Yeni evli oğlundan telefon isteyen kayınvalide

Benim de canim sikildi. Amerikan emperyalizmine destek vermede hicbir millet bizim millet kadar istahli degil. Cok yazik ustelik dunya Bu halde iken.
İphone değilde diger markalar olunca incilerimi dökülüyor anlamiyorum.
Paran varsa durumun müsaitse alırsın ona bir şey demiyorum ama iphone alacagim diye bugun bilezik satan yarin böbreginide satar

Bir şeyi alamıyorsan o şey senin için üretilmemiştir diye bir söz okumuştum.
Paran varsa istersen 20 tane al kimse bir şey diyemez ama ilerde bu insanlar çocuk sahibi olacaklar, çocuğun masraflari olacak hepsini gectim dediginiz gibi başını sokacak bir dam yada ilerde sana kâr olarak dönecek bir şey al bari.
Ben evin kredisini kapatmak için bozmustum birazini şimdi elimde olsa 700 bin kadar edecekti.
Bunun yerine evet evin degerlendi kaybim yok ama boyle devulasyon olacagini bilseydim 1.300 lira ile marketten bir poset dolduramayacagimi tahmin etseydim bozmazdim.

Yorunlara gulerken xiomi telefonuma noodle suyu dokuldu ödüm koptu bozulacak diye
Benimkide arada ekran pır pır ediyor insallah gozum bozulmuştur diyorum zira bir telefona maksimum 5 binden fazla para verecegimi bilmek beni huzursuz ediyo

Anne bu alır istediğini el kızına ne .
El kızı ne demek ya nasıl bir zihniyetiniz var siz de kadınsınız.
Tam bir ortalık karıştırıcı kaynana yorumu gibi yorumunuz.
El kızı dediğiniz adamın nikahlı karısı. Her ne kadar kabul etmekte zorluk yaşasanızda adamın birincil ailesi konumunda artık. Ve adam karısına sormuş ne yapalım diye.

Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Ne desem bilemedim. Bu bizim milletteki son model iphone takıntısı ne acaba, bakıyorsun kira ödeyemeyen insanların elinde son model telefon var. Zengin insanlara bakıyorsun, 4 yıl önce aldıkları telefonları kullanıyorlar. Kirasını zor ödeyen kvden para kaçıran insanlara bakıyorsun hayalleri son model iphone almak vizona bak ya rabbi. Kime neyin havasını atacaksınız acaba. Bilezik satıp iphone mu alınır hanfendi??
Neyse uzatmayayım. Sizin gibi geline öyle kaynana yakışır. Eşiniz önceden söz vermiş madem. (Kaldıysa) Diğer bileziklerinizi de satıp bir iphone 16 pro da kayınvalidenize alıverin.

Bak ben alta yazdım devamında ne yapacağını borcu var ama olsun. Bi tanesini daha bozdurur dyson süpürge saç mevzusuna gider böyle böyle yer bitirir
Ahaha tam aklımdan geçmişti, bugün iphone diye tutturup bileziğini satan yarın dyson saç şekillendiriciyle süpürgesini de ister. Altlarındaki arabaya kadar satar böyle böyle

Ben detaya inmedim ve detayını bilmiyorum burda son yazılana göre yorum yaptım , böyle bişey varsa elbette haklısınız.

Çıkar telefonu diyen amcalar neden geldi aklıma

İslam hukukuna göre aldığınız mehri bozdurup Amerikan emperyalizmine sağladığınız katkıdan dolayı Hristiyan âlemi size minnettar.
Ahahahahahah ay bu çok iyiydi üstelik mehir boşanınca veya eş vefat edince alınır

Ohhh valla kebab hayat

O da bir şey mi arabayı da kayınbabaya kitlemiş

Az önce anneme "yeni dövme yaptıracağım, altın bozdursak olur mu" dedim de "kafayı yedi bu kız" diye baktı yüzüme. Diyemedim ki konu sahibi aklıma girdi ahsfhs

O da bir şey mi arabayı da kayınbabaya kitlemiş
Yemin ediyorum büyük sözüme de tövbe değil…
Akarken şu an evlatlarım için doldurup yatırımlar yapıyoruz.
Böyle ne geline ne damada 1 kuruş koklatmam.

Doğur besle büyüt, evlendir, evi daya döşe, yetmesin araba da al.
Gelinde kocası annesine telefon alacak triplere girip, kendisi en saçma sapan para kullanıp tekniklerini hava da döndürerek bilezik bozdurup iphone bilmem kaç alsın.
Koca da karısına sorsun annesine telefon almak için.

Allah evlat evlat diye inletsin bana böylelerini vermesin arkadaş.

Bunlar kim ve kendilerini ne sanıyorlar.

Böylelerine hiçbirşey söylemeyeceksin.
Mal varlığını bağışlayacaksın istediğin kuruma.
Öldüğünde bunlar büyük hevesle mallara üşüşünce; üçün birini göstereceksin.

Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Kirada oturuyorsun. Durumun da kv kadar iyi değil. Bilezik bozup iPhone 16 pro alıyorsun... Pek mantıksız.
Kv'de akıl olsa kendini bu şekilde düşürmez.

O bilezikler benim mehirimdi istediğim şekilde kullanma hakkına sahibim o yüzden anası için bilezik bozamaz maalesef siz ne çok biliyorsunuz öyle
İşinize gelince mehir
İşinize gelince medeni kanun.
Evliliğinizde sorun çıkarsa kadıya gidin madem,bulabilirseniz tabii bu devirde.

Ya bana eşim İPhone 16 pro max getirdi. Aklım çıktı bu paraya telefon mu alınır diye. Hediye gelmiş Allahtan. Yoksa gerisin geri gönderirdim. Hele ki altın bozdurmak telefon için hiç iyi etmemişsiniz.

Neyse konuya gelirsek söz ağızdan bir kere çıkar. O da oğlunu yetiştirmiş sizinle evlendirmiş. Evlenince annelik düşmüyor nüfustan. Mecbur alacak iyi birşey. Siz de evlendik artık eski ailenden tamamen koptun tavırlarını bir kenara bırakın bence. Ha olur hiç lazım olmayan birşey ister tepkini koyarsın da artık telefon da ilkokul çocuğunun elinde bile olan ihtiyaç neticede. Siz gene de pro felan almayın hele pro max hiç almayın. Var o potansiyel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…