-
- Konu Sahibi laphetossa
Adam öyle zevk alıo demekkiyeni evliyim sevgiliykende istiyordu ama yapmıyordum şimdi ısrar ediyor ama ben tiksiniyorum yapmak istemiyorum normal ilişkimizde sıkıntı yok süre uzun oluyor zevk aldığını düşünüyorum ama onu yapmayınca bir yüzü düşüyor ne yapmam gerekiyor
Ne oral muahbbetiymis ya içinden geliyorsa önce tertemiz yıka sil sonra napiyorsan yap
Ben buraya o kadar çok yorum yaptım ki bana yeni üye olan biri mesaj atmisDonda da risk vardır benceen iyisi hiç sevişmesin. Bu kafayla o sevişmeyi sevişeceği herife de zehir edecek.
+Murtazaaa pipini çamaşır suyuna bastın mı?
-bastım hayatım
+dezenfektan da sıksaydın
-sıktım sıktım
+iyi gel bi de ben sileyim kolonyalı mendille sonra başlarız
-hay sana da kolonyana da ben eski sevgilim angelinaya dönüyorum, sana elinle mutluluklar
Mahmut abi dirBen buraya o kadar çok yorum yaptım ki bana yeni üye olan biri mesaj atmis
Affıma sığınarak yazmış ama bende korkmadım değilMahmut abi dirkesin o zman
Hatırlıyorsan bn geçen gün sana yazdım ama haber verme amaçlı yoksa her yorumdan sonra hiç sohbetimiz olmadığı kişi direk mesaj atiyorAffıma sığınarak yazmış ama bende korkmadım değil
Ben çok korkuyorum bigun pipi görecem diyeHatırlıyorsan bn geçen gün sana yazdım ama haber verme amaçlı yoksa her yorumdan sonra hiç sohbetimiz olmadığı kişi direk mesaj atiyor
Bı nick var di herkezemesaj atmış hatırlayamadım ama mersinliydi şikayet ettim sabah baktım hesabı kapanmış sonra öğrendim herkez ile konuşmuş şikayet eden cokmusBen çok korkuyorum bigun pipi görecem diye
Bu hastalıkların ülkesi yok, cinselliğin özgürce yaşandığı ülkelerde bu risk daha az olmayacaktır. Orada bile kimse senin önüne rapor koyup bende hpv var demez. Risk asla yok olmayacak.bizim ülkemizdeki erkekler evlenince daha bi azıyor zaten. bekarken yüzüne bakılmayan adamlar evlenince bi kıymetli oluyor. kime ne yapabilirim diye sürekli fıldır fıldır gözleri, eve gelen karısının kız kardeşi üzerinden bile belki bana yüz verir de sevişiriz diye hayal kuruyorlar. baldız baldan tatlıdır diye atasözü var ya bu ülkede bundan ötesi var mı.
yurtdışına kalıcı olarak taşınacağım o zaman belki oradan birilerini bulurum. dünyada aldatmayan erkek mi yok illa ki dürüst güvenilir birini bulurum. siz türk erkeklerinin hepsinin böyle olduğunu düşünüyorsanız onlarla ilişki kurmayın
Okb tanın var mı? Yokda bir doktora görünmelisin gibi geldi bana, bu kadar takıntı sağlıklı görünmüyoryurtdışında neden virüs olmasın orda da var sen türk kadınlarının sürekli aldatıldığını söyleyince ben yabancıların daha dürüst olduğunu söyledim çünkü öyle gözlemledim. Yurtdışına kesin dönüş yapacağım zaten türk erkeği yabancı erkek değil mesele geleceğim için gitmek zorundayım.
hpv aşısı ol demiş bi de, bi sen akıllısın çünkü ms hastalığı yapabiliyor o aşı haberin var mı? tüm dünyada neden herkese uygulanmıyor zerre sorguladın mı?
Tanımadığın insanlar hakkında sen bunu kapacaksın sana bu olacak ne kadar iğrenç bir bakış açısı bu. umarım tüm kötü dileklerini sen yaşarsın
Bana da yazan oldu, sürekli çıkıyor böyleleriBen buraya o kadar çok yorum yaptım ki bana yeni üye olan biri mesaj atmis
İlk olunca yadirgadimBana da yazan oldu, sürekli çıkıyor böyleleri
İstemediğin bir şeye seni zorlaması ileride daha farklı sıkıntılara yol açabilir bence. Sonuçta yapılan şey iki kişinin karşılıklı olarak zevk alması için yapılıyor. Bence bunu konuşmayı dene önce ama tamamen kendini kapatma belki biraz daha zaman ilerleyince olabilir dersen bir çözüm yolu bulabilirsiniz.yeni evliyim sevgiliykende istiyordu ama yapmıyordum şimdi ısrar ediyor ama ben tiksiniyorum yapmak istemiyorum normal ilişkimizde sıkıntı yok süre uzun oluyor zevk aldığını düşünüyorum ama onu yapmayınca bir yüzü düşüyor ne yapmam gerekiyor
Yuh eski sevgililerim yapıyordu mu dedi sanadiğer sevgilileri falan hep yapmış orala baya düşkün yeni evliyiz bir sıkıntımız yok şükür ama o konu aklıma takılıyor
Ben de yaparken çok zevk alıyorum. Öyle matah bir şey olduğu için değil, eşimi kendinden geçirmenin vermiş olduğu haz beni çok iyi hissettiriyor ve yükseltiyor.
Bunu zevk alarak yapmak çok önemli.
Eğer çok istiyor ve yapamıyorsan, iyice temizledikten sonra bal, çikolata takviyesi yapıp deneyebilirsin fantezi niyetine
Duşta boğulur ayol ahsjsjÖyle daha hiç yapamaz en iyisi duşta yapmaya çalışsa ilk başta daha iyi
Duşta dememin sebebi en azından suyla temizleyip dener Tekrar suyla temizler yani bı sekilde deneme aşaması olur ne bileyim çikolata bal falan daha mide bulandırir benceDuşta boğulur ayol ahsjsj
Ayol konu sahibi cumartesinden beri ortada yok...bize de kızdı zaten yapıyoruz,sende yapabilirsin dedigimiz için..Duşta dememin sebebi en azından suyla temizleyip dener Tekrar suyla temizler yani bı sekilde deneme aşaması olur ne bileyim çikolata bal falan daha mide bulandırir bence