• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 yasinda evli ve çaresiz kadin:(

- gurur . Kendine artık saygı duymaya başlasan iyi olur. Yazık ömrüne , ona harcadığın zamana.

Seni çok iyi anlıyorum çünkü seninle aynı problemi yaşıyoruz diyebilirim benimde kocamın elle tutulur hiçbir tarafı yok düzeldi düzelecek diye bekleye bekleye 7 senem bitti beni ona tek bağlayan şey sevgim maselef içimden bir türlü sevgisini atamıyorum belkide ilk sevdiğim kişi olduğu içindir bilmiyorum çok zor bir durum allah yardımcın olsun... bu arada 7 senede hiçmi düzelmedi dersen malesef :KK43:
Allah yardim etsin vallahi...Herseye kapris yapan laf sokan asla agzimi acmama tahammulu olmayan bir adam benimki herseye muhalefet ne desen zittini soyluyo illaki hic ortak nokta bulayim burda da esime katilayim demiyo asiri sinirli vs amann valla artik oluruna biraktim bekliyorum

evliligimin ilk gunlerinde esim seni bosayacagim ananin evine git filan diyerek akli sira beni korkutacagini sanmisti tamamen govde gosterisi.turk erkegi iste fazla ne beklersinki..bazi kizlar gururum var benim deyip kosa kosa baba evine gonuyorlar isin icine birde aile girince o evlilikten artik hayir beklemek imkansiz.o ev seninde evin begenmeyen kendi gitsin arkadas.siz evinizden gitmeyin.
Siz devam ediyorsunuz o halde evliliginize? Simdi nasil peki?

Biliyor musun ayni seyleri yasiyoruz suan babamin evine geldim dun beni esim kovdu. Bende daha once kendim donuodum aileme anlatmiyordum susup oturuyordum. Ayni seyler yasimiz bile ayni ama dun dayanamadim babamin evine geldim ailem kucak acti birakmayiz seni dedi. Sabah esim aradi ve aklin basina geldi mi dedi . Sandi ki Baba evine donunce babam kovucak beni halbuki tam tersi oldu babam seni olsem vermem gozyasina kiyamam dedi aradiginda acmiycaksin yalvararak gelicek dedi. Ben whatsapptan resmimizi kaldirdim instgram sifremizi degistrdm giremesin diye o bunlari goruyo ama ne resmi kaldirdi ne baska bisiy ustune ariyor acmiyorum 2 sene bosu bosuna susmus ezilmisim ailemde daha hakikatli kimse yok bu dunyada . Bende simdi en azindan o pisman olup ozur dileyene kdr bekliycem donmiycem beni alip babamin evine birakti defol git dedi bosancam dedi madem o kadsr kolay hadi simdi yapsin babam agzina sicicam diyip duruo . Insanin bir babasi olsun yeter dag gibi Allah basmdan eksik etmesin
Cok uzuldum sana da Allah yardim etsin.ben kendimi ibadete namaza Kur an a verdim.O kadar huzur buluyorum ki icim cok rahatliyor

Back