Yeni evliyim kocamla aramızdaki yakınlaşma birdenbire bozuldu

Bence de fake ve fantezi.

Cidden guldum yok kadinligimi ovdu, yok bekaretimi armagan ettim.......issiz gucsuz kalmis bir eksici abazanin uyduracagi turden hikayeye benziyor.

Her cumle sanki ortaligi bulandirmak icin kurulmus. "Dogrusu da bu zaten"le biten cumleler provokasyon bence. Insanlar kime neye gore dogru diye atlasin diye.

Ben provokasyon diyorum, oyuna gelmeyelim.

madem fake bir konu olduğunu düşünüyorsunuz, o halde mesaj yazarak prim yaptırmazsınız olur biter.
O benim bileceğim iş. Konu açmışsnız karşıt görüşleri de sırtlamayı göze alacaksınız. Bir de bir arksdaşa saygı duyun demişsiniz yukarıda, açtığınız konuyu bi daha okuyun sizden olmayanı sizin gibi düşünmeyeni nasıl yaftalamışssınız namus konusunda. Saygı göster ki göresin

Kıyamam size ya ne kadarda dolu(!) bir insansınız maşallah, hayatınızda bacak aranızdaki zardan başka önemli neyiniz olabilir ki zaten. Bir insan akıllı olsun, eğitimli olsun girişken ve sosyal olsun bunlar meziyetmidir yani. Cidden dünyadaki en büyük şeyi vermişsiniz tebrik ederim. Ama dilerim başkalarına derken, Allah sizin gibi beyinleri tavşan gibi çoğaltmasın asıl.

Bu nedir ya. Bu arlaar garip konular aciliyor. Birileri dikkat cekmek adina aciyor bu konulari. Gercek degil bunlar. Boyle bi uslup mu olur Allah askina. "Ben ona kizligimi armagan ettim, kadinligimla ona zevk verdim, sonrasinda ovguler aldim, bundan buyuk bir haz duydum" Bu nedir ya. Seks hikayesi anlatir gibi olmus. Sahte konular bunlar inanmayin.

Sonrasında övgüler alma olayına ben de takıldım ve kendi adıma üzüldüm.
Ben pek övgü almadım öyle yahu:KK14:
Odun gibi de durmuyorum üstelik! Hani emeklerimin karşılığı nerdeeee diye çığlık atasım var:mad::KK23:

sevişmeyi bilmek için illa birileriyle ilişki yaşamak gerekmiyor zaten seversen sevişirkende kayıtsız kalamazsın
sonuçta sex karşılıklı zevk meselesi bence kafa yapınızı değiştirip kocanıza zevk vermek degilde karşılıklı zevk alma moduna geçin

Odun gibi de durmuyorum üstelik! Hani emeklerimin karşılığı nerdeeee diye çığlık atasım var:mad::KK23:

Ben de almadim, boyle bir seyi ilk kez duyuyorum??:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Odun gibi yatan kadin bile ovgu almis benim nerem eksik ulen :KK70:

Bizi ziyan etmisler o zaman . :p

Daha degerli bir seyim yok, kisiligim, karakterin, insanligim, beynim pek para etmiyor, dandik bir doku parcasi bunlarin toplaimdan daha degerli demek.

Zar bulunuyor, ama beyin cidden bulunmuyor. Kuku cok, ama kafa bulmak zorlasti.
Hem kendi öyle yazmış bende o nasil bir kelime kizligimi verdim diye yazdim

Ben oyle verdim yazmadim diye alinti yapmış

Armagan etmiş vermemiş ben ben yanlış anlamişim pardon :KK14:

Evlenmemiş bayan bakire oldugunu bildirmek acisindan eşine armagan etmiş vermemiş :KK14:

Celiskiye bakar misin? Adam hem ovguler yagdiriyor, hemde sikayetci. Ceset gibi durma diyor :KK70::KK70::KK70:

Merhaba hanımlar, benim derdim çok karışık:/ eşimle aram birdenbire gelişen aramızdaki bir olaydan dolayı ilk defa bu kadar bozuldu... nasıl anlatırım bilemiyorum. umarım anlarsınız.

Eşimle birkaç ay önce görücü usülüyle değil, gayet birbirimizi severek evlendik. Evlenmeden önce sonradan eşim olan sevgilim dışında hiç flörtüm olmadı. Ailemin yüzünü karartacak işlerin içerisinde hiçbir zaman olmadım. Babam benimle hep gurur duydu ve göğsünü gere gere evlendiğimiz gün kırmızı kuşağımı bağladı. Ben de böyle iffetli bir kız olmaktan gurur duydum doğrusu da bu zira.

Dolaysıyla eşim benim hayatımdaki ilk ve tek erkek. Severek evlendik ve evliliğimizdeki her şey yolunda gidiyordu. Onun karısı olmaktan çok mutluyum, o benim bir tanecik kocam bunlar hiç değişmedi. Onu sürekli kıskanıyorum biraz gecikince hemen sorular sorarım hatta, bazen kendisini bunalttığımı söyler durur.

