Yeni evliyim eşim oral yapmamı istiyor

Her seviştiğinden test isteme potansiyeli var bence

Her seviştiğinden test isteme potansiyeli var bence
Adamda cybh olduğundan suphelensem zaten hic sevismem, nerde kalmis oral yapmak.
Supheyle de olmuyor bu isler, hpvnin onkojenik tipleri mesela hic belirti vermiyor. Kesin güvendiğin partnerinde bile olabilir.

Kaldi ki birden cok partnerli, aktif cinsel hayati olan bir kadin da erkekle esit derecede hastalik bulaştırma potansiyelinde. Belki erkek kadindan kapacak?

Yani tabii ki akli basinda bir insan temiz olmayan bir adamla cinsel munasebete girmez. Sadece oral da degil yani pis bir adamla zaten sevisilmez. Ha pisse sevisirim ama oral yapmam diyenimiz varsa onu bilemem.
Ama temizlik her zaman saglik demek degil, eger saglik acisindan düşünüyorsak test olmadan kimseyle seks yapmamak lazim.

O erkek de eğer bisex değilse muhtemelen bir kadından kapmıştır o virüsü. Kendi kendine oluşacak hali yok.

Onu da dedik zaten pis insanla niye sevişelim diye ama arkadaş anlamamakta ısrarcı. Gerçi kk’da pis adamlarla sevişen de bir sürü kadın var, bilemedim

Sonuç olarak isteyen pis adamla sevişsin isteyen temiz adamla. Herkesin hayatına kimse karışamaz.

Aaaa bu o muymus benim de siyah çamaşırların böyle oluyo ben de niye böyle oluyo bu diyodum

Günlük ped icadedilmese yanmışız. Görüntü gerçekten çok kötü oluyor. Yorumunuzu görünce kahkaha attım, kola içen adama ondan bir şey olmaz yaaa
Günlük ped zararlı zararlı kullanmayın. Kanser olacaksınız allah korusun.

Bir sağlık bilgisi daha verdik konuda, ne verimli konu oldu mübarek.

Ellerin bakteri yuvası olduğunu kabul ediyorsunuz ama hala en pis yerin cinsel organ olduğunu savunuyorsunuz. Elinizle vücudunuza dokunmuyor musunuz hiç?
Boynunuz, yanağınız kaşınınca eldeki bakteriler elde kalmaya devam etmiyor. Kaşınmasa da etmez zaten. "Ben bu bölgeden ayrılmayayım" demiyorlar, her yerimizde illa ki bir şey var.
Her sevişme banyodan çıktıktan 10 saniye sonra gerçekleşmiyor sonuçta.

Cinsel organlarsa dışarıyla daha az temas halinde ve sizin o bakterilere bağışıklığınız var. Biriyle ilk defa öpüşmeye ya da sevişmeye başladığınızda bakteri transferi yaparsınız ve bir süre sonra ikiniz de aynı tür bakterileri barındırır hale gelirsiniz.
Bu kadar korkacak bir şey yok yani.

1 hafta duş almayan adamla sevişmeyin zaten. Tabii yaşamak istiyorsanız

Günlük ped zararlı zararlı kullanmayın. Kanser olacaksınız allah korusun.

Bir sağlık bilgisi daha verdik konuda, ne verimli konu oldu mübarek.
Zararlı olmayan ne var ki, iş yerinde sürekli iç çamaşırı değiştirmek mümkün olmadığından çoğu kadın kullanıyor

Günlük ped icadedilmese yanmışız. Görüntü gerçekten çok kötü oluyor. Yorumunuzu görünce kahkaha attım, kola içen adama ondan bir şey olmaz yaaa
Ben önceden çok günlük ped kullanıyordum. Ama çenemde sivilce tarlasıydı. Pedi bıraktım bir daha ugramadı sivilceler, zararlıymıs maalesef doktorum söyledi. O yüzden değiştiriyorum

Zararlı olmayan ne var ki, iş yerinde sürekli iç çamaşırı değiştirmek mümkün olmadığından çoğu kadın kullanıyor
Ben kullanmıyorum. Hatta günlüğü geçtim normal ped de kullanmıyorum. Korkunç kimyasallar var ve vücut ısısı ve nemle birleşince abooreyyy. Günlük pamuk ya da bambu pedler var, çamaşır değiştirmeye gerek kalmadan sağlıklı ve temiz olabilirsiniz.

