- 11 Aralık 2018
- 39.653
- 245.701
-
- Konu Sahibi laphetossa
Her seviştiğinden test isteme potansiyeli var benceDedikleriniz birbirinin devami degil. Adamin geçmişte aktif cinsel hayati varsa oral degil hic sevismemeniz lazim cunku dediginiz gibi hsv ve hpv prezervatife rağmen bulasabilir. Hic sevismeyeceginiz adama oral da yapmayacaginiz icin sorun yok, temiz olmasi da bir seyi degistirmiyor.
Temiz olmayan erkege yapmamak konusunda haklısınız ama temizlikten bahsedip viruslere herpeslere konuyu getirince bu ikisi ortusmuyor.
Temiz diye oral yaptığınız hayatinizin askinda hsv veya hpv olmadığından nasil emin olacaksiniz mesela? Adama once git suruntu ver tahlil yaptir diyecekseniz ok.
Adamda cybh olduğundan suphelensem zaten hic sevismem, nerde kalmis oral yapmak.Her seviştiğinden test isteme potansiyeli var bence
O erkek de eğer bisex değilse muhtemelen bir kadından kapmıştır o virüsü. Kendi kendine oluşacak hali yok.Adamda cybh olduğundan suphelensem zaten hic sevismem, nerde kalmis oral yapmak.
Supheyle de olmuyor bu isler, hpvnin onkojenik tipleri mesela hic belirti vermiyor. Kesin güvendiğin partnerinde bile olabilir.
Kaldi ki birden cok partnerli, aktif cinsel hayati olan bir kadin da erkekle esit derecede hastalik bulaştırma potansiyelinde. Belki erkek kadindan kapacak?
Yani tabii ki akli basinda bir insan temiz olmayan bir adamla cinsel munasebete girmez. Sadece oral da degil yani pis bir adamla zaten sevisilmez. Ha pisse sevisirim ama oral yapmam diyenimiz varsa onu bilemem.
Ama temizlik her zaman saglik demek degil, eger saglik acisindan düşünüyorsak test olmadan kimseyle seks yapmamak lazim.
Aaaa bu o muymus benim de siyah çamaşırların böyle oluyo ben de niye böyle oluyo bu diyodumBende sunu yeni ögrenmistim, ic camasırların ortası camasır suyu oluyor sanıyordum megersem vajinal asitikmis. Valla donu bu hale getiren vajina adamların dalgalarını dillerini tereyagı gibi eritir. Bakteri makteri hikaye.
Arkadaşın henüz bir ilişkisi yok, mesajının birinde yazmıştı.Sen yapiyor musun?
Hiçbirimiz düsünemedik ki çamaşır suyu neden hep ordan olur diye cahillik yaAaaa bu o muymus benim de siyah çamaşırların böyle oluyo ben de niye böyle oluyo bu diyodum
Günlük ped icadedilmese yanmışız. Görüntü gerçekten çok kötü oluyor. Yorumunuzu görünce kahkaha attım, kola içen adama ondan bir şey olmaz yaaaHiçbirimiz düsünemedik ki çamaşır suyu neden hep ordan olur diye cahillik ya
Günlük ped zararlı zararlı kullanmayın. Kanser olacaksınız allah korusun.Günlük ped icadedilmese yanmışız. Görüntü gerçekten çok kötü oluyor. Yorumunuzu görünce kahkaha attım, kola içen adama ondan bir şey olmaz yaaa
ben cinsel organ pis oral yapılmasın deseydim haklı olabilirdiniz. diş problemi varsa ki insanımızın %80'inin dişleri problemliymiş ağız da temiz olmaz tabi. ağız normalde temiz olması gereken bir yer, cinsel organlar gibi sürekli kapalı ve bakteri üretmiyor öyle olması lazım yani. birini dudaktan öpmekle cinsel organını vakumlamak aynı şey mi? oral çok temiz insana yapılmalı, öpüşmeyi insanların çoğu yapıyor. burda cinsel organlarla diğer organların temizliğinin bir tutulması şoke etti beni. temiz bir adama denk gelmezseniz kanser bile olabilirsiniz oral yüzünden şaka yapmıyorum
çoğu erkek işedikten sonra ucundaki damlayı bile peçeteye silme zahmetinde bulunmuyor, ekşi sözlükte başlık açılmıştı hatta bunu yapan var mı diye. peçete kullanmıyor adamlar resmen işedikten sonra. bunu 1 hafta yapsa sonra gelse oral öncesi 1 kez sabunla yıkasa yeterli mi.
Zararlı olmayan ne var ki, iş yerinde sürekli iç çamaşırı değiştirmek mümkün olmadığından çoğu kadın kullanıyorGünlük ped zararlı zararlı kullanmayın. Kanser olacaksınız allah korusun.
Bir sağlık bilgisi daha verdik konuda, ne verimli konu oldu mübarek.
