- 24 Eylül 2009
- 2.470
- 2
- 35
- Konu Sahibi MissBiricik
Bu arada mikrodalga banada sağlıklı gelmiyor yiyeceğin özü değişiyordur ya
Ama çalışanlar için uygun geliyor tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada mikrodalga banada sağlıklı gelmiyor yiyeceğin özü değişiyordur ya
biricik ballandım ne demek ben anlamadıfisfisfis
avatardan geçtik mikodalgayaahihoyyyt
ben bilmiyodum mikrodalganın varlığını bu topiğe kadar ama almam yinededelikafadulden
yanii hani sen beğenmessin ama biri beğenince sanada hoş gelir seversin ballanırsın anladılülülülülülüdelikafadulden
zaten cok da gerekli deil bence, simdiki firinlar mikrodalganin yapabildigi bicok seyi yapio, yok buz cozuo yok bilmem nekaydirigubbakcemile3 ceyizime almayi dusunmuorum, gerci benimki pek ceyiz kategorisine girmio ama olsunkaydirigubbakcemile3
zaten cok da gerekli deil bence, simdiki firinlar mikrodalganin yapabildigi bicok seyi yapio, yok buz cozuo yok bilmem nekaydirigubbakcemile3 ceyizime almayi dusunmuorum, gerci benimki pek ceyiz kategorisine girmio ama olsunkaydirigubbakcemile3
yaa ballandı bensositososito
al kullan cnm hediyem olsun:içelim:
ben bulurum kendime yeni bi tane:hooray:
Ayy cnm benm teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5 tatlım sen kullansan da kullanırım hiç sorun değil :1hug:
Oh hediyemde oldu desenebayanssulusmile
Çeyizimemi koysamkaydirigubbakcemile3
hımm kolay gelsin o zaman cnmsengözlerimebaksanabevliyim ama daha ev kurdum sayilmazkaydirigubbakcemile3 tr ye donucem yakinda o zmn iste o yuzden ben de ceyiz duzuorum yanizemuszemus
Kendimi çeyizle kafayı bozmuş gördüm biraz:hulya:kaydirigubbakcemile3
Biricikk topiğin reytingleri yükseldi kızbayanssulusmile
koy koy seviyor sevmiyor yaparsın evlenincedelikafadulden
Tamam bakalımkaydirigubbakcemile3
Ya ben pek bi güldüm sankim aslında bu kadar ükelaaa diilimde bilmiyorumkismile
CADIARZUCADIARZU
evliyim ama daha ev kurdum sayilmazkaydirigubbakcemile3 tr ye donucem yakinda o zmn iste o yuzden ben de ceyiz duzuorum yanizemuszemus