Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

Ne oral muahbbetiymis ya içinden geliyorsa önce tertemiz yıka sil sonra napiyorsan yap

Sen testi istersin rahatlarsın sonra herif gider başkasıyla yatar yine gelir sana bulaştırır nur topu gibi bir hpv sahibi olursun. Bak bu yüzde 99 yaşanacak çünkü sakınan kukuya virüs batacak.

Sen testi istersin rahatlarsın sonra herif gider başkasıyla yatar yine gelir sana bulaştırır nur topu gibi bir hpv sahibi olursun. Bak bu yüzde 99 yaşanacak çünkü sakınan kukuya virüs batacak.
e o ihtimal de ebesinin nikahı aldatırsa kendi kaybeder sezdiğim an hemen ayrılırım. daha hiç aşkı bulmadan aldatılma ihtimalini düşünemem, ben önlemimi alırım gerisi Allahtan

e o ihtimal de ebesinin nikahı aldatırsa kendi kaybeder sezdiğim an hemen ayrılırım. daha hiç aşkı bulmadan aldatılma ihtimalini düşünemem, ben önlemimi alırım gerisi Allahtan
Ne ihtimali ayol ülkede hpv’li kadın nüfusunun çoğunluğu eşinden kapıyor bu mereti.

Ayyyy neyin önlemi neyin ihtimali, en yakın arkadaşım 5 yıllık sevgilisinden kaptı bunu. Kızın sevgilisi dısında hic kimseyle seks hayatı yok hani yakın arkadasım biliyorum. Aylarca tedavide kızın vajinayı yaktılar.

Bir digeride annemin en yakın arkadası kocasından kaptı. Ask valla bi zahmet sizi bulmasın gelince acısıyla tatlıysa ihtimaliyle riskleriyle geliyor yoksa bayılıp düşersiniz. Hani deve sidigi içen, şeyh b*ku yiyen bi araba gönlümü kaptıran biri olarak konusuyorum. Aşk bazen tesadüfleri severken temizlik sevmiyormus. Ağzımdan cıkan seyleri kınadıgım seyleri bir bir yaşadıgım icin müstehakmıs bana neyse.

Ben açık açık diyorum karının kızın tünelinden trafik bana dogru gelmesin dikkat et bisey çıkarsa sorumlusu ben degilim emdigin sütü burnundan getiririm diyorum.

Ne ihtimali ayol ülkede hpv’li kadın nüfusunun çoğunluğu eşinden kapıyor bu mereti.
bizim ülkemizdeki erkekler evlenince daha bi azıyor zaten. bekarken yüzüne bakılmayan adamlar evlenince bi kıymetli oluyor. kime ne yapabilirim diye sürekli fıldır fıldır gözleri, eve gelen karısının kız kardeşi üzerinden bile belki bana yüz verir de sevişiriz diye hayal kuruyorlar. baldız baldan tatlıdır diye atasözü var ya bu ülkede bundan ötesi var mı.

yurtdışına kalıcı olarak taşınacağım o zaman belki oradan birilerini bulurum. dünyada aldatmayan erkek mi yok illa ki dürüst güvenilir birini bulurum. siz türk erkeklerinin hepsinin böyle olduğunu düşünüyorsanız onlarla ilişki kurmayın

Güzel kardeşim bunlar senin inanışların, senin düşüncelerin, senin fikirlerin. Biz ve zavallı kocalarımız niye okka altına gittik durup dururken? Hayır gören de yurt dışında virüs yok sanacak Bir sürü türk erkeğiyle oldum, çoğu zaman dikkat ettim bazen anın gazıyla umursamadım çünkü “sen bilmezsin” sevişmek, tahrik olmak bazen aklı uçurur hiç bişeyi umursamazsın. Kimseden de herhangi bir hastalık kapmadım. Ama sen bu kafayla kesin o hastalıklardan birini kapacaksın.

