3 aylık evliyim eşimle severek evlendik ama ailesi benim ailemden çok farklı yapıda aile binasında yaşıyolar benim dışımda 2 gelinleri daha var kayınvalidem 60 yaşında sapasağlam ama yemek yapmıyor gelinlerinin pişirdiklerini yiyor herşeyi gelinlerinden bekliyolar bu bile çok tuhafıma gidiyor çünkü benim annem 65 yaşında olmasına rağmen yemek ev işi her şeyini kendi yapar biz onlardan ayrı yaşıyoruz o binada oturmak istemedik kayınvalidem hiç çekinmeden bana iş buyuruyor kayınpederimde öyle bugüne kadar babamın benden bir bardak su istediğini bilmem keza anneminde gelininden bir iş beklediğini veya iş buyurduğunu hiç bilmem benden bile beklemezdi... annem geçen günlerde kayınvalidemleri yemeğe çağırdı kayınvalidem de bana dedi ki annen bizi yemeğe çağırdı kızım ben de onları çağırıcam sizin evde toplanalım hepimiz bir şey yaparız dedi ben de reddettim hayır ben misafir almak istemiyorum çünkü bu aralar yorgun hissediyorum kendimi dedim bir şey diyemedi ama böyle konuşuncada kendimi kötü hissediyorum daha 2 aylık evliyim evime 9 kişi gelmişlerdi kayınvalidem kız kardeşi yeğenleri yengeler vs ondan 2 3 hafta sonrada sadece iki abisini ve eşlerini davet etmeme rağmen kayınpederim davetsiz geldi onlarla birlikte biz de böyle gençler nereye giderse büyüklerde onlarla gider aile binası olduğundan böyleyiz dediler şoka uğramıştım ben gençler olarak otururuz diye düşünmüştüm dediğimde hiçbir şey dememişlerdi nasıl alışıcam onlara ne yapmam gerek ilerisi için endişelerim var...
ayrıca düğün günümüzde fotoğraf çekimi sırasında fotoğrafcımızla tartışmıştık üzerimde hem bunun gerginliği vardı hem de ailemden ayrılmanın üzüntüsü vardı düğünümüz oldu kayınvalideme gittik düğünden sonra 10 dk oturur kalkarız diye konuştuk eşimle daha sonra kayınvalidem hadi yemek yiyelim dedi ben istemediğimi yorgun olduğumu eve gitmek istediğimi söyledim tamam üstünüzü değişip tekrar gelin o zaman dedi bu sefer patladım halimi görmüyor musunuz gelinliği zor taşıyorum yorgunum sabah 4 de uyandım uzun uzun oturma sırası mı şimdi dedim teyzeleri de evet bırak çocukları evlerine gitsinler dedi daha sonra takı mevzusu açıldı bütün paraları üstümden almıştı kayınvalidem düğünde eşiminkileri de abileri almıştı ben de takılar nerede getirir misiniz lütfen biz eve gidip evde sayıcaz dedim abinler sayıp hesap yapıp getirecekler kızım dedi bizim paralarımızı abiler neden sayıyor bu saçmalık ne böyle dedim eşimde paraları getirsinler hemen vs dedi paraları getirdiler düğün salonun ücretini onlara bırakıp paralarımızı alıp evimize gelmiştik...
ayrıca düğün günümüzde fotoğraf çekimi sırasında fotoğrafcımızla tartışmıştık üzerimde hem bunun gerginliği vardı hem de ailemden ayrılmanın üzüntüsü vardı düğünümüz oldu kayınvalideme gittik düğünden sonra 10 dk oturur kalkarız diye konuştuk eşimle daha sonra kayınvalidem hadi yemek yiyelim dedi ben istemediğimi yorgun olduğumu eve gitmek istediğimi söyledim tamam üstünüzü değişip tekrar gelin o zaman dedi bu sefer patladım halimi görmüyor musunuz gelinliği zor taşıyorum yorgunum sabah 4 de uyandım uzun uzun oturma sırası mı şimdi dedim teyzeleri de evet bırak çocukları evlerine gitsinler dedi daha sonra takı mevzusu açıldı bütün paraları üstümden almıştı kayınvalidem düğünde eşiminkileri de abileri almıştı ben de takılar nerede getirir misiniz lütfen biz eve gidip evde sayıcaz dedim abinler sayıp hesap yapıp getirecekler kızım dedi bizim paralarımızı abiler neden sayıyor bu saçmalık ne böyle dedim eşimde paraları getirsinler hemen vs dedi paraları getirdiler düğün salonun ücretini onlara bırakıp paralarımızı alıp evimize gelmiştik...
Son düzenleme: