Yeni evliyim kocamla aramızdaki yakınlaşma birdenbire bozuldu

konu sahibi arkadasim, sen simdi en degerli hazineni kaybetmis degersiz bir insansin, kocan da alacagini almis, seni kullanip atmis, zaten erkekler sadece bakire kizlara deger verirler (bunu sen de biliyorsun) en buyuk hatan cinsellik yasamak olmus, ölü takliti yapmis olsan da kocan senin artik en kiymetli hazinesini kaybetmis kirli bir kadin olduğunu biliyor. Bu durumda sana bidaha deger vermeyecek, temiz bakire bir kiz bulunca seni sutlayacaktir.
dusup kalktigi bir kadini sevecegini, evinin kadini cocuklarinin anasi yapacagini dusunmuyordun degil mi

Eşi kırıcı konuşmamış ki, yüzünde bir arzu belirtisi göreyim, sen de benim gibi ol
ilişkiye yön ver heyecan kat demiş. Gereksiz alınganlığın alemi yok.

Kızlığımı verdim yetmiyor mu gibi bir bakışı var konu sahibinin.

Cinsellik kalitesini kuru kuruya bekaret belirlemiyor evlenecek olan herkes
bir zahmet önce bu konularda bilgilendirsin kendini.

Valla anlamıyorum ben tam takır çeyiz düzüp, yemek, temizlik biliyorum diyen tamam evliliğe hazırım diyor.
Yadırgıyorum.
Çünkü ben de tüm ilklerimi eşimle yaşadım, ikimiz de tecrübesizdik ama okuduk, birbirimizi yönlendirdik, gereksiz alınganlık da yapmadık, derken
çözdük olayı. Onun bununla birlikte olmak şart değil yani..

doğru şeyler yazmışsınız aslında.
düzgün bir başlığa düzgünce cevap yazdığınız için teşekkürler ayrıca

bence düşünce şeklinizi değiştirmelesiniz.çok yanlış düşünüyorsunuz
zar meselesinde çoğu arkadaş aynı şeyleri söylemiş zaten dikkate alın bunu
evet söyleyiş şekline bağlı olarak gururunuzu kırmış eşiniz.kendinizi bu yüzden bu kadar saçma bir şeyle savunmaya çalışıyorsunuz kendinizi
önce onunla konuşun kırıldığınızı söyleyin bu meseleyi halledin sonra dediklerini dikkate alın

Canim sizde ten uyumu yok. Ben cozdum sizi. Sen hicbirsey hissetmedigin icin ceset gibi duruyorsun. Malesef isiniz zor.

yorum için teşekkür ederim, dikkate alacağım

Makbul kadını bilmiyor musunuz?
Evlenmeden önceki kısım tamam, o level başarıyla tamamlanmış, fiyonklu fiyonklu kocaya gitmişsiniz.
Buradan yola çıkarak sokakta hanımefendi olduğunuzu düşünebiliriz.
Kesin yemekleriniz de iyidir, mutfakta aşçılık kısmı da tamam.
Kaldı mı yatakta o.spu olmak?
Hah onu da hallederseniz on numara kadınsınız demektir, doyaaa doyaaa övünürsünüz.

Vuuuuuuhhhuuuu :)) kusura bakmayin ama adam size birsey dememiski siz cinseligi bi vazife olarak algiladiginiz icin robot modundan cikin istemis ve sizde onu yaptim bunu sandiklarda sakladim diye basina kakistrmşsiniz biz kadinlar yuzunden azip kuduruyor bu erkekler not olarak cinsellik suc degil arkadasim yuz kizartici bisyde degil biraz oyle davranmzsan aranz duzelir bence

Kadinin ilk değilse erkegin niye ilk cinselligi evlendigi kadin olmuyor?

Sex ; karşılıklı zevk almak için var ..
kendini küçültmek yerine , eşinle mutlu olmaya bak ..
belliki acemisin. . Ustalaşmaya bak ..
(Not:hepimiz kocalarımıza 0 km paket yaptık. .
bir tek benim kuku sanma yaniiii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…