Aileler o kadar önemli ki temel egitimin ilkk başladığı yerdir.gercek yüzler,karakterler evlenince ortalığa sacilmis tam 9 senedir bir yalanla birlikte olmussunuz.belkide gözleriniz tam kapalı degildi evlenince değişir dedikleriniz biriktikce birikti.aileniz esinizi basta begenmeyince kıymete de bindi.ve şimdi rüya bitti,kabus başladı..şiddet olayına gelmeden once sunu diyeyim ailesini sevmeseniz bile keske esınız icin saygı duyup,gönüllerini hoş tutsaydiniz.içinizden gelmese bile bunu deneseydiniz.dışarıyı eve taşınamaya ve evdekini de dışarıya taşınamaya özen gösterin esınız agresif mı olayları şakaya alın,Gülün geçin,açıkları kapatın en azından baskalarının yanında..esınız bunu bilmiyor mü, yapamıyor mü siz göstererek öğretin.emek sadece maddiyat değildir..
Şiddete gelince ne Olursa olsun esınız el kaldırmamalıydı.duvarı,yatağı tekmeleseydi de sizin bedeninizi geçtim ruhunuzda ömür boyu unutamayacaginiz bir yara bırakmasaydı..ilk şiddet gördüğünüzde ne olursa olsun ya siz tavrınızı koyacakiniz.ailenize sizi özledim burada kalacam diyerekte en azından bir süre olayı idare edebilirsiniz hemde esınız bir daha elini kaldırdığında sizin gideceğinizi bilirdi..gecmis olsun umarım düzelir
Şiddete gelince ne Olursa olsun esınız el kaldırmamalıydı.duvarı,yatağı tekmeleseydi de sizin bedeninizi geçtim ruhunuzda ömür boyu unutamayacaginiz bir yara bırakmasaydı..ilk şiddet gördüğünüzde ne olursa olsun ya siz tavrınızı koyacakiniz.ailenize sizi özledim burada kalacam diyerekte en azından bir süre olayı idare edebilirsiniz hemde esınız bir daha elini kaldırdığında sizin gideceğinizi bilirdi..gecmis olsun umarım düzelir