Yeni evliyim,ev sahibimiz huzur vermiyor.

Biraz akila ihtiyacım var.Biz bu ev sahibine defalarca camlarda sorun var su geciriyor dedik bu gece malum istanbulda yagmur durmadan yagiyor once salon sonra arka odalar resmen su icinde kaldi( hepsinin fotograflarini cektim)yataklarin ayaklarina odanin ortasina kadar geldi sular halilari kaldirdim,saniye sürmüyor cam kenarina koydugum havlu sıktıktan hemen sonra suyla doluyor zaten görünüyor suyun iceri aktığı videosunu da aldim.Ben bu adamı nereye şikayet edebilirim bizi mağdur ettiğine dair??

Son düzenleme:
Ayyy bizim yurtdışında taşınma ihtimalimiz yok ama insallah bizimde mustakil evimiz olur huzurla oturun.

iyi de bu saydıklarınız kalıcı bir değişiklik değil ki parke ve ankastre haricinde ev sahibini ilgilendiren şeyler değil. onları da yaptırmak ev sahibine kalmış. açıkçası ikisi de kiracıların mahvettikleri şeylerden olduğundan ev sahibi yaptırmaz kolay kolay.

ayrıca 8 aydır oturuyormuşsunuz ama 1,5 sene olmuş gireli, yani o kadar kısa sürede de çıkarmamış sizi.

ben de kendi odam su alıyordu çekomastik üzerine silikon çektim kendim boyadım ki 6 ay kalmayı düşünüyorum burda en fazla.

yani siz yeni evlisiniz diye özenmişsiniz ama ev sahibinin bunda bir suçu yok bana kalırsa.

Belki bu normal karşıladığınız durum ayni sekilde birgün sizin de basiniza gelseydi o zaman empati kurabilirdiniz diye dusunuyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim.iyi günler size.

pislikler evlerine bakarsınız kıcları kalkar kümes gibi evi saray yapmıssınız.sözlesmeniz varsa asla cıkaramaz he siz aman bunlamı ugrascam derseniz bakın lütfen cıkarken o evi eskı halıne getirin.kırın yaptırdıklarınızı yoksa versın parasını ama vermez ac gözlüler.

Yaa sormayın artık diyecek birşey bulamıyorum,dün İstanbul'daki siddetli yagmurdan dolayı evin arka odalari bile su aldı saka gibiydi,halılara kadar topladım kovalarla havlularla su sıktık eşimle,ev sahibini aradık bize bu yagmurda birsey yapilamaz,havalar duzelsin halledicem dedi..yani gel de bu adama kufur etme..Biz de bir an önce gidicez buradan,bahane oldu bize de,her şerde vardır bi hayır..

Motor filan diyosunuz hiç de geçici şeyler değil bunlar . adam sizi sokmuş eve yeni evlisinz zaten anlamazlar diye bütün masrafları kendiniz fark etmişinz evini yaptirtmis . tabi evin herşeye ragmen birseye benzememesi de çabası.ne yapabilirsiniz ben onu bilmem ama kontrant var ve turkiyenin mahkemeleri var . hazirana kadar oturacam daha da ses çıkartırsan mahkemede gorusuruz de .biraz da araştırma yap . avukata sor ne yapabilirsin diye . onlar sana iyisi ni anlatır.mahkeme bitene kadar zaten zaman geçer oturursun yine .senin aleyhine sonuçlandı mi da parada alırsın mahkeme masraflarını da kitlemeyi unutma avukat masraflarını da kitle ev sahibine.sonra o ev tam bir eziyet size

Bu adam beni delirticek cidden sinirlerim cok bozuldu 2 gundur uyumuyorum adama diyoruz camlar su geciriyor gel evin haline bak zararimizi kim.karsiliycak mahvoldu 1 yillik esyalar adam bize havalar su an kotu bu durumda bisi yapamayiz biraz duzelsin silikon cektiririz dedik silikon cektirdik ise yaramiyor hallederiz ıı mıı yapiyo geveliyor.Dava açsak avukat masrafı vs ee bi yandan tasinma masrafı ev bulma belki enlakci parasi vs bin turlu sıkıntıya soktu bizi durduk yere.Camları yaptirmak istemuyor cunku oglu yasiycakmis burada buyuk ihtimal tamamen değiştirecek her yeri.biz gidelim diye bekliyor.

bir de o eve 2200 kira mı veriyosunuz. arkadaşım çıkın semt değiştirin gerekirse ama temiz bir ev bulun. ben 9 aylık evliydim taşındık. çok korkuyordum eşyalarıma bir zarar gelecek diye. nakliye firması ile anlatık ama tabi çok zorlandım. yemek takımı ıvır zıvır tüm mutfk ve kırılacaklar içim nalburdan patpat aldım tek tek onlara sarıp kolilere koydum. kolinin içine kaymasın hareket etmesin diye boşluklara gazete koydum ve koliyi çokça bantladım. evden taşınması zor o eve geçince yerleşmek kolay.

