Sevgili kizlar,
Ben yeni uyeyim. Icimde oyle bir dert oyle bir keder varki sizin yardiminiza siginiyorum... Hikayemi okumadan neolur beni kinamayin.
Ben bu yasima kadar hayatimi mantigimla kurtdum. Okul, aile vs. Sevgili deseniz bulasmadim. Okulumu bitirip oyle tanismak istedim. Ve tabiki ahlakimza yakisanlari yapmamaya gayret gosterdim.. Belkide hayatimda buyuk konustum: evli biriylemi? ASLA! Bu yaziyi yazarken bile gozlerimden yaslar akiyor...
Hikayem
Biriyle tanistim, ve ilk onda kendimi cok iyi hisettim. Ruh ikizimdi sanki.. Ve ona evliligi dusundugumu oylece flort istemedigimi soylemistim. Ve tabiki bakire oldugumuda anlatmistim. Eger niyeti farkliysa hic baslamayalim diye, ama o aksine evliligi dusundugunu ve ciddi tanimak istedigini acikladi. Ve oylece hersey basladi.. Bana hep umit verdi uc ay boyunca.. evlilikten konustuk, beni nezaman ailesiyle tanistiracagina, dugun tarihimizi bile kendi dusundu. Ikizlerimiz olucakti vs.. ve beni ilk kez optu.. iste ondan sonra onu birakamadim. Ilk kez o bana aldi cicekler. Ne olur ne eder o benim esim olucakti.. cunki o bana dokunmustu ya.. Hep oyle hayal etmistim cunki..
O aralar hep kavgalar etmeyede basladik.. Arada tuhaf davraniyordu cok sinir oluyordum. Supheci olmaya baslamistim. Baskalarinla gorustugunu saniyordum, ama hep inkar ediyordu. Evli oldugu aklimada gelmedi cunki kaldigi sehirde benimle disarda yuruyordu. Neyse, kavga edip ayrildigimizda ayrilmama izin vermedi 'ben bitti demeden bitmez', sen benimsin laflari ediyordu. Artik okadar tukenmistimki... gogsume oyle agrilar giriyorduki stresten.. sonrada evlenmemiz en az bir yil alir felan demeye basladi.. Ama ah kahretsin!!!! onu seviyordum.. ona asik olmustum! O mantikli dusunen benden eser yoktu..
Gelelim evli oldugunu ogrendigime.. Basima kaynar sular dokuldu. Hayallerim bi anda yok olmustu!!!!!!!!! gozume baka baka onca zaman yalan soylmis. Neden bunu yaptin dedim, ilk gunden olmucagini bildigin halde neden benimle gorusmeyi istedin dedim! Senden hoslandim dedi.. Bana hep derdi sen cok farklisin, senin gibi birisini suana kadar tanimadim dedi.. Evindeki durumu anlatti. Ama benim yuregim kan agladi kizlar, ve hala agliyor... Sonra ilk kez beni sevdigini soyledi.. ve ayrilmak istese esinden mumkun olmadigini.. cocuklarinin oldugu ve bunu yapamicagini.
ama daha bitmedi olay.. esi hamileymis IKIZLERDEN! benimle kurdugu o hayali suan kendi yasiyor. Esi dogum yapti... Hersey okadar gucume gidiyorki! bi insan nasil boyle serefsiz olabilir?! suan 4 cocugu var ve 3de kiz! Kendi kiz evlatlarin var.. bide bitanesi olumcul hasta diye yalan soyledi bana duygu somurusu yapti!!!!
Cildirmak elde degil kizlar.. ben sevmistim.. herseyimi bitirdi.. BEN BITTIM! Oyle ahimi beddualarimi aldiki... Bikere bile karsima gecip pismanlik duymadi.. ozur dilemedi.. Onu yapsaydi belki af ederdim..
DUZELTME: AF ETMEKLE yani KIN BESLEMEZDIM, ama hayir bu dunyada cehennemi yasamasini istiyorum!
Kizlar sizi yalvariyorum ne yapim simdi????! Hayat sevincimi aldi... hayallerimi caldi.. ben bunlari hak edicek neyptim?! Bide utanmadan diyor senin kizligini almadim hala istediginle evlenebilirsin!!!!!!!!!!!!!!!!
Bazen icimdeki seytan diyorki git herseyi anlat o kadina... o kadinada yazik! Ya da gidip kadinin annesine anlatim... Bu adam genc kizlari kandirmaya devam edicek.. Allah bilir kac kizin Ah'in aldi?
Aldigi Ah'lar cikarmi

istiyorumki yuzu gulmesin insAllah. Hakkimi zehir zikkim ediyorum!
Ben nasil atlatacam bu travmayi... Piskologa basvurdum cunki intihar bile aklimdan gecmeye basladi.. Bi masum kizin hayatini maf etti!