İstemiyorsanız yapmayın tabi ama asla yapmam diye de kestirip atmayın hemen. Bana da başlarda asla yapamam gibi geliyordu ama sonrasında yeni şeyleri denemek ve yaşayabileceği her şeyi eşiyle yaşamak istiyor insan. Temiz olduktan sonra okadar da tiksinç bir şey değil. Kısa sürelerle başlayıp hoşunuza giderse süreyi uzatırsınız. Gitmezse Bi daha yapmazsınız.

Günlük ped gerçekten sıkıntılı. Direk tene temas ettiği için dikkat edilmesi gerekli bence. Bu konuda "zararlı olmayan ne var ki" demek yanlış geliyor bana.

üstte açıkladım temiz olmak bakteriden korur, güvenilirlik de virüs riski için diye. bu arada o testler Avrupada çok yaygın uzun bir ilişkiye başlamadan önce partnerinden istiyosun, evleneceksen de kocandan

Son düzenleme:
güvenilir kişiyle yapışabilir onda sıkıntı yok ki. konu sahibi eşine oral sex yapmak istemiyor, evlenmeden önce de partnerine yapmıyormuş, bu durumda bu kadının bunu sevmediğini bile bile evlenen adam suçlu değil midir, madem bu konuyu bu kadar sorun edecek bu kadınla neden evlendi?

Ayrıca burda işin büyük bölümü erkeğe düşer, kadın zaten ataerkil toplumda büyümüş ne olur önce kadına yapsa kadını zevkten delirtse bunu bir kez karşılıksız yapsa? kadın ondan sona kendi isteğiyle yapar zaten. Erkeklerimiz bencil

üstte açıkladım temiz olmak bakteriden korur, güvenilirlik de virüs riski için diye. bu arada o testler Avrupada çok yaygın bir ilişkiye başlamadan önce partnerinden istiyosun, evleneceksen de kocandan
Ne kadar guvenebileceksiniz, adamin haberi bile olmayabilie virus kaptigindan mesela? Cunku biliyorsunuzdur bunlar her zaman belirti veren seyler degil. Yani oyle bir endiseniz varsa siz yine de cok guvenmeyin.

Ne kadar yaygın mesela? Hpv testinin erkek icin cok zor oldugunu biliyor musunuz? Kac erkek partnerinin istegi uzerine hpv testi yaptiriyor?

Siz partnerlerinizden test istediniz mi mesela sevismeden veya oral seks yapmadan once?

aktif bir cinsel hayatım yok. eğer uzun bir ilişkiye başlayacaksam karşıdakini seviyor fakat fazla güvenmiyosam isterim neden istemiyim. ilk defa ilişki yaşayacam onda da bişey kapmak istemem. ilk ilişkisini hayat kadınıyla yaşamış olabilir bilmem ne hayat kadınının vücudundaki virüs benim vücuduma neden girsin önlemimi alırım.

ama buna gerek kalacağını sanmıyorum insanları iyi tanırım karşıdaki de muhtemelen benim gibi şaşkaloz olacak, tecrübeli öyle çok yatıp kalkmış erkekler benden hoşlanmıyor cilvesiz buluyorlar. kendim gibi tipleri çekiyorum genelde

Anliyorum. Cinsel yasaminiza baslayinca tekrar konusuruz o zaman.
Fazla guvenmediginiz adamla hicbir yola girmeyin ama. Ne cinsel, ne duygusal. Bununda diyeyim kendi acimdan kapatayim konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…