- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
-
- Konu Sahibi rebellefleurrr
okudukça şok oluyorum midem bulanıyor..
adam tecavüz etmiş üstünde durma bence diyen var yahu..
birde dini alet etmiş bu mantığına..
boşanma sebebi değilmiş bunlar..
bu kadar mı mecbursunuz bu erkeklere anlamadım ki..
[/QUOTE]yorumlarımı yaparken kimseyi alıntılamamıştım..
döndüm baktım şimdi o takıldığınız yorumum size değil albella mı ne isimli üyeye zira o da kocası tarafından tecavüze uğramış..
peşpeşe yazdığım 3 yorum okuduklarımın karmasınadır..
Eşiniz madem ses etmiyor bebek biraz ele avuca gelince eğitiminize devam edin. Daha çok gencsiniz, yapabilirsiniz.okul konusuna gelince iletişim lisesinden radyo tv bölümü mezunuyum ben eşim devam etmem konusunda da istekli istediğin zaman üniversite sınavlarına hazırlanıp başlayabilirsin diyo. tamamen benim uyuşukluğum.
Çok küçük yaşta çok kaldıramayacağin yükün altına girmişsin. Sen daha çocuksun bu küçük yaşta bu kadar yük neden?artık alışmaya çalış güzel görmeye çalış.merhaba herkese iyi geceler sırf kafa karışıklığımı gidermek adına üye oldum daha önce çok şeye cevap bulmuştum bu site sayesinde. 21 yaşındayım 9 nisanda 3 senelik birlikteliğimi evlilikle taçlandırdım. (yani ben öyle olacağını sandım) yaşadığım sıkıntının haddi hesabı yok daha sevgililiğimizde anlamaylıydım ama bitmek bilmeyen sevgim engel oldu hep. hiç bir şeyi güzel yaşayamadım ne sevgliliğimizi ne nişanlılığımızı ne düğün alışverişini nede evliliğimizi.. ailemi karşıma aldım güzellikle zorda olsa hallettik her şeyi. annesi cadının teki o bana her taş attığında ben ona çiçekle gittim her şeyimize karıştı onu alamam bunu yapamam çok pahalı deyip deyip durdu. aramızı açtı ve bundan hep zevk duydu. daha anlatılacak çok şey var ama neyse konuya geçiyorum. gecen hafta hamile olduğumu öğrendim 5+5im bari hamilelik haberini güzel vereyimde bunu güzel yaşayalım dedim ama ne mümkün balayına gitmedik biz eşim her şeyi kendi imkanlarıyla yaptığı için düğünde toplananları borçlara verdik tabi hiç bi borca yetmedi orası ayrı daha ilk haftada tv başına gecip keyfine baktı hep. canı istediğinde gelip öpüp okşuyodu. gecen akşam kavgalıydık yine hamilelik haberini verdim hiç bi tepkisi olmadı ben olmaz diye düşünüypdum dedi korunmadık yalan yok ama her seferinde uyarmama rağmen kendini tutamadığını söylüyordı. planlanan bi gebelik değildi yani. verdiğim müjdeli haberin müjdesini de alamadım ne yazık ki ertesi gün işten çıkıp sevdiğim tatlıdan almış. bı akşamda annemde yemekteydik iyi hoş eve geldik aşkım borcumuz harcımız çok nasıl olcak bu gebelik işi dedim hallederiz aşkım o yeter ki sağlıklı dünyaya gelsin dedi ama 40 bine yakın borcumuz var nasıl olcak doktor masrafları vs dedim nolcak bozdururuz bi bilezik dedi sanki çok varmış gibi bende kusura bakma ben daha yeni gelinim hepsini bozduralım yiyelim o zaman ya sabır dedim bu her zaman ki gibi tv izliyordu hiç bi şey demedi döndü tvye oflammaı falan umursamadı bende çıktım odadan arkamdan gelipte sorun ne demedi bile bi gittim ki uyumuş kalmış uzun oldu ama derdim büyük ben çok soğudum bu adamdan ağır geliyo artık her seyi bide bi pis bi pis anası gibi. bi öğretemedim insanlığı bunlara ben. evliliğimizin 1. ayında daha ben istemediğim halde affedersiniz istemememi umursamayarak çamaşırımı indirip keyfine baktı ondan sonra enfeksiyon kaptım yine acı ceken ben oldum. yine affettim. karnı tok olsun baska bişi istemez gecer tv basına uyur uyanır bıktım ben bunlardan iki sohbet ettiğimiz bile yok nolur yardım edin boşanmak istiyorum ben yoksa sadece bir buhran mı bu hissettiklerim..
bi öğretemedim insanlığı bunlara ben. evliliğimizin 1. ayında daha ben istemediğim halde affedersiniz istemememi umursamayarak çamaşırımı indirip keyfine baktı ondan sonra enfeksiyon kaptım yine acı ceken ben oldum.
boşanmak istiyorum ben yoksa sadece bir buhran mı bu hissettiklerim..
