- 4 Haziran 2017
- 21
- 8
- 28
-
- Konu Sahibi rebellefleurrr
evet ne yazık ki oldu bu. sonra pişman olduğunu falan söyledi bir daha da yapmadı çok şükür. hamilelikte hormonlar değişiyormuş belkide ondan tesekkürler zaman ayırıp okuyup yanıtladığınız için..Sen istemeden beraberlik ne demek ya...Ayrıca neden korunmadin be kardeşim biraz adamı tanı huyunu suyunu öğren ..eşinle ilgili düşüncelerinde belki de hormonlarin değişiyor o yüzden böylesin bilemem .
evet ne yazık ki derin bir yara. çok tesekkürler güzel yorumunuz için..Sonuna gelene kadar alışma süreci, borç ödenir, adam eve alışır, duzen/temizlik öğrenir, aile idare edilir, evlilik başında olur böyle seyler vs diyecektim ama,
İstemeden birliktelik konusu çok gergin...
Sizin adınıza çok üzüldüm böyle seyler yaşadığınız için.
En büyük hatanız planlamadıgınız gebelik olmuş. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Adamın kendini tutmasına güvenip korunma olmaz.
ahhhh bir bilseniz ne kadar çok aldım karşıma konuştum güzellikle bazen yaramadı çirkinlikle bağıra çağıra aa olmayınca olmuyor demek ki zor bi çocukluk geçirmiş ben ona bağlıyorum tüm bu gamsızlığını. ne diyim hayırlısı her şeyin tesekkürler.Erkekle onlara ne olduğunu direk söylemedikçe anlamıyorlar maalesef. İlk önce iki olgun insan gibi konuşmak gerekiyor. Mutsuzluklarımızı, mutluluklarımızı paylaşmak gerekiyor. Sevgililik dönemi değil artık en ufak bir olayda küsüp gitmek ne kadar doğru bilemiyorum. Konuşmadan direk boşanmaya kalkarsan boşandıktan sonra da mutsuz olmaya devam ediceksin. Diyelim ki konuştunuz onun da umurunda olmadı, o zaman ayrılırsın çocuğunu da yetiştirisin aslanlar gibi.
haklısınız belkide fazla sen ben yapıyorum sanırım. belkide kızgınlıkla söyledim o an veremem bileziklerimi diye. zor zamanlar için yapılmıyor mu bu altınlar zaten giden 4 bilezik olsun napalım. amin sağolun.Boşanmak bu kadar kolay mı?
Altınların hepsini mehirime kadar eşime verdim iş için lazım olmuştu helal olsun dedim belki de altın sevmediğim için.. eviniz için verceksiniz.. ben evlilikte senin benim olayından nefret ederim.. var olan her şey bizimdir..
Borç harç var yeni evliyiz sıkıntılarımız da var diyosunuz. Madem siz korunsaydınız.. şımarıklıkla karışık toyluk sezdim sizde..
Eşiniz de gamsız gibi.. değişik.. bi öğretemedim insanlığı bunlara demişsiniz garip geldi.. daha 2 aylık var yok evliliğiniz.. ne diyim sonu hayır olsun inşallah
Eşiniz size karşı naif düşünceli yaklaşsa eminim sizde verirsiniz. Ama yeni evliliklerde illa ki alışma sürecinde bitakım sıkıntılar oluyo. Söylenip bağırıp kızarak değil de tatlı tatlı istediğiniz kıvamı tutturmaya çalışın. Huzuru sizde buldukça o da değişir. Bu da zamanla oluyo.. erkekler bizler gibi değil ne yazık ki onlar kurmalı makine gibi yaşaya yaşaya olması gereken kıvama geliyolarhaklısınız belkide fazla sen ben yapıyorum sanırım. belkide kızgınlıkla söyledim o an veremem bileziklerimi diye. zor zamanlar için yapılmıyor mu bu altınlar zaten giden 4 bilezik olsun napalım. amin sağolun.
yazdıklarınızı okuyup okuyup çok düşündüm siz bu cevabı verene kadar. haklısınız, belkide benim bi yerden başlamam gerekiyor. ben çoğu zaman somurtuyorum sıcak davranmıyorum belkide o da bundan rahatsız. bakış açımı değiştirdiniz. sabah uyandığımızda güler yüzle günaydın diyip uygun bi zamanda gerekşrse altınları bozdurabileceğimizi söyleyeceğim ona. birde böyle deneyelim bakalım dediğiniz gibi yavaş yavaş. çok teşekkürler. yorumunuzun üzerine söz yok. esen kalın.Eşiniz size karşı naif düşünceli yaklaşsa eminim sizde verirsiniz. Ama yeni evliliklerde illa ki alışma sürecinde bitakım sıkıntılar oluyo. Söylenip bağırıp kızarak değil de tatlı tatlı istediğiniz kıvamı tutturmaya çalışın. Huzuru sizde buldukça o da değişir. Bu da zamanla oluyo.. erkekler bizler gibi değil ne yazık ki onlar kurmalı makine gibi yaşaya yaşaya olması gereken kıvama geliyolar
bizim aile macır selanik göçmeni eşimin aileside koyu arnavutlar. buralarda bayramda seyranda yeni gelinlerin takması adettendir. ondan dolayı.Borç içinde olup bileziklerinin olmasi ne alaka . benimde hic bir bileziğim durmuyor zaten artik bilezik takip takistirmak komik değil mi ?
Bende selanikliyim bizde hic boyle adetler yok ha arnavutluktansa bu adet ailesi de elini yasin altına sokaydi hem ciplak hem bilezikli çok sacmabizim aile macır selanik göçmeni eşimin aileside koyu arnavutlar. buralarda bayramda seyranda yeni gelinlerin takması adettendir. ondan dolayı.
Bi faydam dokunursa çok mutlu olurum gerçekten.. ama bu süreçte siniriniz bozulup delirdiğiniz zamanlarda olucak siz yine de sabırlı ve istikrarlı olun.. inanın ki sizdeki sakinliği görünce karşı taraf harekete geçmeye başlıyo.. bu arada resimdeki sizseniz maşallah nazar değmesin diyimyazdıklarınızı okuyup okuyup çok düşündüm siz bu cevabı verene kadar. haklısınız, belkide benim bi yerden başlamam gerekiyor. ben çoğu zaman somurtuyorum sıcak davranmıyorum belkide o da bundan rahatsız. bakış açımı değiştirdiniz. sabah uyandığımızda güler yüzle günaydın diyip uygun bi zamanda gerekşrse altınları bozdurabileceğimizi söyleyeceğim ona. birde böyle deneyelim bakalım dediğiniz gibi yavaş yavaş. çok teşekkürler. yorumunuzun üzerine söz yok. esen kalın.