Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedimgeçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
Bilezik bozup telefon almak bence mantıklı bir ekonomi yönetimi değil hele yeni evlisiniz bilemedimBen 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
13 bine bulduk bir tane telefon ama bakalım eşim hepten kötü bir şey olmasın falan dediDurumunuz kötü ne diyim almazsanız karısı aldırmadı olacak alırsanız siz sıkışcaksınız ama şimdiden bu kadar ince düşünürseniz tepenize çıkarlar
Ben olsam ne yapardım onu düşünüyorum galiba ucuzundan bir tane alırdım gücümüz buna Yetti diye 5000 liralık falan hem kadın istediğine pişman olurdu hem sizi kötülemezdi kendim götürüp de verirdim büyük bir şey yapmış gibi
Evet değil tabi ki bunu kabul ediyorum ama bayadır istediğim hatta hayalini kurduğum bir şeydi çünkü bana lazımdı internet üzerinden kıyafet satıyorum çekimlerde de kullanırım diye çok almak istiyordumBilezik bozup telefon almak bence mantıklı bir ekonomi yönetimi değil hele yeni evlisiniz bilemedim
parasi yokken bilezik bozup iphone 16 pro alan kadinin kaynanasi da boyle olurBen 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Siz de ekonomiyi çok ta düşünmüyorsunuz yani.Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
O bilezikler benim mehirimdi istediğim şekilde kullanma hakkına sahibim o yüzden anası için bilezik bozamaz maalesef siz ne çok biliyorsunuz öyleparasi yokken bilezik bozup iphone 16 pro alan kadinin kaynanasi da boyle olur
adam soz vermeseymis zamaninda ya da madem soz vermis alsaymis.
bu saatten sonra size sorulacak bir sey yok, almasi gerekir.
bir bilezik de anasinin telefonu ici satsin
Bekarken söz vermişSöz verirken durumunuzu eşiniz bilmiyor muydu.. eşinize sorun çıkarın.
Bilezik bozup en yüksek ios serisini alan bacım..
kira ödüyoruz
eşimin o kadar nakiti yoktu
bilezik bozup ıphone 16 pro aldım
mehir hani koca ölürse- bir bosanma olursa iddet süreci boyunca karisi kimseye muhtac kalmasin diye onu 4 ay 10 gün idare edebilecek bir rakam degil mi?O bilezikler benim mehirimdi istediğim şekilde kullanma hakkına sahibim o yüzden anası için bilezik bozamaz maalesef siz ne çok biliyorsunuz öyle
bekarken soz verdiyse evlenmeden alsaymis neden almamis? evlenince sözler bosa mi düşüyor? bekarken borc alsa mesela artik evlendim diye odemeyecek mi?Bekarken söz vermiş
Maddi durumunuzdan bağımsız eşiniz söz vermişse tutmalı, insan ya sözünün eri olmalı ya da tutamayacağı sözler vermemeli.Bekarken söz vermiş
Zamanında söz vermiş çok da abattılacak bir mevzu değil Annesi de sizin gibi pro max almayacağına göre! :) bütçenizi çok da sarsmazgeçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?