Yeni evliyim kocam benden çok annesinin üstüne titriyor

Ne okudum ben

Eşime babana neden tepki vermiyorsun.Dedigimde o benim babam senin enisten mi benim babam mı diye secim yapacaksam babamı secerim dedi. Bende secim yapılacak bir durum yok. Enistem ne babana nede sana bisey yapmadi dedim.Ben kayınpederimle enistem sizden birini mi öldürdü neden esimi ordan alıp götürdün beni cok üzdünüz dedim. Yok ben oğlumu ezdirmem dedi. Kimse onun oglunu ezmiyor ki .Sadece bir telefon edilmemis diye tantana çıkardı (ki edilmesine gerekte yok )Kayinpederimle konusmadim uzun zaman. Ve ailemin yaninda bir ay kalma mevzusuna gelirsek uzak bir yerde yasiyoruz gelmisken 1 ay kalayim dedim. Esimde isi dolayısıyla fazla kalamadı

Bende orasini hic anlamiyorum. Bosuna baskasinin kizinin hayatina ediyorlar..

Olayda takildigim o kadar cok nokta varki
Anasina masaj yapmasi en son olay onu bosverin de
Bu kadin kocasinin yaninda degilde neden 4 aydir size
Kpder desen ayri telden caliyor
Esin bes para etmez bir manyak babasinin gonlu kirilmasin diye durduk yere neden aileyi sildi
Siz 1 Ay kusup mu gittiniz ailenize

Verdim diyor ama ben hicbirsey gormedim.Hatta bana sesimi babasina yukselttim diye ozur dilettirdi. Severek evlendim acaba kendimi mi kandiriyorum
cok fazla mudahele etme, simdi yeni evlisin, muhtemelen yasin kucuktur, bunlarla bas edemezsin. dedigim gibi istedigi gibi davransin anasina, sen trip yapmadan, zamaninin tadini cikar, onlara kafayi takma. cok iyi korun, cocuk yapma. sonra bir ise girip calismaya basla, biraz daha tecrube kazaninca kendine daha cok alan acarsin.

Kayınpeder menopoza mı giriyor acaba var bir sıkıntısı sanki

Çocuk damat vakası mı bu? Babası misafirlikteki damadı elinden tutup götürüyor konudaki her şey o kadar saçma ki şaka gibi olaylar. 1 ay annenizde kalmanız bile anormal bence o yüzden yorum yapamıyorum.
Çocuk damatlara HAYIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…