Bir evde yaşayıp bu aramalar süreklilik arz edince yine mutlu olur musunuz inşallah diyorumBen de resmi olarak yeni evliyim, öncesinde ara ara beraber yaşardık. Sık arar kaynanam. Ortalama iki günde bir, oğluyla her gün ama. Açmıyorsanız daha ne o zaman, oğlunu araması da zaten sizi enterese etmez. Kesmiyorsa burada yazdıklarını yüzüne söyleyin kadının
Polyanacılık yapıyormusuz.Hayatımda sizin kadar sığ bir varlık görmedim. Telefonunda kimin kimi nasıl kaydettiğinin ne önemi var, neyi belirler? Sizi insan bilmiş, kızı bilmiş aramış, ölüm gibi çok çok ekstrem bir durum var, siz de ne kızı beni öyle kaydetmedi ki diyorsunuz. Evlerden ırak.
bu ne ya bu nasıl üslup orayı atlamışım yani bu artık vicdansızlığa giriyorNiye eşimle biz mi öldürdük saçmalamayın lütfen
yeni evliyken benzer durum yaşadım ben sizi hiç anlamıyorum vallahiEvet benim için anlam ifade eder
Ozaman yorum yapmamayı tercih edebilirsiniz
Siz yaşamadığınız için böyle konuşuyorsunuz çeken bilir diye boşuna söylenmemiş
Koymadığımı kim dedi arıyordu açmıyordum dönmüyordum hala yapıyorum bunlarıda yazımda belirttim zaten siz takmışsınız vefata ordan vurmaya çalışıyorsunuz ama gerçekten çeken bilir tek yönlü bakıyorsunuz olaya evet yeni evliyim .
Yeni evlinin halinden yeni ve benzer durumu yaşamış evli kadınlar anlar.
peki ya annesiyle arasında kilometreler olanlar ne yapsınTanıştırayım (.) nokta... Cümle sonlarında kullanıyoruz kendisini.
İnsanlar nasıl anne babalarını her gün aramıyorlar ya da aranınca sıkılıyorlar hiç anlamıyorum ben. Anne baba dediğin her gün aranır, haftada en az bir kez ziyaret edilir mesafe uygunsa. Ben bir gün anneciğimi görmesem eksik hissediyorum.
Yeni evlenince ne oluyor, 24 saat mi seks yapıyorsunuz? Aradılar seks yapıyordunuz diyelim açmazsınız işiniz bitince dönerisiniz. Bunun için anne baba kırılır mı? AyıpBabam bana çok düşkün bende onu çok seviyorum ama abartıyolar yakınmamım sebebi daha yeni evlendim bu kadar sık boğaz olmak bunaltıyor
Khomyuk kardeş olabilir miyiz?Akşam dokuz gayet makul bir saat yalnız. 22ye kadar aranır. Ayrıca ben annemi ablamı ve ablalarımı her gün ararım. Hatta bizim whatsapp grubumuz var oraya günaydın yazıyoruz ki sağlıklı olduğumuzu anlayalım diye. Aileyle irtibatta kalmak normal sizin tarzınız anormal. Ne olur 24 saatin yarım saatinde kayınvalideniz oğluyla siz anne ve babanızla konuşsa? Çok mu?
Yani ben bu evlendim herkeşler bi bıraksın bizi, yeni evliyiz biz sevişcez durmadan sevişcez kafasını anlamıyorum. Bence evlenmek aileyi genişletmek. Kocamla da zaman geçiririm, sevişirim de ama annem babam kardeşlerimle de haberleşirim. Kocam var diye yarım saat bir saat anneme babama kardeşlerime ayırtmayacaksam da artık yazık bana ya.Khomyuk kardeş olabilir miyiz?Bizde de var sabah whatsapp yoklaması. Herkesin “günaydın iyiyiz” yazdığını görmeden güne başlayamıyorum.
Konunun geneline bakarsan sadece konu sahibi değil çoğunluk aynı düşüncede. Çok enteresan gerçekten. Evlenince ailelerini siliyor herhalde insanlar. 25-30 sene bir arada yaşadığın, seni yetiştiren büyüten, kan bağın olan insanlarla nasıl bu kadar mesafeli, yabancı gibi olabilirsin aklım almıyor. Sevişiyorsan açmazsın telefonu, müsait olunca dönersin olur biter. Nedir bu yeni evliler tavşan gibi sürekli sevişir olayı anlamıyorum.Yani ben bu evlendim herkeşler bi bıraksın bizi, yeni evliyiz biz sevişcez durmadan sevişcez kafasını anlamıyorum. Bence evlenmek aileyi genişletmek. Kocamla da zaman geçiririm, sevişirim de ama annem babam kardeşlerimle de haberleşirim. Kocam var diye yarım saat bir saat anneme babama kardeşlerime ayırtmayacaksam da artık yazık bana ya.
Ben annemin babamın sesini duyunca mutlu oluyorum bi de ya. Onlar aramasa ben ararım.
Çok tuhaf geliyor bana bu kafa.
Bazı insanlar aşırı kocacı. Konu sahibinin ocaktaki ilk konusunda da kocasının arkadaşlarıyla buluşmasından şikayetçi. Kendi arkadaşlarıyla görüşmüyormuş. Evlenince arkadaş, eş dost, anne baba kardeş hepsini çöpe atıp kocacıımmm diye gezmeyi normalleştiriyorlar.Konunun geneline bakarsan sadece konu sahibi değil çoğunluk aynı düşüncede. Çok enteresan gerçekten. Evlenince ailelerini siliyor herhalde insanlar. 25-30 sene bir arada yaşadığın, seni yetiştiren büyüten, kan bağın olan insanlarla nasıl bu kadar mesafeli, yabancı gibi olabilirsin aklım almıyor. Sevişiyorsan açmazsın telefonu, müsait olunca dönersin olur biter. Nedir bu yeni evliler tavşan gibi sürekli sevişir olayı anlamıyorum.
ne söylediğini kastetmemiştim, icraat var mı? ana kuzusu olanlar sadece konusur, diğerleri icraate geçerHayır kuzu değil her iki aileninde abarttığını söylüyor
İnsan sosyal bir varlık. Etrafımızdaki diğer insanlarla iletişim içinde olmazsak insanlığımızı kaybederiz.Bazı insanlar aşırı kocacı. Konu sahibinin ocaktaki ilk konusunda da kocasının arkadaşlarıyla buluşmasından şikayetçi. Kendi arkadaşlarıyla görüşmüyormuş. Evlenince arkadaş, eş dost, anne baba kardeş hepsini çöpe atıp kocacıımmm diye gezmeyi normalleştiriyorlar.
Herkesi ayrı seversin. Herkesin yeri başkadır. Koca başka arkadaş başka aile başka. Hepsinin yeri önemli. Anneyle kardeşle her şeyi dertleşmek, arkadaşlarla bazen dışarda buluşup konuşmak gülüşmek başka zevkler. Sadece kocamla dip dibe kimseyle görüşmeden vakit geçirsem kendim sıkılırım en başta.
Arkadaşlarımı annemi babamı da özlerim.
Herkesle paylaşım ayrı. Herkesten aldığın zevk başka.
Bu hafta mesela çocuğu ablama paslayıp ben arkadaşlarımla eşim arkadaşlarıyla ayrı ayrı takılcak. Çünkü özledim arkadaşlarımla muhabbet etmeyi.
Bana çok anormal geliyor bu yeni evliyim benle selamı sabahı kes kocam var benim kafası