- 24 Nisan 2020
- 1.096
- 1.206
- 63
- 26
- Konu Sahibi Siyahi kiz
-
Beyniniz yıkanabildiğine göre yaşınız küçük. Bu adamdan hayır beklemeyin, yolunuza bakın. Önünüzde koca bir hayat var.eşimle tanıştıktan sonra doğuya gitti 3 sene onu görevi dolayısıyla bekledim son 1 yılda evlendik ama buyuk çoğunluğu maddiyat yüzünden ayrı kaldık.yeni birleştik ama sanki tanıdığım adam o adam değil...üstelik daha kendi evimize bile yeni yeni geçiyoruz eşyalar gelmedi diye aileler de kalıyoruz.esimde geleli 1 ay oldu olmadi insanlığına diyecek lafım yok ama arkadaşlarına gidip 3 te 4 de geliyor ve ailesi hic bi şekilde sen evlisin vs diye kızmiyorlar.biz sürekli sorun yaşıyoruz.suan son gördüğüm mesajlada beynimden kaynar sular döküldü.canakkaleye tatile gidelim arkadasin yanina diyordu bana.msj içeriğine baktığımda tek mi gelsem bi arkadaş var onla mi gelsem diye soruyor.karsi tarafta evlisin esinle gelmen daha doğru olur benim de esim var ortam olur hem vs diyip kabul etmiyor.sinir küpüyüm uykudan uyandırıp bağırıp çağırmak istiyorum resmen.napmaliyim nasil yapmalı hic bilmiyorum.bu arada esim hep beraber herseyi yapma taraftarıyım diye hep beynimi yıkadı bu zamana kadar bunu da belirteyim.
Adama güvenmediği için okumuş bence ve güvenmemekte de haklı.Neden eşinizin mesajlarını okuyorsunuz? Evet eşiniz henüz aile olmaya hazır değil belli ki ama sizde eşinizin şahsi alanına saygı duymuyorsunuz. İkiniz de evliliğin gerektirdiği kriterlere çok uzaksınız.
Sorun okuması galiba adam karsıyla gexme derdinde bile degil o evde beklesin keyfime bakaym diyor bide başkasnı götrme derdinde aile oluyosun gizli sakı mı olur ailede bizde tlfnlar ortada olurNeden eşinizin mesajlarını okuyorsunuz? Evet eşiniz henüz aile olmaya hazır değil belli ki ama sizde eşinizin şahsi alanına saygı duymuyorsunuz. İkiniz de evliliğin gerektirdiği kriterlere çok uzaksınız.
Uzaktan ilişki yürüttüğünüz birinin sözlerine kanmayacaktınız, geçmiş olsun.eşimle tanıştıktan sonra doğuya gitti 3 sene onu görevi dolayısıyla bekledim son 1 yılda evlendik ama buyuk çoğunluğu maddiyat yüzünden ayrı kaldık.yeni birleştik ama sanki tanıdığım adam o adam değil...üstelik daha kendi evimize bile yeni yeni geçiyoruz eşyalar gelmedi diye aileler de kalıyoruz.esimde geleli 1 ay oldu olmadi insanlığına diyecek lafım yok ama arkadaşlarına gidip 3 te 4 de geliyor ve ailesi hic bi şekilde sen evlisin vs diye kızmiyorlar.biz sürekli sorun yaşıyoruz.suan son gördüğüm mesajlada beynimden kaynar sular döküldü.canakkaleye tatile gidelim arkadasin yanina diyordu bana.msj içeriğine baktığımda tek mi gelsem bi arkadaş var onla mi gelsem diye soruyor.karsi tarafta evlisin esinle gelmen daha doğru olur benim de esim var ortam olur hem vs diyip kabul etmiyor.sinir küpüyüm uykudan uyandırıp bağırıp çağırmak istiyorum resmen.napmaliyim nasil yapmalı hic bilmiyorum.bu arada esim hep beraber herseyi yapma taraftarıyım diye hep beynimi yıkadı bu zamana kadar bunu da belirteyim.
Güvensizliği ben geçerli bir sebep olarak göremiyorum bu konuda. Güvenmiyorsan ortada somut birşey olmasına gerek de yok zaten. En sağlıklısı ayrılmak. Çünkü güvenin olmadığı bir ilişki çok yıpratıcı. Yazık okuyoruz işte nerdeyse aklını oynatacak bir sürü kadın var burada. Karşısına geçip sorarsın konuşmasından vs anlaşılır. Ama acı gerçekleri anlamak görmek istersen.Adama güvenmediği için okumuş bence ve güvenmemekte de haklı.
