yeni evliyim, hamileyim mutsuzum yardım edin ablalarım

[/QUOTE]

İlk yorumdaki cümlelerin aynısını ben ilk yorumumda kullanmıştım. Birebir aynı cumleleri kullandığım için kendimi savunma ihtiyaci hissetmistim.
Her neyse konuyu kapatalim. Olabilir böyle şeyler. Kendinize dikkat edin.

ılımlı yaklaşıp bana hatalarımıda güzel şekilde söyleyenlere çok tesekkürler. ama bazılarınızınız bir dönmediği kalmış. söyledğiniz gibi yaşım çok genç hata yapmaya meyilliyim. nasıl girdin o adamın yatağına demişsiniz ben ailemin kapısına gittimde kapıyı çalıp içeri giremedim babam neyi becerdin ki evliliği becericen demişti bana bende giremedim içeri anlatamadım kimseye derdimi napsaydım ? kendimi mi atayım madem ne gözyaşları döktüm ne acılar çektim. ama napabilirim ? olmayınca olmuyo bazı şeyler işte. ben zamana bırakıyorum düzelirse düzelilir. altınada lanet olsun düzelicekse bozdururum tabii li bencil değilim ki. siz hala altın takma derdinde falan demişsiniz. he aynen derdim buydu tüm bunların içinde. nicki hatırlayamadım ama bi hanımefendininde dedği gibi evliliğimin ve bebeğimin tadını çıkarmalıyım. ben almam gereken cevaplarıda aldım hepiniz sağolun. bundan sonrada olumlu olumsuz cevap beklemiyorum artık. bu kadarı yeterli oldu hepinize iyi günler..

okul konusuna gelince iletişim lisesinden radyo tv bölümü mezunuyum ben eşim devam etmem konusunda da istekli istediğin zaman üniversite sınavlarına hazırlanıp başlayabilirsin diyo. tamamen benim uyuşukluğum.

vurdu kırdı bi adamda değil giydiğime makyajıma asla karışmaz saygı duyar aşırı kıskanç değildir arladaşlarımla rahatlıkla buluşabilirim. giderken söylediğimde bana söylemene gerek yok sen bi bireysin bana söylemedende gidebilirsin canım der.

okul konusuna gelince iletişim lisesinden radyo tv bölümü mezunuyum ben eşim devam etmem konusunda da istekli istediğin zaman üniversite sınavlarına hazırlanıp başlayabilirsin diyo. tamamen benim uyuşukluğum.
Eşiniz madem ses etmiyor bebek biraz ele avuca gelince eğitiminize devam edin. Daha çok gencsiniz, yapabilirsiniz.

Çok küçük yaşta çok kaldıramayacağin yükün altına girmişsin. Sen daha çocuksun bu küçük yaşta bu kadar yük neden?artık alışmaya çalış güzel görmeye çalış.

Oteki konular belki zamanla halledilir de ben bu kisma kil oldum. Kabul edilebilecek bir durum degil.

boşanmak istiyorum ben yoksa sadece bir buhran mı bu hissettiklerim..

Dogru dusunuyorsun.

Son düzenleme:
O kadar şikayetcisiniz eşiniz ve ailenizden ama cocugu yapmaktan da geri kalmamıssınız alel acele
Sinir oluyorum sizin gbi insanlara
Bir cocuk kolay mi yetişiyor
İşini gör koy cocugu karnına oh ne güzel
Koca yok, dolu borc yas 21
Bu ne sorumsuzluk ya
Pessssss

Önlemini kocanız almıyorsa siz alacaksınız hanfendi
Şimdi sizlanmayın napıcam ben diye

Su doğum kontrol hapina ay sakin kullanma diyenleri bogasim geliyor boyle konuları okudukça.. Al sonuç daha hazır olmadan anasının koynundan alınmış gibi halihazırda zaten çocuk olan adami daha buyutemeden gebe kalan magdur kadınlarımız.. Adama güvenmek saçmalık bi kere ya.. Hormon yuklemesiyse yüklemesi aga sen önlemini alcan.. Artik olan olmuş gebesin ve dusunmen gereken bir çocuğun var.. Borcsa onun borcu verme sakin altinini bilmem neyini ek is yapsın gerekirse karşılasin snn ihtiyacını onlar snn güvencen bunun hastalığı var sağlığı var sakla samani gelir zamanı demişler.. O yüzden maddi konulari ne eşine ac ne kendin düşün bu snn problemin değil lazımsa isticeksin isterse bi taraflarını satsin kusura bakmasin totosuna guvenmiyorsuysa evlenmiycekti.. Sana gelince bebeğini dünyaya getir biraz buyut ve okulunu bitir mutlaka mesleğini eline al mutlaka çalış paranı kazan.. Erkeğin eline bakarak yasanmiyor anacim böle elindeki uç kuruşluk bilezige bile mel mel bakıyorlar iste en azından snde ondan istemek zorunda kalmiyosun calisinca.. Rabbim sağlıklı güzel bi gebelik geçirmeyi nasip etsin sana hayirlisiyla kucağına alasin inşallah..

Ha bir yorum daha yapayim evlendiğinde bir sürü bilezigim vardi kendi ailem annem teyzeler dayilar vs tarafından takılan evlendigimiz günden 2 gün ben bozdurup borcalari biraz toparlayalim dedim bizde doguluyuz bayramlarda katildim dugunker de bir alyans ve beştaş yüzükle birde incecik annemin aldigi kolyelerle

Kocanız olan mahluk tarafından daha 1 aylık evliyken tecavüze uğramışsınız. O da yetmiyormuş gibi sizin isteğiniz dışında hamile kalmışsınız. Ben affedip boşanmamanız için hiç bir sebep göremiyorum.

ve işte konunun sonlarına doğru beklenen o yorum da geldiğine göre dağılabiliriz
sizin gibi kadınların haklarını savunmayacaksın
pışpışlayıp geri yollayacaksın evine
size böylesi müstehak çünkü

yorum istemediğimi söyledim tesekkürler.

bizim aile macır selanik göçmeni eşimin aileside koyu arnavutlar. buralarda bayramda seyranda yeni gelinlerin takması adettendir. ondan dolayı.
Boşver sen herkes kendine baksın bizde macırız ama kimseyi umursama ikinizden başka. Benim düğünüm bitti bütün altınlarımı yüzük ve takı seti hariç o akşamın sabahı götürüp esnafa dağıtmıştık yetmemiştisalla gitsin kafana taktığın konular boş üzme kendini geçecek ama kendini de ezdirme.

çok sağolun

devam ederse daha lotu olucak boylr biriyle mutlu oLamazsn zaten bosan kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…