Yatak odamızdaki mahrem hayatımız da normal bir karı-koca ilişkisi içinde devam ediyordu; birkaç gün önce kocam "Aseke88, ben odamızda nikahlı karımla, helalimle birlikte olduğumu hissedemiyorum. ilişki esnasında hareketsiz bir şekilde öylece yatıyorsun yüzünde bile bir tepki, bir arzu duygusu göremiyorum, biraz daha kadın gibi olamaz mısın" diyene kadar...

Kocamı çok seviyorum ve onu üzmek isteyeceğim en son şey olur. Bana bunları biraz da alay edercesine söyleyince çok bozuldum, öfkelendim ve bağırdım çağırdım. Eşim de bunun üzerine belki de kavgaya sebebiyet vermemek için başka odaya gitti ve bana soğuk davranmaya başladı. yani aramız birdenbire bu sebepten bozuluverdi

Diyeceksiniz ki "eşinle bile olsa birlikte olurken suçluluk mu duyuyorsun yahut utanıyor musun", kesinlikle hayır. Elbette kocamı yatak odamızda kadınlığım sayesinde mutlu etmekten büyük zevk alıyorum. Hele birliktelik sonrası kadınlığımı övdüğünde, yücelttiğinde dünyalar benim oluyor. Ona zevk vermekten zevk alıyorum desem tuhaf olmaz sanırım

Belki tepkime bozuldu ve üzüldü ama dediğim gibi, ben cinselliğin yalnızca evlendikten sonra yaşanacak bir şey olacağı düşüncesi ile büyütüldüm, böyle genç kız oldum. Çevremdeki diğer kızlar gibi olmamaya özen gösterdim, olması gereken de buydu tabii ki de. Ben eşime evlendiğimiz gece bu devirde hayatında alabileceği en büyük hediyeyi, kızlığımı armağan ettim. Evlendiğimiz günden beri ona her gün sıcak bir yuva hazırladım. Bana böyle söyleyince sinirlendim, sinirimi tutmadım; çok derinlerde bir yerde, hiç dokunulmaması gereken yerlere temas etti sanki... Hem ben öyle yabancı filmlerde gördüğümüz her sevgilisiyle yatan kalkan kadınlar gibi olamam. Onlar gibi tavşan gibi sevişen kadınlara ilgi duyuyorsa benimle neden benimle tanışıp evlendi?

Anlatabildim sanırım, haksız mıyım hanımlar? :/

Bir süredir sadık bir okuyucusu olduğum BDV'Da böyle bir meseleden yardım isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi....
Benzer durumlar yaşamış evli hanımlar varsa rica ediyorum yorumlarını eksik etmesinler.
Evlenmeden önce cinsel ilişkiyi sözüm ona modernlik olarak görüp burada benimle alay edici yorum yapacaklar ise lütfen düşüncelerini kendilerine saklasınlar, onların düşüncesini merak etmiyorum

Şu yazdığınızda bir sürü kesime bir sürü hakaret var ama layığınız olan cevabı verirsem kesin ceza alan ben olurum. Bir arkadaş yazmış ona katılıyorum "kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan"

Merhaba hanımlar, benim derdim çok karışık:/ eşimle aram birdenbire gelişen aramızdaki bir olaydan dolayı ilk defa bu kadar bozuldu... nasıl anlatırım bilemiyorum. umarım anlarsınız.

Eşimle birkaç ay önce görücü usülüyle değil, gayet birbirimizi severek evlendik. Evlenmeden önce sonradan eşim olan sevgilim dışında hiç flörtüm olmadı. Ailemin yüzünü karartacak işlerin içerisinde hiçbir zaman olmadım. Babam benimle hep gurur duydu ve göğsünü gere gere evlendiğimiz gün kırmızı kuşağımı bağladı. Ben de böyle iffetli bir kız olmaktan gurur duydum doğrusu da bu zira.

Dolaysıyla eşim benim hayatımdaki ilk ve tek erkek. Severek evlendik ve evliliğimizdeki her şey yolunda gidiyordu. Onun karısı olmaktan çok mutluyum, o benim bir tanecik kocam bunlar hiç değişmedi. Onu sürekli kıskanıyorum biraz gecikince hemen sorular sorarım hatta, bazen kendisini bunalttığımı söyler durur.

Yatak odamızdaki mahrem hayatımız da normal bir karı-koca ilişkisi içinde devam ediyordu; birkaç gün önce kocam "Aseke88, ben odamızda nikahlı karımla, helalimle birlikte olduğumu hissedemiyorum. ilişki esnasında hareketsiz bir şekilde öylece yatıyorsun yüzünde bile bir tepki, bir arzu duygusu göremiyorum, biraz daha kadın gibi olamaz mısın" diyene kadar...

