Yeni evliyim ama pisman olmak uzereyim

Siyahi kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
136
13
48
36
eşimle tanıştıktan sonra doğuya gitti 3 sene onu görevi dolayısıyla bekledim son 1 yılda evlendik ama buyuk çoğunluğu maddiyat yüzünden ayrı kaldık.yeni birleştik ama sanki tanıdığım adam o adam değil...üstelik daha kendi evimize bile yeni yeni geçiyoruz eşyalar gelmedi diye aileler de kalıyoruz.esimde geleli 1 ay oldu olmadi insanlığına diyecek lafım yok ama arkadaşlarına gidip 3 te 4 de geliyor ve ailesi hic bi şekilde sen evlisin vs diye kızmiyorlar.biz sürekli sorun yaşıyoruz.suan son gördüğüm mesajlada beynimden kaynar sular döküldü.canakkaleye tatile gidelim arkadasin yanina diyordu bana.msj içeriğine baktığımda tek mi gelsem bi arkadaş var onla mi gelsem diye soruyor.karsi tarafta evlisin esinle gelmen daha doğru olur benim de esim var ortam olur hem vs diyip kabul etmiyor.sinir küpüyüm uykudan uyandırıp bağırıp çağırmak istiyorum resmen.napmaliyim nasil yapmalı hic bilmiyorum.bu arada esim hep beraber herseyi yapma taraftarıyım diye hep beynimi yıkadı bu zamana kadar bunu da belirteyim.

Eşiniz evlendiginin bilincinde değil galiba. Bazı adamlar gerçekten hicbir kadını haketmiyor. Böyle yürümez diye göz dağı verin kendini toparlimiyosada ailesiyle birlikte yaşamak için evlenmediniz ya sonuçta

Keşke düzeniniz oturduktan sonra evlilik düşünseydiniz. Muhtemelen siz evlenmeden önce de gece 3-4 takılan bir insandı, siz evlenince normale döner diye beklediniz. Eşiniz bir büyüğünün uyarmasına gerek kalmadan kendisi düşünmeli. O mesele iki evli kişinin arasında çözmesi gereken bir durum. Bugün buna müdahale etseler yarın da başka bir şeye müdahale etme hakları doğar. Karışmamaları bence olması gereken. Genelde her şeyi beraber yapalım diyen adamların beklentisi ben istediğimi yaparım ama karım bana bağımlı kalsın oluyor. Bu arada eşinize güvenmeyip telefon karıştırıyorsanız zaten o evlilikte çatırdamalar başlamıştır, benim asla onaylamayacağım durumlardan biridir bu.

Asker mi ? Ona göre yorum yapcam

Böyle erkekler malesef yontulmamış oluyor. Yaşını söylerseniz ona göre yorum yapabilirim. 20’lerdeyse hala düzeltme şansınız var ama 30+ ise çok zor. Sizin şuan yapmanız gereken bir problem gördüğünüzde derhal uyarmak ve olması gerekeni, yapması gerekeni ona sakince izah etmek. Her seferinde kavga çıkarıp üste çıkarsa ondan bi b*k olmayacaktır muhtemelen. Ama yavaş yavaş düzelme görüyorsanız şanslısınız, sabırla ona doğruyu göstermeyi devam edin, baştan bir koca yaratmış olacaksınız kendinize.

Telefonunda böyle şeyler gördüyseniz anında kendisine sorun, bunun izahını istiyorum diyin sorarken fazla uzatmayın direkt sorun ve karşısına geçip tepkisini izleyin, nasıl cevapladığına bakın. İçinize siniyorsa sorun yok ama sinmiyorsa.... asla sinmeyecek malesef. Evlilik böyle işte. Bol şans diliyorum.

Bi arkadas dedigi erkek mi, kadin mi? Onu tam anlayamadim. Seni hic katmiyor zaten tek mi geleyim, bir arkadasla mi geleyim diye sormus arkadasina

Aynen orasını ben de merak ettim, bir arkadaş diye bahsettiği kişi konu sahibi mi yoksa başka bir sevgili mi yoksa erkek bir kanka mı acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…