yeni evliyim, hamileyim mutsuzum yardım edin ablalarım

rebellefleurrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
21
8
28
merhaba herkese iyi geceler sırf kafa karışıklığımı gidermek adına üye oldum daha önce çok şeye cevap bulmuştum bu site sayesinde. 21 yaşındayım 9 nisanda 3 senelik birlikteliğimi evlilikle taçlandırdım. (yani ben öyle olacağını sandım) yaşadığım sıkıntının haddi hesabı yok daha sevgililiğimizde anlamaylıydım ama bitmek bilmeyen sevgim engel oldu hep. hiç bir şeyi güzel yaşayamadım ne sevgliliğimizi ne nişanlılığımızı ne düğün alışverişini nede evliliğimizi.. ailemi karşıma aldım güzellikle zorda olsa hallettik her şeyi. annesi cadının teki o bana her taş attığında ben ona çiçekle gittim her şeyimize karıştı onu alamam bunu yapamam çok pahalı deyip deyip durdu. aramızı açtı ve bundan hep zevk duydu. daha anlatılacak çok şey var ama neyse konuya geçiyorum. gecen hafta hamile olduğumu öğrendim 5+5im bari hamilelik haberini güzel vereyimde bunu güzel yaşayalım dedim ama ne mümkün balayına gitmedik biz eşim her şeyi kendi imkanlarıyla yaptığı için düğünde toplananları borçlara verdik tabi hiç bi borca yetmedi orası ayrı daha ilk haftada tv başına gecip keyfine baktı hep. canı istediğinde gelip öpüp okşuyodu. gecen akşam kavgalıydık yine hamilelik haberini verdim hiç bi tepkisi olmadı ben olmaz diye düşünüypdum dedi korunmadık yalan yok ama her seferinde uyarmama rağmen kendini tutamadığını söylüyordı. planlanan bi gebelik değildi yani. verdiğim müjdeli haberin müjdesini de alamadım ne yazık ki ertesi gün işten çıkıp sevdiğim tatlıdan almış. bı akşamda annemde yemekteydik iyi hoş eve geldik aşkım borcumuz harcımız çok nasıl olcak bu gebelik işi dedim hallederiz aşkım o yeter ki sağlıklı dünyaya gelsin dedi ama 40 bine yakın borcumuz var nasıl olcak doktor masrafları vs dedim nolcak bozdururuz bi bilezik dedi sanki çok varmış gibi bende kusura bakma ben daha yeni gelinim hepsini bozduralım yiyelim o zaman ya sabır dedim bu her zaman ki gibi tv izliyordu hiç bi şey demedi döndü tvye oflammaı falan umursamadı bende çıktım odadan arkamdan gelipte sorun ne demedi bile bi gittim ki uyumuş kalmış uzun oldu ama derdim büyük ben çok soğudum bu adamdan ağır geliyo artık her seyi bide bi pis bi pis anası gibi. bi öğretemedim insanlığı bunlara ben. evliliğimizin 1. ayında daha ben istemediğim halde affedersiniz istemememi umursamayarak çamaşırımı indirip keyfine baktı ondan sonra enfeksiyon kaptım yine acı ceken ben oldum. yine affettim. karnı tok olsun baska bişi istemez gecer tv basına uyur uyanır bıktım ben bunlardan iki sohbet ettiğimiz bile yok nolur yardım edin boşanmak istiyorum ben yoksa sadece bir buhran mı bu hissettiklerim..

hanımefendi haklı olabilirsiniz ancak benim ailem zaten ev ve eşya konusunda yeterince yardımcı oldu. onların alamadıklarını benim ailem aldı helali hoş olsun dediler. kendi ailesi yardımcı olacakları yerde birde faturalarını bize kitlemeye çalışıyorlar. affedersiniz ama bende enayi değilim. onu bozdur bunu bozdur ne kalıcak elimde zor zamanımda? zaten eşim yeterince pinti. evet haklısınız büyük cesaret doğum kontrol hapı ben kullanmak istemedim eşimde kondom istemedi ilk başlarda tuttu kendini sonra saldı defalarca tut kendini tutamıyosan öelemini al dedim çocuk değil ya karşımda ki pekala anlaması gerekiyordu beklemiyordumu da ben değil kendisi söyledi. yine de tesekkürler.

Sen istemeden beraberlik ne demek ya...Ayrıca neden korunmadin be kardeşim biraz adamı tanı huyunu suyunu öğren ..eşinle ilgili düşüncelerinde belki de hormonlarin değişiyor o yüzden böylesin bilemem .
evet ne yazık ki oldu bu. sonra pişman olduğunu falan söyledi bir daha da yapmadı çok şükür. hamilelikte hormonlar değişiyormuş belkide ondan tesekkürler zaman ayırıp okuyup yanıtladığınız için..

