Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

Adam öyle zevk alıo demekki

Ne oral muahbbetiymis ya içinden geliyorsa önce tertemiz yıka sil sonra napiyorsan yap
Ben buraya o kadar çok yorum yaptım ki bana yeni üye olan biri mesaj atmis

Bu hastalıkların ülkesi yok, cinselliğin özgürce yaşandığı ülkelerde bu risk daha az olmayacaktır. Orada bile kimse senin önüne rapor koyup bende hpv var demez. Risk asla yok olmayacak.
Okb tanın var mı? Yokda bir doktora görünmelisin gibi geldi bana, bu kadar takıntı sağlıklı görünmüyor

İnsan zamanla monotonluktan kurtulmak için farklılık arayabiliyor ama zorla hiçbişey de olmaz içinden gelmesi lazım bence

İstemediğin bir şeye seni zorlaması ileride daha farklı sıkıntılara yol açabilir bence. Sonuçta yapılan şey iki kişinin karşılıklı olarak zevk alması için yapılıyor. Bence bunu konuşmayı dene önce ama tamamen kendini kapatma belki biraz daha zaman ilerleyince olabilir dersen bir çözüm yolu bulabilirsiniz.

diğer sevgilileri falan hep yapmış orala baya düşkün yeni evliyiz bir sıkıntımız yok şükür ama o konu aklıma takılıyor
Yuh eski sevgililerim yapıyordu mu dedi sana terbiyesiz. Bu öyle istiyorum yapacaksın gibi bir durum değil. Kişi istemezse olacak şey hiç değil. Biz 9 sene oluyor evleneli eşimin bunu istediğini bilirdim ama hiç lafını etmezdi. Hiç zorlamadı şaka yollu söylerdi bazen o bile rahatsız ederdi içten içe beni. Bigün bunuda dile getirdim bidaha lafı geçmedi. 9 sene sonra kendi isteğimle şimdi oluyor bazen. İçimden geldiği için. Kimse sizi zorlayamaz. Eşiniz de olsa

Ben de yaparken çok zevk alıyorum. Öyle matah bir şey olduğu için değil, eşimi kendinden geçirmenin vermiş olduğu haz beni çok iyi hissettiriyor ve yükseltiyor.
Bunu zevk alarak yapmak çok önemli.
Eğer çok istiyor ve yapamıyorsan, iyice temizledikten sonra bal, çikolata takviyesi yapıp deneyebilirsin fantezi niyetine

Öyle daha hiç yapamaz en iyisi duşta yapmaya çalışsa ilk başta daha iyi

Duşta dememin sebebi en azından suyla temizleyip dener Tekrar suyla temizler yani bı sekilde deneme aşaması olur ne bileyim çikolata bal falan daha mide bulandırir bence
Ayol konu sahibi cumartesinden beri ortada yok...bize de kızdı zaten yapıyoruz,sende yapabilirsin dedigimiz için.. acaba gizli gizli okuyor mudur burayi

tartışılacak, konuşulacak tek bir şey bile yok mevzuda. ben bir ilişki içinde cinsel anlamda hayatımda o an var olan erkeğimle en çok öpüşmeyi ve ona oral seks yapmayı seviyorum. size şans gibi gelebilir ama hayatıma giren erkekler de en çok bana oral seks yapmayı sevdiler. ben süper bir kadın olduğumdan onlar da seks delisi erkekler olduğu için değil elbette. aramızda bir çekim, bir ten uyumu, bir kimya olduğu için sevgili oluyorduk daha en başta. ten uyumu yaşadığın, aşkı ağız dolusu bir mutlulukla paylaştığın biriyleyken ne oral seks mideni bulandırabilir ne hastalandığında onu tuvalete götürmek mideni bulandırabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…