Kocamı çok seviyorum ve onu üzmek isteyeceğim en son şey olur. Bana bunları biraz da alay edercesine söyleyince çok bozuldum, öfkelendim ve bağırdım çağırdım. Eşim de bunun üzerine belki de kavgaya sebebiyet vermemek için başka odaya gitti ve bana soğuk davranmaya başladı. yani aramız birdenbire bu sebepten bozuluverdi

Diyeceksiniz ki "eşinle bile olsa birlikte olurken suçluluk mu duyuyorsun yahut utanıyor musun", kesinlikle hayır. Elbette kocamı yatak odamızda kadınlığım sayesinde mutlu etmekten büyük zevk alıyorum. Hele birliktelik sonrası kadınlığımı övdüğünde, yücelttiğinde dünyalar benim oluyor. Ona zevk vermekten zevk alıyorum desem tuhaf olmaz sanırım

Belki tepkime bozuldu ve üzüldü ama dediğim gibi, ben cinselliğin yalnızca evlendikten sonra yaşanacak bir şey olacağı düşüncesi ile büyütüldüm, böyle genç kız oldum. Çevremdeki diğer kızlar gibi olmamaya özen gösterdim, olması gereken de buydu tabii ki de. Ben eşime evlendiğimiz gece bu devirde hayatında alabileceği en büyük hediyeyi, kızlığımı armağan ettim. Evlendiğimiz günden beri ona her gün sıcak bir yuva hazırladım. Bana böyle söyleyince sinirlendim, sinirimi tutmadım; çok derinlerde bir yerde, hiç dokunulmaması gereken yerlere temas etti sanki... Hem ben öyle yabancı filmlerde gördüğümüz her sevgilisiyle yatan kalkan kadınlar gibi olamam. Onlar gibi tavşan gibi sevişen kadınlara ilgi duyuyorsa benimle neden benimle tanışıp evlendi?

Bir süredir sadık bir okuyucusu olduğum BDV'Da böyle bir meseleden yardım isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi....
Benzer durumlar yaşamış evli hanımlar varsa rica ediyorum yorumlarını eksik etmesinler.
Evlenmeden önce cinsel ilişkiyi sözüm ona modernlik olarak görüp burada benimle alay edici yorum yapacaklar ise lütfen düşüncelerini kendilerine saklasınlar, onların düşüncesini merak etmiyorum

amanın aman hediye paketı gelmiş.
ama artık hediye paketı olmaktan cıktın ve hayat bu bellı olmaz, yarın öbür boşanırsan ne olacak?
o zaman babacıgının basını öne egmiş olacaksın tabii ki.. o yüzden helalin olan o kocanı öyle mutlu et ki gözü dısarda olmasın. olursa da cekersın artık napcan dimi? bir daha baba evıne de dönemezsın ki.. dönersen dul kadın damgan olur .
ne yap et helalini mutlu et
çünkü senınkı bıraz gözü dısarda bır erkege benzıyor :KK66:

Hayır diyorum ki dikkatli okursanız bodoslama olmuş kimse bişey dememiş bu bir cinsel bozukluk bir nevi hep onu korucaksın o olmasa bir hiçsin gibi düşünce Tarzı aslında bu , kız o an zevk almamıştır siz her ilişkinizden zevk alıyor olabilirsiniz ama kız almamıştır bu bir sorundur ama eşinin de öyle dememesi gerekiyordu bilerek evlendi birşeyler de Yaşadı anlamıştır karısını düzgünce demek yerine üstünüzde size de böyle bişey denilse siz ne derdiniz ? Bi de böyle düşün :)
canim sen fazla iyi niyetli sadece neticeye odaklanmissin. Kocasi hakli, a nasil zevk almaz falan demiyoruz ama o nasil anlatimdir, o nasil anlamlar yüklemedir oyle el insaf. Hanimefendinin bakis açısına göre zaten çözüm yok, o cozume de uğraşmiyor. Bunca yil sakladigim emaneti ona teslim ettim ya daha ne istiyor havasinda. Bizim de ona aferin dememizi bekliyor

Yüzde 98.8 trolsün ama yazmadan edemeyeceğim. Siz ve sizin gibilerin olmayan zihniyeti yüzünden toplumca bir bakire kadın en temizidir anlayışı oluşuyor.
Ben ona alabileceği en büyük hediyeyi kızlığımı armağan ettim ne demek yahu ?? Bu ne kadar gereksizce , lüteratürsüzce bir cümledir.
Hediye ettinde ne oldu ?? Ha ne oldu. Kocan memnun değilmiş işte senden.
Bir de taaa içinde bir yerlere dokunmuş ya. Dokunsa ne olur dokunmasa ne olur. Ya put gibi yatmak nedir. Adam senin kadınlığını övse şimdi niye bu halde olasınız. Birini seviyorsanız adam da az buçuk kadın bedeninden anlıyorsa seks güzel bir şeydir. Malum evlisiniz ve zaten çok kıymetli bekaretinizi de ona vermişsiniz. Adam zaten kocanız. Neyinden çekiniyorsunuz. Biraz hareketlenin. Ha birileri size anlatırken utanıyorsanız. İnternetten araştırın gerekirse video izleyin. Boşuna da melul melul konuşmanıza gerek kalmaz. Ama bu gidişle devam ederseniz cidden 1-2 sene sonra konu açarsınız kocam beni aldattı diye.

Sadakatsizlikten nefret etsem de ben erkek olsam benim karımda öyle mumya gibi yatsa ben de gider aldatırdım.
Hadi sağlıcakla....

X