Yeni evliyim ama pisman olmak uzereyim

İpleri eline al onu bir an önce kendine getir aileleri araya sok gerekiyorsa. Evlendiğini anlatsınlar düzelene kadar da çocuk falan sakın düşünme

Oncelikle sakin olun. Alın karşınıza ciddi bir sekilde konusun. Gercekten bu tür şeyler oldukca üzücü. Sizinde arkadaşlarınız vardir sizde ayni planlari yapin birazda kendileri yasasin ayni durumu. Bastan boyle alisirsa sonra hic degismez agirliginizi koyun.

Boşa abla, üstüne birde çocuk yapma. Tabi konuşup halledemiyorsan.
Evli misin bilmiyorum ama boşanmak öyle kolay bişry değil, boşanmak son çaredir her zaman. Ruhsal maddi sosyal bir çöküş yaşayabilir insan. Boşanmayı ilk seçenek görecek kadar acil bir durum görmüyorum şiddet yok hakaret yok. Belliki bu adam genç daha olgunlaşamamış. Belki aklı başına gelecek ilerde. Kolaymı boşamak

Boşanmak degil ama gercekten yontulmaya ihtiyacı var
Daha evliliği yaşamamışız bile duzeninizi bi kurun hele zaman tanıyın birbirinize bundan sonra hayatinin iki kişilik olduğunu varlığınizi hissettirin

Ailesiyle karın karına yaşamak için evlenmek garip geliyor bana. Hiç tanımadan evlenmişsiniz ve evlilikte de aynı hayat sürmüş. Madem eviniz olmayacaktı niye evlendiniz? Bekleseydiniz. Kimse kocanızı eve erken gel diye uyarmak zorunda değil. Ben istemem de kimseye düşmez. Sanki hayatında başka biri var gibi duruyor. Bir arkadaş dediği gönül ilişkisi gibi geldi. Değilse de çapkınlığa gidiyor bence.

İyi de adamın bu yaptığını konu sahibi yapsa şimdi çoktan kapı önüne konmuştu?

Davranışa yansımayan hiç birşey gerçek değildir.O yüzden kızlarımız seni seviyorum diye sözler söyleyenlerle değil de bunu hissettiren öyle davranan insanlarla birlikte olsun.O zaman hiç sıkıntı kalmaz.

Allah yardımcınız olsun.Kendı evınıze gecın

iyide ben orda konuşmalarda yapıldıysa yazmışım siz evli bayanlar sevmesiniz bile çocuk için veya evde oturmak rahat geldiği için çabalamak zor geldiğini düşündüğünüzden bir adama bağlı kalıyorsunuz.

çocuk yok sanıyorum bayanda o adam konuştuğu halde düzelmiyorsa iletişim kurulamıyor demektir İLETİŞİM KURAMADIĞINIZ BİRİSİYLE YAŞAYAMAZSINIZ YILLARINIZ HEBA OLUR.

Ben evli değilim

Erkekler için öyle malesef
Biraz da onlar konsun kapının önüne, bu düzen değişsin. Ömrümüz bu odunları yontmaya harcamayacak kadar değerli. Bakın, onların kadınları düzeltme gibi dertleri yok, ne güzel. Örnek almalıyız onları.

Kıymetli canınıxı burdaki konuları okuyarak yormayın o zaman düşüncenx cok yanlış kadın dert yanıyo msjları okumuş bni götürmüyo diyo sende arkadaşının msjlarınu okumak suç diyon bu kadar ayrıntılı düşünmem hiç ben yıpratmışssnx bellki bunları ben bile bilmiorum sizn eski kocanz size tecrübe kazandrp gtmiş msj konusunda şaşırtıcı
%99 kadn bakar %1 de sizin gibi düşünenler bakmazz

Siz şimdi %99 bakar demişsiniz ne kadar doğru bir istatistik bilemem ama Ben 6 yıllık evliyim eşimin bir kere bile msjlarını okumadım ki benim eşimin teli hep ortadadır okumak istesem okurdum aynı şey eşim içinde geçerli bir kere msjımı okuma talebinde ya da sosyal medyamın şifresini isteyip bakma talebinde bulunmadı.Karşılıklı güven çok başka birşey.Burada zaten bence eşe güvanmeme var konu sahibi bu konuda da haklı zaten.güvenmediği için bakmış okumuş.bu adam başına buyruk.hiç aile kurmaya ve aile babası olmaya yetkin görmüyorum ben.konu sahibi ciddi ciddi konuşmalı bunu canım

Gerçekten erkekten erkeğe fark eder o güveni verdysen bakmazsn ama evlenincr değiştikleri için bazı erkekler ister istemx bakıyorsun konu sahibide nbunu fark etmş ki bakmış konuşmazsa dha cok gider eve gelmedigi günlerde olur bnde yaşadm buna benzer şeyler 2 yıldan snra braz evde durmaya.başladı

Kimsenin düşüncesine yanlış diyemezsiniz. Yazından bile anlaşılıyor ki sen ve ben farklı sosyal çevrelere aitiz. İlişkisi saygı üzerine kurulmuş kimse kadın erkek fark etmez bakmaz, bakmamalı. Mesleğim gereği başkasının derdi ile kendi hayatımı ayırmayı çok iyi biliyorum. O yüzden burdaki konu asla canımı sıkmaz. Ama sen burdaki konu ile dertleniyorsan hayat kaliten düşer. O yüzden çok empati kurma.

Benim eski esimde evlendikten sonra erkek erkege tatile gitmek istedi burda bunu normal gören arkadaslar oldugunu biliyorum ama benim icin kabul edilmeyecek bir sey. Gitme dedim isine gelmiyorsa sen bilirsin dedi kapiyi cekti gitti. Döndügünden gittigi arkadas grubuyla bir "silinen fotograflar" konusu gecti ama icerigini hic bir zaman ögrenemedim. Genellemek istemiyorm ama bir cok erkek evlilik bilincine malesef ulasamiyor.

Bir arkadaş var derken kadın mı ?
Bide elalemin ailesinin içine mi sokucak hayret birşey yüzsüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…