yeni evliyim, hamileyim mutsuzum yardım edin ablalarım

Eşimden önce 3 sevgilim olmuştu. Farklı yıllarda. Kendi kendime hep o insana bakarak sunlari dedim. Olumlu taraflari sunlar , olumsuz taraflari sunlar. Mesala iyi bir baba olabilir mi , iyi bir eş olabilir mi, annesine saygili sevgili mi ( cunku annesine nasil davranirsa bana da o sekilde davranir diye dusunurdum) , belirli bir isi var mi, insanlarla iletisimi nasil, kotu aliskanligi var mi? Bunun gibi bir cok soruya olumlu cevap aliyor muyum diye kendi kendime sordum. Diger 3 sevgili de eksiler daha fazla idi. Karsima aldim bundan bundan dolayi seninle evlenemem o yuzden iliskiye de devam edemem dedim bitirdim. Ve iyiki de bitirmisim. Tamamen pozitif oaln birini buldum ve evlendim. Hic bir zaman pisman olmadim. Rabbim pisman etmesin insallah.

Genç kizlarin benim yaptığım gibi davranmasi onları ileride huzurlu yapabilir. Mesala esim sevgili iken çok fazla ilgisizdi. Surekli ders calisirdi. Cogu arkadasim seni sevmiyor, hic ilgilenmiyor, kendini ateşe atıyorsun dese de onlara inanmadim. Bu adam terbiyeli ve yukarıda yazdığım sorulara hep olumlu tavırları var. O zaman bırakma bunu dedim. İyiki de bırakmadım. Yillar önce sırf ilgi görmedim diye bırakmış olsam şu anda bana bu kadar ilgi gösteren eşim olmayacakti. Ben o an ani yaşayan biri olsam ayrilirdim ama gelecegi dusunerek hareket ettim ve kazanan ben oldum.

Bu evlilik olaylarında geleceği düşünerek hareket etmeliyiz. Aşk bitiyor evlilikte aşk yerini saygıya sevgiye bırakıyor. Önemli olan karsilikli saygı, sevgi , hoşgörü.

Bana aşk mi mantık mi deseler. Tabiki de ilk önce bir etkilenmeliyim ama yanında mantığıma da yatmali diye düşünürüm. Düşündüm ve mutlu oldum da. Bayanlar işte bu noktalara dikkat etseler evlilikleri neden huzursuz olsun ki.

Konu dışına çok çıktım. Konu sahibi kusuruma bakma..Allah yar ve yardimcin olsun. İnşallah en kisa surede hayatın yoluna girsin. Bebeğini saglicakla kucagina al inşallah.

Kendini tutsaydı da şu an hamile olabilirdiniz. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Kusura bakmayın ama ikiniz de cahilsiniz, korunmadan birlikte olup plansız gebelik diyorsunuz. Ne diyeceğimi bilemedim vallahi.

Konu Sahibi memleketteki kadınların bir çoğu evliliklerinin başında vajinismus ya da çocuk olmaması gibi sorunlar yaşıyor. Bak sende iki problem de oluşmamış.

Altinlarimizi hemen bozdurduk bizde. Borç bitmez zaten onu da takıntı yapma.

Eşinin pis oluşunda yakinma hakkın yok çünkü 3 yıl berabermissin. Demek ki onu öyle kabul etmişsin. Yine de kurallar koyarak biraz iyileştirme yapabilirsin.

Diğer konuya gelirsek, evlilikte cinsel uyum hemen yakalanmiyor. Zamanla kim ne ister ne istemez bibirinize ayak uydurmayi öğrenirsiniz.

Eşinin rahatlığını sevdim, her şeyi dert edinen gamli tipler de çok zor emin ol.

Ben olsam yerinde evliliğimin ve bebisimin tadını çıkarırdim.

Çocuk doğacaksa bencillik yapmayacaksınız elinizde altın varken daha zor zaman ne zaman olur onu mu bekleyeceksiniz
Bozdur öde borcunu sonra Allah kerim
Çalışmıyorsanız çalışın birlikte kurduğunuz düzenin maliyetini sizde üstlenin

Size birsey diyemem ama sizin yaşadıklarınız,burdan yok erkek arkadaşımla ayrıldım ölüyorum bitiriyorum diyen kızlara ders olsun. Hiç kimse vazgeçilmez değildir heleki evli ve çocuklu degilsrniz hiç değildir .zararın neresinden dönerseniz kardir. 5 çocuklu kadın bile ayrılıyor kocasından .