Sonuna gelene kadar alışma süreci, borç ödenir, adam eve alışır, duzen/temizlik öğrenir, aile idare edilir, evlilik başında olur böyle seyler vs diyecektim ama,
İstemeden birliktelik konusu çok gergin...
Sizin adınıza çok üzüldüm böyle seyler yaşadığınız için.
En büyük hatanız planlamadıgınız gebelik olmuş. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Adamın kendini tutmasına güvenip korunma olmaz.

Erkekle onlara ne olduğunu direk söylemedikçe anlamıyorlar maalesef. İlk önce iki olgun insan gibi konuşmak gerekiyor. Mutsuzluklarımızı, mutluluklarımızı paylaşmak gerekiyor. Sevgililik dönemi değil artık en ufak bir olayda küsüp gitmek ne kadar doğru bilemiyorum. Konuşmadan direk boşanmaya kalkarsan boşandıktan sonra da mutsuz olmaya devam ediceksin. Diyelim ki konuştunuz onun da umurunda olmadı, o zaman ayrılırsın çocuğunu da yetiştirisin aslanlar gibi.

Boşanmak bu kadar kolay mı?

Altınların hepsini mehirime kadar eşime verdim iş için lazım olmuştu helal olsun dedim belki de altın sevmediğim için.. eviniz için verceksiniz.. ben evlilikte senin benim olayından nefret ederim.. var olan her şey bizimdir..

Borç harç var yeni evliyiz sıkıntılarımız da var diyosunuz. Madem siz korunsaydınız.. şımarıklıkla karışık toyluk sezdim sizde..

Eşiniz de gamsız gibi.. değişik.. bi öğretemedim insanlığı bunlara demişsiniz garip geldi.. daha 2 aylık var yok evliliğiniz.. ne diyim sonu hayır olsun inşallah

evet ne yazık ki derin bir yara. çok tesekkürler güzel yorumunuz için..

ahhhh bir bilseniz ne kadar çok aldım karşıma konuştum güzellikle bazen yaramadı çirkinlikle bağıra çağıra aa olmayınca olmuyor demek ki zor bi çocukluk geçirmiş ben ona bağlıyorum tüm bu gamsızlığını. ne diyim hayırlısı her şeyin tesekkürler.

haklısınız belkide fazla sen ben yapıyorum sanırım. belkide kızgınlıkla söyledim o an veremem bileziklerimi diye. zor zamanlar için yapılmıyor mu bu altınlar zaten giden 4 bilezik olsun napalım. amin sağolun.

Eşiniz size karşı naif düşünceli yaklaşsa eminim sizde verirsiniz. Ama yeni evliliklerde illa ki alışma sürecinde bitakım sıkıntılar oluyo. Söylenip bağırıp kızarak değil de tatlı tatlı istediğiniz kıvamı tutturmaya çalışın. Huzuru sizde buldukça o da değişir. Bu da zamanla oluyo.. erkekler bizler gibi değil ne yazık ki onlar kurmalı makine gibi yaşaya yaşaya olması gereken kıvama geliyolar

yazdıklarınızı okuyup okuyup çok düşündüm siz bu cevabı verene kadar. haklısınız, belkide benim bi yerden başlamam gerekiyor. ben çoğu zaman somurtuyorum sıcak davranmıyorum belkide o da bundan rahatsız. bakış açımı değiştirdiniz. sabah uyandığımızda güler yüzle günaydın diyip uygun bi zamanda gerekşrse altınları bozdurabileceğimizi söyleyeceğim ona. birde böyle deneyelim bakalım dediğiniz gibi yavaş yavaş. çok teşekkürler. yorumunuzun üzerine söz yok. esen kalın.

Borç içinde olup bileziklerinin olmasi ne alaka . benimde hic bir bileziğim durmuyor zaten artik bilezik takip takistirmak komik değil mi ?
bizim aile macır selanik göçmeni eşimin aileside koyu arnavutlar. buralarda bayramda seyranda yeni gelinlerin takması adettendir. ondan dolayı.

bizim aile macır selanik göçmeni eşimin aileside koyu arnavutlar. buralarda bayramda seyranda yeni gelinlerin takması adettendir. ondan dolayı.
Bende selanikliyim bizde hic boyle adetler yok ha arnavutluktansa bu adet ailesi de elini yasin altına sokaydi hem ciplak hem bilezikli çok sacma

Bi faydam dokunursa çok mutlu olurum gerçekten.. ama bu süreçte siniriniz bozulup delirdiğiniz zamanlarda olucak siz yine de sabırlı ve istikrarlı olun.. inanın ki sizdeki sakinliği görünce karşı taraf harekete geçmeye başlıyo.. bu arada resimdeki sizseniz maşallah nazar değmesin diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…