- 26 Mart 2017
- 585
- 377
- 37
-
- Konu Sahibi rebellefleurrr
Yalnız başka kelime kullanmak istemiyorum ama eşin bir daha senle istemediğin zaman birlikte olmasın bunu ona sen bunu yapamazsın şeklinde de söyleme sakın daha ters olursa aen üzülürsün mesela farklı bir muhabette bunun ne kadar kötü yanlış ve suç olduğunu anlatçok sağolun
peki ya bebek ?devam ederse daha lotu olucak boylr biriyle mutlu oLamazsn zaten bosan kurtul
alıp karşıma güzellikle konuşmuştum bir daha da olmadı çol şükürYalnız başka kelime kullanmak istemiyorum ama eşin bir daha senle istemediğin zaman birlikte olmasın bunu ona sen bunu yapamazsın şeklinde de söyleme sakın daha ters olursa aen üzülürsün mesela farklı bir muhabette bunun ne kadar kötü yanlış ve suç olduğunu anlat
anne babanin mutsuz oldugu surekli huzursuz bi ortamda buyumektense annesinin yaninda veya babasinin yaninda mutlu bi ortamda buyumesini onun icin cok daha saglikli bir karar olur.peki ya bebek ?
Bence güven oturuna kadar verme altın falan heleki boşanmak istiyorsan. Ama evliliginiz çok Yeni zamanla bazı şeyler oturur. Öyle surat asıp arkandan gelmesini falan bekleme. Mümkün olduğunca da kavgaları uzatma. Içinde varsa yapar bazı şeyleri. Bunlara şunu öğretemedim demen de çok yanlışyazdıklarınızı okuyup okuyup çok düşündüm siz bu cevabı verene kadar. haklısınız, belkide benim bi yerden başlamam gerekiyor. ben çoğu zaman somurtuyorum sıcak davranmıyorum belkide o da bundan rahatsız. bakış açımı değiştirdiniz. sabah uyandığımızda güler yüzle günaydın diyip uygun bi zamanda gerekşrse altınları bozdurabileceğimizi söyleyeceğim ona. birde böyle deneyelim bakalım dediğiniz gibi yavaş yavaş. çok teşekkürler. yorumunuzun üzerine söz yok. esen kalın.
okudukça şok oluyorum midem bulanıyor..
adam tecavüz etmiş üstünde durma bence diyen var yahu..
birde dini alet etmiş bu mantığına..
boşanma sebebi değilmiş bunlar..
bu kadar mı mecbursunuz bu erkeklere anlamadım ki..
+++++
Zorla birlikte olmak değil onun adı tecavüz ve tecavüz bir suçtur
Kimse keşke olmasaymış ama olmuş ehhh işte tadında yazıp bu suçu yumuşatmasın rica ederim toplulumuzdan iğrenmene sebep oluyor
Çok iyi bence iyi yönlerine odaklan düzelmeyecek bir evlilik değil bunlar geçiyor sen can sıkıntısı yapma yalnız ben bir şeyi anlamadım cevaplarsan sevinirim cevaplamazsan canın saolsun eşin için pis derken nasıl yani pis evimi toplamaz kendine mi bakmazvurdu kırdı bi adamda değil giydiğime makyajıma asla karışmaz saygı duyar aşırı kıskanç değildir arladaşlarımla rahatlıkla buluşabilirim. giderken söylediğimde bana söylemene gerek yok sen bi bireysin bana söylemedende gidebilirsin canım der.
kendine pek bakmıyor sürekli aynı şeyleri giyiyor iç çamaşırında da öyle duş alma sıklığı yoktu bi çoğunu çözdüm mesela görgüsüz gibi yemek yerdi höpürdetirdi falan çözdük bunu çok şükür ama dün affedersiniz büyük tuvaletini yapmış sifonu cekmemiş böyle huyları var klozet kapağını indirmemiş yazmadan önce olmuştu işte onu da yazayım dedim hamileyim haliyle midem kaldırmıyor..Çok iyi bence iyi yönlerine odaklan düzelmeyecek bir evlilik değil bunlar geçiyor sen can sıkıntısı yapma yalnız ben bir şeyi anlamadım cevaplarsan sevinirim cevaplamazsan canın saolsun eşin için pis derken nasıl yani pis evimi toplamaz kendine mi bakmaz
Annesi bunu evlenene kadar kendi yıkamış sanırım. Bunlar biraz zor ama üstesinden gelebilirsin sanırım o kadar da güçsüz değilsin biz kadınlar erkeklerden daha güçlüyüzdür. Bebek hazırlığı yap bari kafan dağılsınkendine pek bakmıyor sürekli aynı şeyleri giyiyor iç çamaşırında da öyle duş alma sıklığı yoktu bi çoğunu çözdüm mesela görgüsüz gibi yemek yerdi höpürdetirdi falan çözdük bunu çok şükür ama dün affedersiniz büyük tuvaletini yapmış sifonu cekmemiş böyle huyları var klozet kapağını indirmemiş yazmadan önce olmuştu işte onu da yazayım dedim hamileyim haliyle midem kaldırmıyor..
Buna sevindim inşallah hakkında hayırlısı olsunalıp karşıma güzellikle konuşmuştum bir daha da olmadı çol şükür
gerçekten çok sağolun içimi rahatlattınız şu an daha sağlıklı düşünebiliyorum sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır üstesinden gelebileceğime inanıyorum sadece zaman gerekiyor daha yeniyiz belkide bundan dolayı. hakkınızı helal edin ya valla çok sağolun tekrardanAnnesi bunu evlenene kadar kendi yıkamış sanırım. Bunlar biraz zor ama üstesinden gelebilirsin sanırım o kadar da güçsüz değilsin biz kadınlar erkeklerden daha güçlüyüzdür. Bebek hazırlığı yap bari kafan dağılsın
Ama herşeyden önemlisi sen kalbinden önce aklından ne geçerse onu yap olur mu kimsenin etkisinde kalma sevmiyorsan eğer sakın bir an bile düşünme ayrıl hele bir şeyleri sindiremediysen. Ama eğer kendinde de hatalar bulduysan ve benimde bir şeyler yapmam lazım diyorsan kendini ezdirmeden devam et inşalllah mutlu olursun.gerçekten çok sağolun içimi rahatlattınız şu an daha sağlıklı düşünebiliyorum sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır üstesinden gelebileceğime inanıyorum sadece zaman gerekiyor daha yeniyiz belkide bundan dolayı. hakkınızı helal edin ya valla çok sağolun tekrardan