Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

Bu arada mikrodalga banada sağlıklı gelmiyor yiyeceğin özü değişiyordur ya
Ama çalışanlar için uygun geliyor tabi

avatardan geçtik mikodalgayaahihoyyyt
ben bilmiyodum mikrodalganın varlığını bu topiğe kadar ama almam yinededelikafadulden

He ya sorma bende anlamadım nasıl oldukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ben bikaç yerde görmüştümde güzel gibi geliyordu ama sonra vazgeçtimm ama tabi ilerleyen zamanlarda ne olur bilinmez:sm_confused:

yanii hani sen beğenmessin ama biri beğenince sanada hoş gelir seversin ballanırsın anladılülülülülülüdelikafadulden

Ay sen çok yaşa emi bende bunu düşünüyordum ki tam ama isminin olduğunu bilmiyordum bak kaydirigubbakcemile3
Anladım kız anlamazmıyım:hulya:
Ballandın demek ha kaydirigubbakcemile3

zaten cok da gerekli deil bence, simdiki firinlar mikrodalganin yapabildigi bicok seyi yapio, yok buz cozuo yok bilmem nekaydirigubbakcemile3 ceyizime almayi dusunmuorum, gerci benimki pek ceyiz kategorisine girmio ama olsunkaydirigubbakcemile3

zaten cok da gerekli deil bence, simdiki firinlar mikrodalganin yapabildigi bicok seyi yapio, yok buz cozuo yok bilmem nekaydirigubbakcemile3 ceyizime almayi dusunmuorum, gerci benimki pek ceyiz kategorisine girmio ama olsunkaydirigubbakcemile3

evet evliymişsin
olsun evlenenlerde gerekli duyduklarını alıyo eksik bitmiyo ki
ama bence çoook çook gereksiz mikrodalga:1ninca:

Yeni evliysen bi müddet aldığın eşyaları çeyizden say sendekaydirigubbakcemile3
Anlaşılan topikçek hemfikiriz mikrodalga hakkındakaydirigubbakcemile5

yaa ballandı bensositososito

al kullan cnm hediyem olsun:içelim:
ben bulurum kendime yeni bi tane:hooray:

Ayy cnm benm teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5 tatlım sen kullansan da kullanırım hiç sorun değil :1hug:
Oh hediyemde oldu desenebayanssulusmile
Çeyizimemi koysamkaydirigubbakcemile3

evliyim ama daha ev kurdum sayilmazkaydirigubbakcemile3 tr ye donucem yakinda o zmn iste o yuzden ben de ceyiz duzuorum yanizemuszemus

X