çok tesekkürler motiveniz içinEşiniz madem ses etmiyor bebek biraz ele avuca gelince eğitiminize devam edin. Daha çok gencsiniz, yapabilirsiniz.
O kadar şikayetcisiniz eşiniz ve ailenizden ama cocugu yapmaktan da geri kalmamıssınız alel acelemerhaba herkese iyi geceler sırf kafa karışıklığımı gidermek adına üye oldum daha önce çok şeye cevap bulmuştum bu site sayesinde. 21 yaşındayım 9 nisanda 3 senelik birlikteliğimi evlilikle taçlandırdım. (yani ben öyle olacağını sandım) yaşadığım sıkıntının haddi hesabı yok daha sevgililiğimizde anlamaylıydım ama bitmek bilmeyen sevgim engel oldu hep. hiç bir şeyi güzel yaşayamadım ne sevgliliğimizi ne nişanlılığımızı ne düğün alışverişini nede evliliğimizi.. ailemi karşıma aldım güzellikle zorda olsa hallettik her şeyi. annesi cadının teki o bana her taş attığında ben ona çiçekle gittim her şeyimize karıştı onu alamam bunu yapamam çok pahalı deyip deyip durdu. aramızı açtı ve bundan hep zevk duydu. daha anlatılacak çok şey var ama neyse konuya geçiyorum. gecen hafta hamile olduğumu öğrendim 5+5im bari hamilelik haberini güzel vereyimde bunu güzel yaşayalım dedim ama ne mümkün balayına gitmedik biz eşim her şeyi kendi imkanlarıyla yaptığı için düğünde toplananları borçlara verdik tabi hiç bi borca yetmedi orası ayrı daha ilk haftada tv başına gecip keyfine baktı hep. canı istediğinde gelip öpüp okşuyodu. gecen akşam kavgalıydık yine hamilelik haberini verdim hiç bi tepkisi olmadı ben olmaz diye düşünüypdum dedi korunmadık yalan yok ama her seferinde uyarmama rağmen kendini tutamadığını söylüyordı. planlanan bi gebelik değildi yani. verdiğim müjdeli haberin müjdesini de alamadım ne yazık ki ertesi gün işten çıkıp sevdiğim tatlıdan almış. bı akşamda annemde yemekteydik iyi hoş eve geldik aşkım borcumuz harcımız çok nasıl olcak bu gebelik işi dedim hallederiz aşkım o yeter ki sağlıklı dünyaya gelsin dedi ama 40 bine yakın borcumuz var nasıl olcak doktor masrafları vs dedim nolcak bozdururuz bi bilezik dedi sanki çok varmış gibi bende kusura bakma ben daha yeni gelinim hepsini bozduralım yiyelim o zaman ya sabır dedim bu her zaman ki gibi tv izliyordu hiç bi şey demedi döndü tvye oflammaı falan umursamadı bende çıktım odadan arkamdan gelipte sorun ne demedi bile bi gittim ki uyumuş kalmış uzun oldu ama derdim büyük ben çok soğudum bu adamdan ağır geliyo artık her seyi bide bi pis bi pis anası gibi. bi öğretemedim insanlığı bunlara ben. evliliğimizin 1. ayında daha ben istemediğim halde affedersiniz istemememi umursamayarak çamaşırımı indirip keyfine baktı ondan sonra enfeksiyon kaptım yine acı ceken ben oldum. yine affettim. karnı tok olsun baska bişi istemez gecer tv basına uyur uyanır bıktım ben bunlardan iki sohbet ettiğimiz bile yok nolur yardım edin boşanmak istiyorum ben yoksa sadece bir buhran mı bu hissettiklerim..
Önlemini kocanız almıyorsa siz alacaksınız hanfendihanımefendi haklı olabilirsiniz ancak benim ailem zaten ev ve eşya konusunda yeterince yardımcı oldu. onların alamadıklarını benim ailem aldı helali hoş olsun dediler. kendi ailesi yardımcı olacakları yerde birde faturalarını bize kitlemeye çalışıyorlar. affedersiniz ama bende enayi değilim. onu bozdur bunu bozdur ne kalıcak elimde zor zamanımda? zaten eşim yeterince pinti. evet haklısınız büyük cesaret doğum kontrol hapı ben kullanmak istemedim eşimde kondom istemedi ilk başlarda tuttu kendini sonra saldı defalarca tut kendini tutamıyosan öelemini al dedim çocuk değil ya karşımda ki pekala anlaması gerekiyordu beklemiyordumu da ben değil kendisi söyledi. yine de tesekkürler.
