle yatan kalkan kadınlar gibi olamam.
Bundan sonra eşime diyeceğim ben sana kizliğimi armağan ettim temizle lan şu evi
O ne kız?
ben de ılk defa duydum.inan bana bende konusunda ilk defa duydum, yani iffetli bir kız bunu bilebiliyor, o dikkatimi çekti zaten :)))
Bidearkadaş iffetli ama biliyor :)) bende kendisinin konusunda duydum araştırmak lazım :))
ben de ılk defa duydum.
Sürekli sevişmek anlamina geliyormuş bakiverdim sizin için :)arkadaş iffetli ama biliyor :)) bende kendisinin konusunda duydum araştırmak lazım :))
Tavsan gibi sevisme kismini da yanlis anlamissiniz sevgili konu sahibi, tavsan sevismesi hizli ve kisa surer, pozisyon zenginligi yoktur, yani pek makbul degildir, arada hayvan belgeseli izleyin bari o konuda bilginiz artsin
kız bende konu sahibinin konusunda ilk defa duydum, dikkatimi çekti zaten iffetli arkadaşımız bunu nasıl biliyor diye, fazla belgesel izlemiş galiba :)))
daha okuduğunu anlamaktan acizsinHem ben öyle yabancı filmlerde gördüğümüz her sevgilisiyle yatan kalkan kadınlar gibi olamam.
Sürekli sevişmek anlamina geliyormuş bakiverdim sizin için :)
kız bende konu sahibinin konusunda ilk defa duydum, dikkatimi çekti zaten iffetli arkadaşımız bunu nasıl biliyor diye, fazla belgesel izlemiş galiba :)))
ben de ılk defa duydum.
konu sahibi açıklarsa öğrenicez :))
aynen canım sormak lazım :)))