Bahsettiğiniz yazı benimki sanırım. Benim daha sonraki mesajlarımi okursanız neden o yazıyı o şekilde yazdığımı anlarsınız. Anlamak istediğiniz şekilde anlamazsaniz daha iyi olacagini düşünüyorum. Dini asla yanlış şeyler için kullanmam. Yazımı daha dikkatli okursanız sevinirim. O yazıdan daha sonraki yazılarımın hepsini okuduğunuzda beni daha iyi anlayacağınızı dusunmekteyim.

Allah yardımcınız olsun. Daha çok toysunuz zamanla oturur her şey de zorla birliktelik fena olmuş. Ama sizin de söylemlerinizden rahatsız oldum ben. Daha 21 yaşındasınız ben bınlara insanlığı öğrenemedim diyorsunuz koca koca insanlar sonuçta bu tarz söylemler Zihninizi sekillendirir dikkat edin.

Ben adamın yaptiginin doğru olduğunu asla savunmadim savunulacak bir tarafı da yok zaten. Din konusunu adamı hakli bulmuşumda onun uzerine o cunleleri kullanmışim gibi konusmussunuz. Din konusunun geçtiği cümleleri okursanız neden din konusu gecmis daha iyi anlarsınız. Cümlelerimi yanlış anlayarak yanlış algı yaratmazsaniz sevinirim.

Şunu da belirtmek isterim ki ben hiç bir erkeğe mecbur değilim.yıllarca sirf bir erkeğe mecbur olmamak icin elimden gelenin daha fazlasini yaptim ve hala yapiyorum. Kendimi geliştirdim. İstersem istediğim anda kendi ayaklarımin üzerinde durabilirim.

Konu sahibinin durumu benimkinden farklı olduğu için ona kendi çerçevesinden baktım ona göre yorum yaptım. Diger yorumlarda ilk yorumumu neden o sekilde yaptigimi acikladim ben zaten.

Ön yargili davranmissiniz.Cumlelerinizde bana yanlış gelen yerleri düzeltmek istedim. Tartismayi asla ve asla sevmem. Bundan sonraki cümleler de dikkatli olursaniz sevinirim. Benim size kullandığım cümlelere dikkat ettigim gibi.

bilmiyorum sizinmiydi telden okuyordum sinir oldum o hışımla yazdım nicklere dikkat etmedim..
bakayım yorumlarınıza..

oo bakıyorum sizde hızınızı alamamışsınız..
yalnız bu yorumunuzdan sonra yorumlarınıza bakmaktan vazgeçtim..
iyi günler size.

Şu erkege mecbur olma kısmı var ya orası canımı sıktı da onun üzerine son yorumu yaptim. Benim hassas noktalarimdan biridir bu konu. Siz olsaydınız siz bence daha sert tepki verirdiniz gibi geliyor bana. Bende öyle bir izlenim bıraktiniz nedense.

Niyetim tartışmak asla değil sevmem tartışmayı. Kendimi savunma ihtiyacı diyelim. Bende size iyi günler diliyorum.

yorumlarımı yaparken kimseyi alıntılamamıştım..
döndüm baktım şimdi o takıldığınız yorumum size değil albella mı ne isimli üyeye zira o da kocası tarafından tecavüze uğramış..
peşpeşe yazdığım 3 yorum okuduklarımın karmasınadır..

Maddi konuları çok büyütmemelisin. Ortavyol bulmalısın. şine gelince öpüyor diyorsun ya insan canı çekince öper zaten. eHrAma dakka k ck muck olmaz. Sen istemediğin halde beraberlik kurması tecavüz gibi. Sorun o ve pis oluşu bir tek. Bence.

ya gerçekten çok tesekkür ederim size bu kadar cevabın içinde en düzgünü sizinkisi diğerlerinin bi sövmediği kalmış. ne yapabiliirm yaşandı işte yaşadım kendimi mi öldüreyim ? bilinçsizim. soramadan nasıl öğreneyim neyin ne olduğunu. allah razı olsun gerçekten çok sağolun içimi ferahlattınız onca kötü yorumun içinde. bi dönmedikleri kalmış resmen. çok teşekkürler tekrardan. yazdıklaırnızı harfiyen uygulayacağım.

sizinde yaşadıklarınızı kolay değilmiş ya allah güç sabır versin hepimize samimi yorumunuz içinde çok sağolun beni çok iyi anlamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…