Hayır hpv’den bu kadar korkuyorsun madem git aşını ol bak son bir senen. Elin adamının pipisine çubuk sokturmayı düşleyeceğine git kendi önlemini al.

Son düzenleme:
Hayır hpv’den bu kadar korkuyorsun madem git aşını ol bak son bir senen. Elin adamının pipisine çubuk sokturmayı düşleyeceğine git kendi önlemini al.
Şey diyeyim mi, aşı da kesin koruma degil birkac tipten koruyor ama cok fazla tipi var. E prezervatif de korumuyor.
En iyisi sevismemek. Veya donla surtunmek.
Gerisi hep risk

yurtdışında neden virüs olmasın orda da var sen türk kadınlarının sürekli aldatıldığını söyleyince ben yabancıların daha dürüst olduğunu söyledim çünkü öyle gözlemledim. Yurtdışına kesin dönüş yapacağım zaten türk erkeği yabancı erkek değil mesele geleceğim için gitmek zorundayım.

hpv aşısı ol demiş bi de, bi sen akıllısın çünkü ms hastalığı yapabiliyor o aşı haberin var mı? tüm dünyada neden herkese uygulanmıyor zerre sorguladın mı?

Tanımadığın insanlar hakkında sen bunu kapacaksın sana bu olacak ne kadar iğrenç bir bakış açısı bu. umarım tüm kötü dileklerini sen yaşarsın

Şey diyeyim mi, aşı da kesin koruma degil birkac tipten koruyor ama cok fazla tipi var. E prezervatif de korumuyor.
En iyisi sevismemek. Veya donla surtunmek.
Gerisi hep risk
Donda da risk vardır bence en iyisi hiç sevişmesin. Bu kafayla o sevişmeyi sevişeceği herife de zehir edecek.

+Murtazaaa pipini çamaşır suyuna bastın mı?
-bastım hayatım
+dezenfektan da sıksaydın
-sıktım sıktım
+iyi gel bi de ben sileyim kolonyalı mendille sonra başlarız
-hay sana da kolonyana da ben eski sevgilim angelinaya dönüyorum, sana elinle mutluluklar

O atasözü öyle değil. Öyle atasözü de olmaz zaten.

Konu sahibi ortada yok..yaparım yapmam mi diye düşünüyor acaba..bizde burada birbirimizi yiyoruz

İyide kadin zaten temiz olduktan sonra diye ibare kullanmış.temiz demek ne demek o bakterilerden arinmis demek bence sizin yorum biraz sacma olmus

İyide kadin zaten temiz olduktan sonra diye ibare kullanmış.temiz demek ne demek o bakterilerden arinmis demek bence sizin yorum biraz sacma olmus
be kadar temiz olursa olsun birinin yanağını öpmek gibi olmaz onu anlatmaya çalışıyorum 2 gündür. neyse sizin dediğiniz gibi olsun kol gibi bacak gibi farkı yok. kapansın konu lütfen. artık bu konudan bildirim gelince sinirden gülüyorum üstte oral yazıyor

Ya arkadaş, senin bakteri yuvası dediğin şey ,ağzını bırak ,vajinana giriyor..o zaman bu işi de yapmaman lazım...madem ne yaparsan yap temiz değil vajinanada girmesin..

Valla konunun bu kadar uzadığını gormeden yazdim yoksa hic uzatmazdim mevzuyu

Ya arkadaş, senin bakteri yuvası dediğin şey ,ağzını bırak ,vajinana giriyor..o zaman bu işi de yapmaman lazım...madem ne yaparsan yap temiz değil vajinanada girmesin..
vajinanın ph seviyesi bakteri öldürmede çok iyi ama adamda bi virüs varsa vajinama da girmesin tabi. oral sex e karşı değilim zaten üstte yazmışım bak. sadece bazı durumlarda hijyenik gelmiyor yeterli önlem alınırsa güvendiğin insanla çok güzel bi deneyim olabilir o da sana yaptığı, bencillik yapmadığı sürece sorun yok kesin çok zevkli bişeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…