Ben olsam o eve masraf yapmazdim direk cikardim yani. Ev sahipler evi güzelleştiridi diyerekten oğlunu oturtacak ee

Öyle çıkın demekle olmaz yazılı belge lazım. Yani noterden ihtar çekmesi gerekir.
Çıkmazsan mahkemeye vermesi gerekir o şehirde oturduğu ev dışında sadece sizin oturduğunuz ev olursa mahkene çıksınlar der . Adamın birsürü evi varmış oğlum oturucakla çıkartamaz.

Evin su problemi için sizde protesto çekin yapmazsa siz çağırıp yaptırın kiradan düşün bedeli.

Iyi de adam ne dese itiraz etmemissiniz baştan.
Kafasına göre zam yapmış mesela itiraz etmemissiniz.
Baştan tavrinizi koyacaktınız.
Şimdi elinizde kapı gibi kontrat var kardeşim hazirana kadar çıkmıyorum kanunlar benden yana hadi yiyorsa git polis çağir deyin ç çıkmayın hazirana kadar.
Bu sefer de onlar mağdur olsunlar.
Çıkarken de yaptırdığınız her şeyi sökün gitsin cok güzel kazık olur ona.

Evet ev arastirmaya başladık,taşınma süreci cok zor olacak dediginiz gibi bende oyle yapicam kirilacaklar için gerisini sanirim nakliye firmalari hallediyormus.umarim hersey yolunda gider..

Protestoyu ev sahibine cekicez degil mi?nasil cekiliyor bilmiyorum ki bilsem dediginizi yapicam.Müstehak buna düşsün kiradan simdiden kapali balkondaki masanin ayaklari ahsap bacakları catladi ayrildi sudan ikea satilan su kucuk masalar var ya onlardandi.

Biz itiraz ettik adam olmaz abimi arayin dedi sanki kontratta onun adi yaziyo aradik olmaz biz zaten eve girerken 2200tl istemistik pesin odediniz diye indirim yaptik dedi..yani aslinda biz o zaman çıkacaktık da işte...Zaten biraz zor buluruz ev Nisan'a kadar nasil buluca da tasinicaz herhalukarda bekleyecek o da.tasinma.masrafimizi karsilasin hemen bir yer bulur cikarim ama ona da yanasmiyor bizi gercekten enayi zannetti bu adam ya.

Notere gidin yardımcı olurlar size.
Süresinide sorun 1 hafta 10 gün neyse bekliyceksiniz süre dolmadan yaptırması gerekiyo yaptırmazsa siz yaptırıp kiradan düşüceksiniz.

Notere gidin yardımcı olurlar size.
Süresinide sorun 1 hafta 10 gün neyse bekliyceksiniz süre dolmadan yaptırması gerekiyo yaptırmazsa siz yaptırıp kiradan düşüceksiniz.
Tamam ptesi bunu yapicam cunku cikana kadar boyle oturulmaz zaten bu adama bir ders vermek istiyorum.Tesekkur ederim tavsiye icin.

Evet ev arastirmaya başladık,taşınma süreci cok zor olacak dediginiz gibi bende oyle yapicam kirilacaklar için gerisini sanirim nakliye firmalari hallediyormus.umarim hersey yolunda gider..

siz her şeyinizi kolileyin. biz avrupa yakasından anadolu yakasına taşındık. eski ev 4. kattı burası 1. kat. Telefonda görüştük, bana başta 600 700 lira arası nakliye olur dedi adam. Sonra sabah 7'de 4 adam eve geldi. Benim eşyalarım beyaz ve yeni daha 9 aylık evliyim o zaman. Adam dediki abla senin eşyaların beyaz ve yeni, kolilerin de çok, fiyat 900 olur dedi. Tamam siz düzgün taşıyın bir zarar gelmesin ben 1000 vericem dedim. Öyle anlaştık. Arı gibiler. Avize, mutfak malzemeleri onları siz arabanız varsa öyle götürün dediler.

sabah 7de eve girdiler öğlen 4'te her iş bitmişti yeni evdeydik. yeni eve bütün kolileri ben üstüne yazmıştım mutfak salon diye ama çok uğraşırız dediler her koliyi aynı odaya doldurdular, bi o beni zorlamıştı. Yatak odası kurulumunu da onlar yaptı. öyle bitmişti, şimdiden başla kitaplarını kolile. ayakkabılarını kolile, hiç kullanmadığın eşyalarını da aynı şekilde. komodinleri boşaltma streçliyorlar. ben bazanın altını da boşaltmamıştım ama son anda boşalttılar onu

Belki bu normal karşıladığınız durum ayni sekilde birgün sizin de basiniza gelseydi o zaman empati kurabilirdiniz diye dusunuyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim.iyi günler size.

zaten empati kurarak yazdım yaptım dediğiniz şeyleri ben de kendim yaptım diyorum üstelik çok kısa kalacağım bi eve. istediğiniz gibi yazmadım evi sökerek çıkın, aylarca para ödemeden oturun, ev sahibinin burnundan şöyle getirin vs yazmadım diye beddua edercesine yazmanız yeterince açıklıyor aslında mevzuyu. evet iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…