Ben önceden çok günlük ped kullanıyordum. Ama çenemde sivilce tarlasıydı. Pedi bıraktım bir daha ugramadı sivilceler, zararlıymıs maalesef doktorum söyledi. O yüzden değiştiriyorumGünlük ped icadedilmese yanmışız. Görüntü gerçekten çok kötü oluyor. Yorumunuzu görünce kahkaha attım, kola içen adama ondan bir şey olmaz yaaa
Ben kullanmıyorum. Hatta günlüğü geçtim normal ped de kullanmıyorum. Korkunç kimyasallar var ve vücut ısısı ve nemle birleşince abooreyyy. Günlük pamuk ya da bambu pedler var, çamaşır değiştirmeye gerek kalmadan sağlıklı ve temiz olabilirsiniz.Zararlı olmayan ne var ki, iş yerinde sürekli iç çamaşırı değiştirmek mümkün olmadığından çoğu kadın kullanıyor
Benden önce yazmışsın.Günlük ped zararlı zararlı kullanmayın. Kanser olacaksınız allah korusun.
Bir sağlık bilgisi daha verdik konuda, ne verimli konu oldu mübarek.
Günlük ped gerçekten sıkıntılı. Direk tene temas ettiği için dikkat edilmesi gerekli bence. Bu konuda "zararlı olmayan ne var ki" demek yanlış geliyor bana.Zararlı olmayan ne var ki, iş yerinde sürekli iç çamaşırı değiştirmek mümkün olmadığından çoğu kadın kullanıyor
üstte açıkladım temiz olmak bakteriden korur, güvenilirlik de virüs riski için diye. bu arada o testler Avrupada çok yaygın uzun bir ilişkiye başlamadan önce partnerinden istiyosun, evleneceksen de kocandanDedikleriniz birbirinin devami degil. Adamin geçmişte aktif cinsel hayati varsa oral degil hic sevismemeniz lazim cunku dediginiz gibi hsv ve hpv prezervatife rağmen bulasabilir. Hic sevismeyeceginiz adama oral da yapmayacaginiz icin sorun yok, temiz olmasi da bir seyi degistirmiyor.
Temiz olmayan erkege yapmamak konusunda haklısınız ama temizlikten bahsedip viruslere herpeslere konuyu getirince bu ikisi ortusmuyor.
Temiz diye oral yaptığınız hayatinizin askinda hsv veya hpv olmadığından nasil emin olacaksiniz mesela? Adama once git suruntu ver tahlil yaptir diyecekseniz ok.
güvenilir kişiyle yapışabilir onda sıkıntı yok ki. konu sahibi eşine oral sex yapmak istemiyor, evlenmeden önce de partnerine yapmıyormuş, bu durumda bu kadının bunu sevmediğini bile bile evlenen adam suçlu değil midir, madem bu konuyu bu kadar sorun edecek bu kadınla neden evlendi?Offff. Herkes nasıl istiyorsa o biçim yapar. İnsanlar orali seviyor zevk alıyorsa size ne? Zaten cinsel hastalık şüphesi olan adamla değil eşimizle sevişiyoruz. Ben eşimden eşim benden yararlanamayacaksa, isteklerini yaşayamacaksa neden evleniyoruz? Neden birlikteyiz bu adamlarla? Yaparım yaptırırım çok zevkli bir şey bu zevkten ne kendimi ne de eşimi mahrum ederim.
Ne kadar guvenebileceksiniz, adamin haberi bile olmayabilie virus kaptigindan mesela? Cunku biliyorsunuzdur bunlar her zaman belirti veren seyler degil. Yani oyle bir endiseniz varsa siz yine de cok guvenmeyin.üstte açıkladım temiz olmak bakteriden korur, güvenilirlik de virüs riski için diye. bu arada o testler Avrupada çok yaygın bir ilişkiye başlamadan önce partnerinden istiyosun, evleneceksen de kocandan
aktif bir cinsel hayatım yok. eğer uzun bir ilişkiye başlayacaksam karşıdakini seviyor fakat fazla güvenmiyosam isterim neden istemiyim. ilk defa ilişki yaşayacam onda da bişey kapmak istemem. ilk ilişkisini hayat kadınıyla yaşamış olabilir bilmem ne hayat kadınının vücudundaki virüs benim vücuduma neden girsin önlemimi alırım.Ne kadar guvenebileceksiniz, adamin haberi bile olmayabilie virus kaptigindan mesela? Cunku biliyorsunuzdur bunlar her zaman belirti veren seyler degil. Yani oyle bir endiseniz varsa siz yine de cok guvenmeyin.
Ne kadar yaygın mesela? Hpv testinin erkek icin cok zor oldugunu biliyor musunuz? Kac erkek partnerinin istegi uzerine hpv testi yaptiriyor?
Siz partnerlerinizden test istediniz mi mesela sevismeden veya oral seks yapmadan once?
Anliyorum. Cinsel yasaminiza baslayinca tekrar konusuruz o zaman.aktif bir cinsel hayatım yok. eğer uzun bir ilişkiye başlayacaksam karşıdakini seviyor fakat fazla güvenmiyosam isterim neden istemiyim. ilk defa ilişki yaşayacam onda da bişey kapmak istemem. ilk ilişkisini hayat kadınıyla yaşamış olabilir bilmem ne hayat kadınının vücudundaki virüs benim vücuduma neden girsin önlemimi alırım.
ama buna gerek kalacağını sanmıyorum insanları iyi tanırım karşıdaki de muhtemelen benim gibi şaşkaloz olacak, tecrübeli öyle çok yatıp kalkmış erkekler benden hoşlanmıyor cilvesiz buluyorlar. kendim gibi tipleri çekiyorum genelde