Yeni evliyim kocamla aramızdaki yakınlaşma birdenbire bozuldu

Aseke88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
10
5
36
Merhaba hanımlar, benim derdim çok karışık:/ eşimle aram birdenbire gelişen aramızdaki bir olaydan dolayı ilk defa bu kadar bozuldu... nasıl anlatırım bilemiyorum. umarım anlarsınız.

Eşimle birkaç ay önce görücü usülüyle değil, gayet birbirimizi severek evlendik. Evlenmeden önce sonradan eşim olan sevgilim dışında hiç flörtüm olmadı. Ailemin yüzünü karartacak işlerin içerisinde hiçbir zaman olmadım. Babam benimle hep gurur duydu ve göğsünü gere gere evlendiğimiz gün kırmızı kuşağımı bağladı. Ben de böyle iffetli bir kız olmaktan gurur duydum doğrusu da bu zira.

Dolaysıyla eşim benim hayatımdaki ilk ve tek erkek. Severek evlendik ve evliliğimizdeki her şey yolunda gidiyordu. Onun karısı olmaktan çok mutluyum, o benim bir tanecik kocam bunlar hiç değişmedi. Onu sürekli kıskanıyorum biraz gecikince hemen sorular sorarım hatta, bazen kendisini bunalttığımı söyler durur.

Yatak odamızdaki mahrem hayatımız da normal bir karı-koca ilişkisi içinde devam ediyordu; birkaç gün önce kocam "Aseke88, ben odamızda nikahlı karımla, helalimle birlikte olduğumu hissedemiyorum. ilişki esnasında hareketsiz bir şekilde öylece yatıyorsun yüzünde bile bir tepki, bir arzu duygusu göremiyorum, biraz daha kadın gibi olamaz mısın" diyene kadar...

Kocamı çok seviyorum ve onu üzmek isteyeceğim en son şey olur. Bana bunları biraz da alay edercesine söyleyince çok bozuldum, öfkelendim ve bağırdım çağırdım. Eşim de bunun üzerine belki de kavgaya sebebiyet vermemek için başka odaya gitti ve bana soğuk davranmaya başladı. yani aramız birdenbire bu sebepten bozuluverdi

Diyeceksiniz ki "eşinle bile olsa birlikte olurken suçluluk mu duyuyorsun yahut utanıyor musun", kesinlikle hayır. Elbette kocamı yatak odamızda kadınlığım sayesinde mutlu etmekten büyük zevk alıyorum. Hele birliktelik sonrası kadınlığımı övdüğünde, yücelttiğinde dünyalar benim oluyor. Ona zevk vermekten zevk alıyorum desem tuhaf olmaz sanırım

Belki tepkime bozuldu ve üzüldü ama dediğim gibi, ben cinselliğin yalnızca evlendikten sonra yaşanacak bir şey olacağı düşüncesi ile büyütüldüm, böyle genç kız oldum. Çevremdeki diğer kızlar gibi olmamaya özen gösterdim, olması gereken de buydu tabii ki de. Ben eşime evlendiğimiz gece bu devirde hayatında alabileceği en büyük hediyeyi, kızlığımı armağan ettim. Evlendiğimiz günden beri ona her gün sıcak bir yuva hazırladım. Bana böyle söyleyince sinirlendim, sinirimi tutmadım; çok derinlerde bir yerde, hiç dokunulmaması gereken yerlere temas etti sanki... Hem ben öyle yabancı filmlerde gördüğümüz her sevgilisiyle yatan kalkan kadınlar gibi olamam. Onlar gibi tavşan gibi sevişen kadınlara ilgi duyuyorsa benimle neden benimle tanışıp evlendi?

Anlatabildim sanırım, haksız mıyım hanımlar? :/

Bir süredir sadık bir okuyucusu olduğum BDV'Da böyle bir meseleden yardım isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi....
Benzer durumlar yaşamış evli hanımlar varsa rica ediyorum yorumlarını eksik etmesinler.
Evlenmeden önce cinsel ilişkiyi sözüm ona modernlik olarak görüp burada benimle alay edici yorum yapacaklar ise lütfen düşüncelerini kendilerine saklasınlar, onların düşüncesini merak etmiyorum

Şuradan ötesini okuyamadım.
Sahiden hediye olarak mı görüyorsunuz kendinizi?
Cinsellik karşılıklı zevktir, şevhettir bayan. Kadının erkeğe sunduğu bir hediye değil

Kadın kendini Erkeğe sunma Kafasında oldugu müddetçe bu platformda bir adım ilerleme olmaz.

Cinsellik karşılıklı zevk alma biçimidir, erkeği erkek gibi hissettirme degil. Hele hele bi zar hic degil. Gördüğün üzere yıllarca gözün gibi baktığın et parçası ilişkinize bir fayda sağlamamış

Ben eşinizi haklı gördüm
Siz cok buyuk hemde abartarak bi tepki vermişsiniz

O nasil bir kelimedir öyle ben sana kizligimi verdim demek
"verdim" kelimesini kullanmadım ve kullanmam. ona kimseyle birliktelik yaşamamış bir kızla evlenme şansı bahşettiğimi ifade ettim

yani adam haklı
neden? siz sanırım put gibi yatıyorsunuz o esnada ki bu erkeklerin sanırım en sevmediği şey ben bile duyduysam düşünün o kadar geyiği var nette bunun..
siz de hareket edin biraz ilişki sırasında ona bişeyler yapmaya çalışın olmaz mı dokunma vs olarak internette vardır belki taktik bilemem ama araştırabilirsiniz..

Hmm hanımlar bende bayanı da biraz anlayın bu tarz bilgileri yok ayrıca evlenmeden önce de kimse de akıl vermemiş bodoslama olmuş eşinizin de öyle demesi hata tabi ki birlikte yaşayarak öğreneceksiniz orda kızmak yerine sakince konuşabilirdiniz sizin ilk olabilir ama eşinizin ilk cinselliği sizle olmamıştır erkeklerin bu Tür beklentileri oluyor eşinizin de anlayışlı olup öğretmesi gerekir sonrası içgüdüsel birşey zaten , şahsen bende Öyleydim eşim kaçın kurası biliyordum onu ama ben hep çekindim bende zamanla oldu bunlar , Erkeğin öyle demesi gurur Kırıcı tabi sizde de bi Uzaklık olabilir yaşanan olayı unutup daha sonra ki geceleri güzel geçirmeye bakın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…