Merhaba hanımlar, benim derdim çok karışık:/ eşimle aram birdenbire gelişen aramızdaki bir olaydan dolayı ilk defa bu kadar bozuldu... nasıl anlatırım bilemiyorum. umarım anlarsınız.
Eşimle birkaç ay önce görücü usülüyle değil, gayet birbirimizi severek evlendik. Evlenmeden önce sonradan eşim olan sevgilim dışında hiç flörtüm olmadı. Ailemin yüzünü karartacak işlerin içerisinde hiçbir zaman olmadım. Babam benimle hep gurur duydu ve göğsünü gere gere evlendiğimiz gün kırmızı kuşağımı bağladı. Ben de böyle iffetli bir kız olmaktan gurur duydum doğrusu da bu zira.
Dolaysıyla eşim benim hayatımdaki ilk ve tek erkek. Severek evlendik ve evliliğimizdeki her şey yolunda gidiyordu. Onun karısı olmaktan çok mutluyum, o benim bir tanecik kocam bunlar hiç değişmedi. Onu sürekli kıskanıyorum biraz gecikince hemen sorular sorarım hatta, bazen kendisini bunalttığımı söyler durur.
Yatak odamızdaki mahrem hayatımız da normal bir karı-koca ilişkisi içinde devam ediyordu; birkaç gün önce kocam "Aseke88, ben odamızda nikahlı karımla, helalimle birlikte olduğumu hissedemiyorum. ilişki esnasında hareketsiz bir şekilde öylece yatıyorsun yüzünde bile bir tepki, bir arzu duygusu göremiyorum, biraz daha kadın gibi olamaz mısın" diyene kadar...
Kocamı çok seviyorum ve onu üzmek isteyeceğim en son şey olur. Bana bunları biraz da alay edercesine söyleyince çok bozuldum, öfkelendim ve bağırdım çağırdım. Eşim de bunun üzerine belki de kavgaya sebebiyet vermemek için başka odaya gitti ve bana soğuk davranmaya başladı. yani aramız birdenbire bu sebepten bozuluverdi
Diyeceksiniz ki "eşinle bile olsa birlikte olurken suçluluk mu duyuyorsun yahut utanıyor musun", kesinlikle hayır. Elbette kocamı yatak odamızda kadınlığım sayesinde mutlu etmekten büyük zevk alıyorum. Hele birliktelik sonrası kadınlığımı övdüğünde, yücelttiğinde dünyalar benim oluyor. Ona zevk vermekten zevk alıyorum desem tuhaf olmaz sanırım
Belki tepkime bozuldu ve üzüldü ama dediğim gibi, ben cinselliğin yalnızca evlendikten sonra yaşanacak bir şey olacağı düşüncesi ile büyütüldüm, böyle genç kız oldum. Çevremdeki diğer kızlar gibi olmamaya özen gösterdim, olması gereken de buydu tabii ki de. Ben eşime evlendiğimiz gece bu devirde hayatında alabileceği en büyük hediyeyi, kızlığımı armağan ettim. Evlendiğimiz günden beri ona her gün sıcak bir yuva hazırladım. Bana böyle söyleyince sinirlendim, sinirimi tutmadım; çok derinlerde bir yerde, hiç dokunulmaması gereken yerlere temas etti sanki... Hem ben öyle yabancı filmlerde gördüğümüz her sevgilisiyle yatan kalkan kadınlar gibi olamam. Onlar gibi tavşan gibi sevişen kadınlara ilgi duyuyorsa benimle neden benimle tanışıp evlendi?
Anlatabildim sanırım, haksız mıyım hanımlar? :/
Bir süredir sadık bir okuyucusu olduğum BDV'Da böyle bir meseleden yardım isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi....
Benzer durumlar yaşamış evli hanımlar varsa rica ediyorum yorumlarını eksik etmesinler.
Evlenmeden önce cinsel ilişkiyi sözüm ona modernlik olarak görüp burada benimle alay edici yorum yapacaklar ise lütfen düşüncelerini kendilerine saklasınlar, onların düşüncesini merak etmiyorum