Ben ilişkide dahi kişisel mahremiyetin olması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca haberleşme sadece bir kişinin özeli değildir. Aynı zamanda karşı tarafın da özelidir. Benim mesajlarımı arkadaşlarımın kocası veya karısı okusa ben bundan rahatsız olurum. Ayrıca çoğu kadın kocasından habersiz telefonunu karıştırmaktadır. Yani onlar da bunu gizli yapmaktadır. Bunlar sağlıklı bir ilişkide olmaması gereken şeyler.Sorun okuması galiba adam karsıyla gexme derdinde bile degil o evde beklesin keyfime bakaym diyor bide başkasnı götrme derdinde aile oluyosun gizli sakı mı olur ailede bizde tlfnlar ortada olur
Boşa abla, üstüne birde çocuk yapma. Tabi konuşup halledemiyorsan.eşimle tanıştıktan sonra doğuya gitti 3 sene onu görevi dolayısıyla bekledim son 1 yılda evlendik ama buyuk çoğunluğu maddiyat yüzünden ayrı kaldık.yeni birleştik ama sanki tanıdığım adam o adam değil...üstelik daha kendi evimize bile yeni yeni geçiyoruz eşyalar gelmedi diye aileler de kalıyoruz.esimde geleli 1 ay oldu olmadi insanlığına diyecek lafım yok ama arkadaşlarına gidip 3 te 4 de geliyor ve ailesi hic bi şekilde sen evlisin vs diye kızmiyorlar.biz sürekli sorun yaşıyoruz.suan son gördüğüm mesajlada beynimden kaynar sular döküldü.canakkaleye tatile gidelim arkadasin yanina diyordu bana.msj içeriğine baktığımda tek mi gelsem bi arkadaş var onla mi gelsem diye soruyor.karsi tarafta evlisin esinle gelmen daha doğru olur benim de esim var ortam olur hem vs diyip kabul etmiyor.sinir küpüyüm uykudan uyandırıp bağırıp çağırmak istiyorum resmen.napmaliyim nasil yapmalı hic bilmiyorum.bu arada esim hep beraber herseyi yapma taraftarıyım diye hep beynimi yıkadı bu zamana kadar bunu da belirteyim.
Arkadaşının kocAsı ve karısı karıştrmaz sen o fırsatı vermezsen. Konuda arkadaşının kocası veya karsı karıştırmıyor bizzat kadın kocasının tflnunu karıştırıyo bidaha okuyun istersenz bi erkek tlfnunu karştrmıyorsa kadınlarda habersz karıştrmak zorunda kalıyor ama tlfnlar ortada olsa belki acıp bakmaz bile bişeyler yaşarsanz fikrnx değişir evlilik paylaşmak beraber vakit geçirmek demek sizde farklı demekki evlilik kavramıBen ilişkide dahi kişisel mahremiyetin olması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca haberleşme sadece bir kişinin özeli değildir. Aynı zamanda karşı tarafın da özelidir. Benim mesajlarımı arkadaşlarımın kocası veya karısı okusa ben bundan rahatsız olurum. Ayrıca çoğu kadın kocasından habersiz telefonunu karıştırmaktadır. Yani onlar da bunu gizli yapmaktadır. Bunlar sağlıklı bir ilişkide olmaması gereken şeyler.
Siz benim yazdığımı bir daha okuyun. Anlamamışsınız. Kocanızın mesajlarına bakarken konuştuğu kişinin mesajlarını, cevaplarını görmüyor musunuz? Görüyorsunuz ama aslında böyle bir hakkınız yok. Mahkemelerde dahi bu şekilde edinilen deliller yargılamaya esas alınmaz. Çünkü haberleşmenin gizliliği anayasal haktır. Evlendim boşandım. 5 yıl içinde bir kez olsun telefonunu elime alıp da mesajlarına yahut kiminle konuştuğuna asla bakmadım. Eğer o evlilik içinde güvende hissetmiyorsam somut bir neden olsun olmasın kendimi adamın peşinde yıpratamam bu dünyaya bir kez geliyorum ve canım çok kıymetli.Arkadaşının kocAsı ve karısı karıştrmaz sen o fırsatı vermezsen. Konuda arkadaşının kocası veya karsı karıştırmıyor bizzat kadın kocasının tflnunu karıştırıyo bidaha okuyun istersenz bi erkek tlfnunu karştrmıyorsa kadınlarda habersz karıştrmak zorunda kalıyor ama tlfnlar ortada olsa belki acıp bakmaz bile bişeyler yaşarsanz fikrnx değişir evlilik paylaşmak beraber vakit geçirmek demek sizde farklı demekki evlilik kavramı
Zamanla alışacak kavullenecek evli olduğunu ama siz biraz yipranacaksiniz. Bazıları da böyle oluyo işte hem evli olayım hem bekar takilayim.eşimle tanıştıktan sonra doğuya gitti 3 sene onu görevi dolayısıyla bekledim son 1 yılda evlendik ama buyuk çoğunluğu maddiyat yüzünden ayrı kaldık.yeni birleştik ama sanki tanıdığım adam o adam değil...üstelik daha kendi evimize bile yeni yeni geçiyoruz eşyalar gelmedi diye aileler de kalıyoruz.esimde geleli 1 ay oldu olmadi insanlığına diyecek lafım yok ama arkadaşlarına gidip 3 te 4 de geliyor ve ailesi hic bi şekilde sen evlisin vs diye kızmiyorlar.biz sürekli sorun yaşıyoruz.suan son gördüğüm mesajlada beynimden kaynar sular döküldü.canakkaleye tatile gidelim arkadasin yanina diyordu bana.msj içeriğine baktığımda tek mi gelsem bi arkadaş var onla mi gelsem diye soruyor.karsi tarafta evlisin esinle gelmen daha doğru olur benim de esim var ortam olur hem vs diyip kabul etmiyor.sinir küpüyüm uykudan uyandırıp bağırıp çağırmak istiyorum resmen.napmaliyim nasil yapmalı hic bilmiyorum.bu arada esim hep beraber herseyi yapma taraftarıyım diye hep beynimi yıkadı bu zamana kadar bunu da belirteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?