Yeni evliyim kocam benden çok annesinin üstüne titriyor

hatalar karşılıklı. sizde bana pek normal gelmediniz sürekli oram buram ağrıyor diye naz yapıyorsanız adam sizi sallamıyor olabilir.

yinede ne olursa olsun o kadar uzun süre misafir kabul etmezdim bi cinnet sizin işi çözer. oturup ana oğul aşkı mı izliyosunuz her akşam anlamadım ki

Benim 1 ay kalmamı zaten esim istedi surekli gorusemiyoruz uzak bir daha belki seneye geliriz diye o kadar kaldim. Yurtdışında yaşıyorum

O da normal değil. Ne kadar 1 sene görüşmeme de olsa sonunda, iş gibi bir zorunluluk olmadığı müddetçe kimse yeni evliyken eşiyle 1 aylığına ayrı kalmak istemez.

Benim 1 ay kalmamı zaten esim istedi surekli gorusemiyoruz uzak bir daha belki seneye geliriz diye o kadar kaldim. Yurtdışında yaşıyorum
Yurtdışına çıkışınız nasıl oldu merak ettim. Yoksa siz oradaydınız eşiniz de evlenip mi geldi.
Eğer öyleyse taşlar yerine anca oturur.

.3 belki 4 aydir bizde.
Ohanesburg
Ablacım yeni evlisiniz kvde de 1 hafta ,annede 1 ay kalmak ne?Kvde nasıl 3-4 aydır sizde kalıyoır?Cinnet gecirmediniz mi bu zmana kadar?
Yani burda kvdenin üzerine titrenmesinden daha büyük sorunlar var farkında mısınız?

Daha 1 aylık evliyken kocanızın ne olduğunu görmüşsünüz,bundan sonra olanlar niye sizi şaşırtıyor.Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.

İki taraf da sütten kesilmemiş herhalde 1 aylık evliyken insan neden ailelerde o kadar uzun süre yatıya kalır ki. Biz ilk 1 ay oturmaya bile gelip gitmiyorduk. Ben kaç senelik evliyim eşimle 3 günden fazla ayrı kalmam, herkesin düzeni olmalı bence.

Adamdan midem bulandı

Kadına yapılan masaja gelene kadar üç aydır sizde kalmasından rahatsız olurdum ben. Üç ay kalınır mı?
Babasında müsaade istemesi adamın gelip alması zaten korkunç. Ben o olaydan sonra eve dönmez yoluma bakardım. Babasından bebek gibi izin isteyen adamla evli kalamazdım

eş ve ailesi sizi hizmetçi olarak kullanıyorlar resmen kusura bakmayın. Kuzu hadi yemek yap kuzu mutfağımı topla, gidiyim kuzuda kalayım biraz bana hizmet etsin, oğlumda ayacıklarımın aralarını kurulasın ( ) diye diye çöreklenmişler ailecek başına. eşinizde alık herhalde yürümeyi bilmeyen çocuk gibi ablanızdan alıp götürmeler falan. saçma salak işler. yok bacım bunlar kendileri için evlendirmişler oğullarını.
Kör, öldüğü zaman değil de evlenince badem gözlü oluyor bence. Bi kıymete biniyor eve köye uğramayan oğulları. Bi anda ana kuzusu kesiliveriyor bekarken anasının üzerine kükreyen herifler.

Şekerim sende yeni evlisin bir canlan bir silkelen .Bir tanıdığım vardı evlendi ilk gün 20 yılı geçti mütemadiyen hasta..Esin sen ve ailesi komple garipsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…