Yeni evliyim kocam benden çok annesinin üstüne titriyor

Aileler çok mu uzakta ki 1 ay kalmalar fln. Ayrıca genelde kayınpederler pek şu gelme gitme işine karışmaz sanki genelde kayınvalideler karışır ama herkeste farklı demekki .. çok mu şikayet ediyorsunuz acaba adama ondan mı bilemedim. Karşınıza alın konuşun bazı insanlar bağlı olmak ve bağımlı olmayı ayırt edemiyor. Kp laf söylüyor yok almaya geliyor fln bu arada eşiniz ne yapıyor bunlara müsade ediyor. Yada baktın eşiniz ses çıkarmadı siz neden söylenmediniz

Kısa olsun dye ayrıntı yazmadim tepki verdim neden kar
Bacım
Çok yüz vermişsiniz ya iyi gelin olma uğruna.. kayinpeder ne manyak adammış müsadere isteniyorsa edepten tabi yavrum denir yol verilir adi adam ya bu insanları babaanne dede yapmaya kocanı baba yapmaya değer mi bilemedim ömür torpuleri

Evlenip koşa koşa ailenin yanına gidip 1 hafta biriniz , 1 ay biriniz kalacaksanız niye evlendiniz ?
Ki daha 1 aylık bile değilmiş evliliğiniz o zaman

Kayinpederinizin oğlunun elinden tutup nasıl götürüyor, yaşlar kaç?

Bebek yapmayın bosanin anne evine geri dönsün eşiniz boşuna hizmetlerini yapmayın. Niyetleri belli

eşimi alıp kapıdan aldı götürdü.

Neden yani...
Kocanız büyümemiş ama bi organı çalışıyor diye evlendiriyorlar vallahi deliriyorum böyle adamlar ve buna benzer kadınları görünce.

Öte yandan 1-2 haftalık evliyken kayınvalidemler geldi yemek de yaptım pasta börek de. Bi tarafımız eksilmiyor. Birlikte salça da yaptık. Boşanan ablamın evini de topladık. Yeni evlendik diye prenses değiliz ya. Hayat devam ediyor.

İkinizde büyümemişsiniz.

Biriniz 1 aylık evliyken 1 ay annesinin evinde kalır. Diğerinin evlilik hayatının yarından anası danası kalır. Ne bunaltıcı.

Benim 1 ay kalmamı zaten esim istedi surekli gorusemiyoruz uzak bir daha belki seneye geliriz diye o kadar kaldim. Yurtdışında yaşıyorum

Çok teşekkür ederim

Ayyy kayınpedere bak.Bir laf etsen saldırıp küfür edecek cinsten.Tabi bu davranışlarını yapabilmesinin sebebi eşiniz.Müsade istemek ne demek biz gidiyoruz der çıkıp gidilir.

Hic bilmiyorum.Kendi evinde sıkıntı basıyormuş.2 ayım var sonra gidecem dedi.Anlamiyorum bende
Siz evlenene kadar, buzamana kadar o evde sıkıntı basmıyomuymuş, şimdimi basası tutup yeni evli çiftin yanına gelmiş ne kadar dişüncesiz insnalar var ya deliriyorum ..
Ayrıyetten direk kp ben olsam sizi kimse aramak zorunda değil diye rest çekerdim. Eşimde kalkıp bana birşey dese orda olay çıkarır bidaha dönmezdim ..
Sen orda bütün hizmetini edicen kaç gün, biriler kp gönlünü yapmadı diye göndermicek, oldu..

Büyüyemeyen çocuklarını evlendirmesinler bu analar babalar kimsenin tribini siz çekmek zorjnda değilsiniz…
Annesini çok seviyosa evlenmeyip dizin dibinde otursaydıııı paşaaaa ayy sinirlendim

Senin adına üzüldüm daha yeni evlisin ve bildiğin köle gibi kullanıyorlar..hiç gelemem böyle şeylere tartışma çıkarsa da çıksın umrumda olmaz..tamam herkesin annesi babası kendine özeldir ama sana farklı anasına farklı oluşu ayıp

Deli olacağım. Evlenmeden önce zaten bu adamlar ve aileleri size fragmanı izletiyor niye ısrar edip evleniyorsunuz anlamıyorum. Bir ergenle evlenmişsiniz Tebrikler. Bu evlilik devam ettiği sürece size paspas muamelesi yapacaklar böyle.

Hem kocanız hem siz artık ikinizin bir aile olduğunu idrak etmelisiniz öncelikle. 1 aylık evliyken annenizin evine gidip 1 ay kalmak nedir? Kayınpederin istediği yere gidip istemediği yere gitmemek nedir kaç yaşındasınız? Kayınvalidenin yeni evli çiftin evinde 3-4 aydır kalması nedir? Konunun neresinden tutsam elimde kalıyor.

3 4 ay ne demem ayol ben 3. Haftada cınnet gecirmiştim herhalde şaka gibi

Bencede bu evlilik sağlam degıl çocuk yapmayın

Evlenene kadar kendi anne-babaları aileleri umurlarında olmaz hatta çok şeylerini eleştirirler evlendikten sonra ailesine tapmaya başlarlar nasıl olsa elinin altında hazır bir hanım var istediği şekilde evi temizleniyor temizliği yapılıyor çamaşırı bulaşığı yıkanıyor ütüsü yapılıyor cinselliği yaşıyor bu sefer ailesine tapmaya başlıyorlar hanımı degersizlestiriyorlar hatta dertleşme ayağına hanımından yakınıyorlar kendi aralarında.Allah akıl fikir versin onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…