- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
Tarihi geçmiş olmaz artikFişi duruyorsa değiştirelim töbe töbe ya.
Hayır diyorum ki dikkatli okursanız bodoslama olmuş kimse bişey dememiş bu bir cinsel bozukluk bir nevi hep onu korucaksın o olmasa bir hiçsin gibi düşünce Tarzı aslında bu , kız o an zevk almamıştır siz her ilişkinizden zevk alıyor olabilirsiniz ama kız almamıştır bu bir sorundur ama eşinin de öyle dememesi gerekiyordu bilerek evlendi birşeyler de Yaşadı anlamıştır karısını düzgünce demek yerine üstünüzde size de böyle bişey denilse siz ne derdiniz ? Bi de böyle düşün :)
konu sahibi arkadasim, sen simdi en degerli hazineni kaybetmis degersiz bir insansin, kocan da alacagini almis, seni kullanip atmis, zaten erkekler sadece bakire kizlara deger verirler (bunu sen de biliyorsun) en buyuk hatan cinsellik yasamak olmus, ölü takliti yapmis olsan da kocan senin artik bekaretini kaybetmis kirli bir kadin olduğunu biliyor. Bu durumda sana bidaha deger vermeyecek, temiz bakire bir kiz bulunca seni sutlayacaktir.
dusup kalktigi bir kadini sevecegini, evinin kadini cocuklarinin anasi yapacagini dusunmuyordun degil mi
Eşi kırıcı konuşmamış ki, yüzünde bir arzu belirtisi göreyim, sen de benim gibi ol
ilişkiye yön ver heyecan kat demiş. Gereksiz alınganlığın alemi yok.
Kızlığımı verdim yetmiyor mu gibi bir bakışı var konu sahibinin.
Cinsellik kalitesini kuru kuruya bekaret belirlemiyor evlenecek olan herkes
bir zahmet önce bu konularda bilgilendirsin kendini.
Valla anlamıyorum ben tam takır çeyiz düzüp, yemek, temizlik biliyorum diyen tamam evliliğe hazırım diyor.
Yadırgıyorum.
Çünkü ben de tüm ilklerimi eşimle yaşadım, ikimiz de tecrübesizdik ama okuduk, birbirimizi yönlendirdik, gereksiz alınganlık da yapmadık, derken
çözdük olayı. Onun bununla birlikte olmak şart değil yani..
doğru şeyler yazmışsınız aslında.
düzgün bir başlığa düzgünce cevap yazdığınız için teşekkürler ayrıca
bence düşünce şeklinizi değiştirmelesiniz.çok yanlış düşünüyorsunuz
zar meselesinde çoğu arkadaş aynı şeyleri söylemiş zaten dikkate alın bunu
evet söyleyiş şekline bağlı olarak gururunuzu kırmış eşiniz.kendinizi bu yüzden bu kadar saçma bir şeyle savunmaya çalışıyorsunuz kendinizi
önce onunla konuşun kırıldığınızı söyleyin bu meseleyi halledin sonra dediklerini dikkate alın
kocamı yatak odamızda kadınlığım sayesinde mutlu etmekten büyük zevk alıyorum
Hele birliktelik sonrası kadınlığımı övdüğünde, yücelttiğinde dünyalar benim oluyor.
Ona zevk vermekten zevk alıyorum
idare et yazıktır kadınaİyi de sizin yukarıda bahsettiğiniz gibi hissetmiyormuş ki
Kadinin ilk değilse erkegin niye ilk cinselligi evlendigi kadin olmuyor?Hmm hanımlar bende bayanı da biraz anlayın bu tarz bilgileri yok ayrıca evlenmeden önce de kimse de akıl vermemiş bodoslama olmuş eşinizin de öyle demesi hata tabi ki birlikte yaşayarak öğreneceksiniz orda kızmak yerine sakince konuşabilirdiniz sizin ilk olabilir ama eşinizin ilk cinselliği sizle olmamıştır erkeklerin bu Tür beklentileri oluyor eşinizin de anlayışlı olup öğretmesi gerekir sonrası içgüdüsel birşey zaten , şahsen bende Öyleydim eşim kaçın kurası biliyordum onu ama ben hep çekindim bende zamanla oldu bunlar , Erkeğin öyle demesi gurur Kırıcı tabi sizde de bi Uzaklık olabilir yaşanan olayı unutup daha sonra ki geceleri güzel geçirmeye bakın :)