vurdu kırdı bi adamda değil giydiğime makyajıma asla karışmaz saygı duyar aşırı kıskanç değildir arladaşlarımla rahatlıkla buluşabilirim. giderken söylediğimde bana söylemene gerek yok sen bi bireysin bana söylemedende gidebilirsin canım der.
yorum istemediğimi söyledim tesekkürler.ve işte konunun sonlarına doğru beklenen o yorum da geldiğine göre dağılabiliriz
sizin gibi kadınların haklarını savunmayacaksın
pışpışlayıp geri yollayacaksın evine
size böylesi müstehak çünkü
Boşver sen herkes kendine baksın bizde macırız ama kimseyi umursama ikinizden başka. Benim düğünüm bitti bütün altınlarımı yüzük ve takı seti hariç o akşamın sabahı götürüp esnafa dağıtmıştık yetmemiştibizim aile macır selanik göçmeni eşimin aileside koyu arnavutlar. buralarda bayramda seyranda yeni gelinlerin takması adettendir. ondan dolayı.
çok sağolunBoşver sen herkes kendine baksın bizde macırız ama kimseyi umursama ikinizden başka. Benim düğünüm bitti bütün altınlarımı yüzük ve takı seti hariç o akşamın sabahı götürüp esnafa dağıtmıştık yetmemiştisalla gitsin kafana taktığın konular boş üzme kendini geçecek ama kendini de ezdirme.
devam ederse daha lotu olucak boylr biriyle mutlu oLamazsn zaten bosan kurtulmerhaba herkese iyi geceler sırf kafa karışıklığımı gidermek adına üye oldum daha önce çok şeye cevap bulmuştum bu site sayesinde. 21 yaşındayım 9 nisanda 3 senelik birlikteliğimi evlilikle taçlandırdım. (yani ben öyle olacağını sandım) yaşadığım sıkıntının haddi hesabı yok daha sevgililiğimizde anlamaylıydım ama bitmek bilmeyen sevgim engel oldu hep. hiç bir şeyi güzel yaşayamadım ne sevgliliğimizi ne nişanlılığımızı ne düğün alışverişini nede evliliğimizi.. ailemi karşıma aldım güzellikle zorda olsa hallettik her şeyi. annesi cadının teki o bana her taş attığında ben ona çiçekle gittim her şeyimize karıştı onu alamam bunu yapamam çok pahalı deyip deyip durdu. aramızı açtı ve bundan hep zevk duydu. daha anlatılacak çok şey var ama neyse konuya geçiyorum. gecen hafta hamile olduğumu öğrendim 5+5im bari hamilelik haberini güzel vereyimde bunu güzel yaşayalım dedim ama ne mümkün balayına gitmedik biz eşim her şeyi kendi imkanlarıyla yaptığı için düğünde toplananları borçlara verdik tabi hiç bi borca yetmedi orası ayrı daha ilk haftada tv başına gecip keyfine baktı hep. canı istediğinde gelip öpüp okşuyodu. gecen akşam kavgalıydık yine hamilelik haberini verdim hiç bi tepkisi olmadı ben olmaz diye düşünüypdum dedi korunmadık yalan yok ama her seferinde uyarmama rağmen kendini tutamadığını söylüyordı. planlanan bi gebelik değildi yani. verdiğim müjdeli haberin müjdesini de alamadım ne yazık ki ertesi gün işten çıkıp sevdiğim tatlıdan almış. bı akşamda annemde yemekteydik iyi hoş eve geldik aşkım borcumuz harcımız çok nasıl olcak bu gebelik işi dedim hallederiz aşkım o yeter ki sağlıklı dünyaya gelsin dedi ama 40 bine yakın borcumuz var nasıl olcak doktor masrafları vs dedim nolcak bozdururuz bi bilezik dedi sanki çok varmış gibi bende kusura bakma ben daha yeni gelinim hepsini bozduralım yiyelim o zaman ya sabır dedim bu her zaman ki gibi tv izliyordu hiç bi şey demedi döndü tvye oflammaı falan umursamadı bende çıktım odadan arkamdan gelipte sorun ne demedi bile bi gittim ki uyumuş kalmış uzun oldu ama derdim büyük ben çok soğudum bu adamdan ağır geliyo artık her seyi bide bi pis bi pis anası gibi. bi öğretemedim insanlığı bunlara ben. evliliğimizin 1. ayında daha ben istemediğim halde affedersiniz istemememi umursamayarak çamaşırımı indirip keyfine baktı ondan sonra enfeksiyon kaptım yine acı ceken ben oldum. yine affettim. karnı tok olsun baska bişi istemez gecer tv basına uyur uyanır bıktım ben bunlardan iki sohbet ettiğimiz bile yok nolur yardım edin boşanmak istiyorum ben yoksa sadece bir buhran mı bu hissettiklerim..