Yeni evliyim kocamla aramızdaki yakınlaşma birdenbire bozuldu

Yahu bu ne çirkin bir anlatış tarzı. Yazının tamamını geçtim her cümlesi ayrı bir polemik yaratacak şekilde özenle seçilmiş. O açıdan önemli bir işçilik var burada, hakkını yemeyelim konu sahibi arkadaşın :)

O değil de evlendiğimde kocam bana "ah aşkım kızlığını evlendiğimizde bana armağan etmek için mi sakladın" falan diyip beni övmeye kalksa, bunca zaman bu gerzek için mi beklemişim der adamdan soğurum. Hele ki bu cümleleri bir kadının kendini övmek için kurduğunu duymak daha korkunç.

İçime darlık bastı hatta sinir bastı ama cümlelerime dikkat edeceğim.
Arkadaşım kendini övmek içinmi yazdın bunu dert anlatmak içinmi yoksa senin gibi yaşamayanları aşağılamak içinmi? Kusura bakma ben ayıramadım:KK69:

Yaşadığın sorunla senin mükemmelliğinin ne alakası var çözemedik sıkıntıyı:KK59:

Tavsan gibi sevisme kismini da yanlis anlamissiniz sevgili konu sahibi, tavsan sevismesi hizli ve kisa surer, pozisyon zenginligi yoktur, yani pek makbul degildir, arada hayvan belgeseli izleyin bari o konuda bilginiz artsin :KK14:

Benim favorm aslanlar.

Bir tane erkek 10 tane disinin pesinde bulduguna atliyor.:KK70::KK70::KK70:

Gecende kendini capkin sanan kart horoz azgin teke bir herifle tanistim, internette oyun oynarken.

Bana dedi ki her cicekten bal almak istiyorum. Ben de dedim ki bunca yillik yoldasin uzulecek. O da dedi ki ne yapayim erkeklerin dogasi bu, hic aslan belgeseli izlemedin mi? Ben de dedim ki sen aslan degilsin, insansin.

Meger capkin gecinen abazan erkeklerimiz kendilerine aslan gozuyle bakiyormus??? Bir yasima daha girdim.

Sürekli sevişmek anlamina geliyormuş bakiverdim sizin için :)
kız bende konu sahibinin konusunda ilk defa duydum, dikkatimi çekti zaten iffetli arkadaşımız bunu nasıl biliyor diye, fazla belgesel izlemiş galiba :)))

ben de ılk defa duydum. :KK48:

Bide Mune Mune ye soralim o belki bilirdir :KK45:

konu sahibi açıklarsa öğrenicez :))

aynen canım sormak lazım :)))

Cahil kalmışız ya kızlar abowwwww:eek: :KK70:

X