Yeni evliyim, cinsellik konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var

zlhmhmt vee brc_82
arkadaşlar çok uzucu bi durum yaşıosunuzz .. inş en kısa zamanda bu olayı çözer mutlu bir hayata kavuşursunuzz :)

evlilik öncesi uzun geçirilen flört zamanı evlilikten sonraya bişi bırakmıyo
belki bu sebepten olabilirmi
çünki bazı duygular tükeniyo

bende o konuya takıldım evlılık oncesı pıjamalarlayken bıle saldırıyormus
pekı bırlıktelıklerı varmıymıs k ı yoksa sadece saldırıyormuymus yanı zaten bısey yasamıyorlarmıymıs?

sımdı neden saldırmıo (hakıkaten kötu durum.

slm arkadaşım,arkadaşa özeline mmesaj atabilsem demişsiniz,benimlede bu sorunu paylaşırsanız sevinirim,belki bana da yardımcı olmuş olursunuz

bence herkezin cinsel isteği dönem dönemdir ... ben bile öyleyim bazen kolum bile kalkmıyor hiç oralı olmuyorum bazende eşim olmuyor .. havalarında faktörü var diye düşünüyorum ..

ama senin eşin hep böyleyse sen biraz cilve yap .. göster verme yani :)

oyunlar oynayın belki fantezisiz birşey yapamıoda söylüyemio sana adamcagız

valla nişanlıyken elleşip koklaşan adamın eline aslı geçince
böyle davranması hiç kusura bakmayın ama düşündürücü
sıkı bir takibe alın derim..:jeyyar:

bence bilmiyorum son durum ne ama bir geceyi özel kıl..onun için süslen ve ona iltişfat et..onu ne kadar sevdiğini ve seni hem evlilikte hemde cinsellikte ne kadar mutlu ettiği üzerine iltifatta bulun..bencede belki seni mutlu edememekten çekiniyor veya özgüven eksikliği yaşıyor olabilir..iltifatlarınla ve onun için yaptığın jestlerle bi dene bakalım..oda olmazsa altında mutlaka hoş olmayan şeyler var demektir..çok üzüldüm canım..ama canını sıkma eminim herşey yoluna girer..

canım evlendikten sonra bence böyle sorunlar yaşanıyor aynısını bende yaşadım ama bizimki psikolojikti yani biraz ailesiyle sorunları vardı ama sizinkini tabi bilemem hatta biz üroloğa bile gitmiştik.Bence takma kendini yıpratıyor insan başına gelmeyen bilemez belki birşey takıyordur kafasına herşey etkiler bunu

hanımlar bence süslen püslen onla olmuyor bu işler bence temiz ol falan filan bir sorunu vardır bence onu bundan soğutacak kadar önemli demek

uzun süren flörtten olacağını düşünmüyorum ben. ya eşinizde bir problem var, ya kafasını meşgul eden sorunlar var sana yansıtmamaya çalışır yada başka birisi var (inş değildir) o sitediği zamanda sen isteme canım bakalım nasıl bir tepkiyle karşılaşacaksın. bizde 4 sene çıktık ailesi evlenmememiz için sürekli kavga çıkarttı hatta düğünde bile ama biz daha çok bağlandık kimseye aldırış etmedik. yalnız eşin ailesiyle kavga ettikten sonra cinsellikde dahil olmak üzere hibirşey istemiyordu. moral bozukluğundna kaynaklanıyordu bu ama. ben onu neşelendirmeye çalışıyordum hep. oturun konuşun sebebini mutlaka bulun

mrb arkadaşlar yavaş yavaş sorunumuzu çözmeye başladık sizinde söylediğiniz gibi dönem dönem oluyor böyle şeyler şimdi daha iyiyiz eşimde bu konunun üstüne çok gitti ve düzeltmek için o da benimle beraber çabaladı.bizim gibi sorunu olan arkadaşlara tavsiyem mutlaka herşeyi eşlerinizle oturup konuşun sorunlar karşılıklı konuşulduğu zaman daha kolay aşılıyor

kızlar bazı erkekler böyle oluyo galiba..benim bır arkadaşım 2.5yıllık evli.cok bunaldgını esınin çok uzun süre kendisine yaklaşmadıgını söylemişti..en son 6 ay önce eşinin kendine yaklşmdgnı söylemişti....zor bi durum allah yardımcınız olsun

biz ewliliğimizin 6-8 ayı çok yogun gecmişti.
esinin bence özel sorunları olabılır. veya uzun flört sonrası sıkılma
zor bir durum
sorunalrınızı halletmye baslamanıza sevındım

merhaba canım,bence eşinin üzerine gitme ben 6 yıllık evlıyım evlenmeden once eşimle 3 yıl çıktık ve cinsel olarak birlikte olduk.Eşimle cinsel birlikteliğimiz başladıgından beri her gun ilişkiye girmek ister hatta günde 1 defa yetmez 2.-3. falan ister.Bundan 3 yıl once hamile kaldım ve daha 2 aylık falanlı oğluş eşim bana yanaşmamaya başladı şöyle söylim heriften kurtulmak için ketokanozol(ereksiyon önleyici) diye ilaç bile attım yemeklerine ama nafile işe yaramadı.Ne zaman hamile kaldım adam hiç dokunmadı bana korktu bebege birşey olur dıye doktorumuz gayet sağlıklı bir gebelık geçirdigimi 7.5 aylık olana kadar cinsellik yaşayabılecegımızi söylemesine ragmen kocam yapmak istemedi.Dogumdan 2 ay sonra yıne başladı kovalamaca,Korkmana gerek yok erkekler böyle oluyorlar bebege zarar gelecegınden endişe edıyordur her şey eskisi gibi olacaktır kafana takıp kurma stress yapm boşuna

sanki ben bu yazıyı daha önce mühtehcenlik bölümünde okumuştum 2-3 ay önce

erkeğin isteksiz olmasının nedenleri ;
1) sağlık sorunu olabilir (cinsel güdüler ve ereksiyon,sertleşme sorunu)
2) senin vücut temizliğinine önem vermemen olabilir.
3) maddi sıkıntılar

benc duzelir....kesin kafasina taktigi sorunlari falan vardir...erkekler genelde bir sorunu oldugunda,eslerine hisettirmemeye,tek basina cozmeye karar verirler.bence konusmali icinde ne varsa anlatmali .daha sonra rahatlar zaten senin ilgini sevgini gorunce bence duzelir.....madem oncesinde bir problem yoktu o zaman kesin biseylere uzuluyordur kanimca...yoksa bir erkegi baglasan durmaz diye dusunuyorum....ayrica birbirinizi heyecanlndiracak surprizler deyapabilirsin...yeni evlide olsan zamanla hayat monotonlasiyor...ama bence biraz zaman ver yoluna girer gorursun......sevgiler...

çok enteresan valla... :) Bende yenı evlıyım ama boyle bır seyı ılk defa duydum.. Tam doktorluk...

her erkek cinselliği önemsiyecek hayatının en baş köşesine koyacak diye birşey yok eşin demekki soğuk bir tip senden kaynaklanmıor bu adamın yapısı bu.

bi sene önceki konu, arkadaşın böyle bi sorunu kalmadı herhaldeki konuyu up yapan başlık sahibi değilboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…