Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

laylaylom cok guzel bilgiler tşrkler.

Kızlar birşey sormak istiyorum. Soley bornoz seti kullananlar varmı varsa memnunlarmı? Ya da kullandığınız,memnun kaldıgınız bornoz markası ve havlu markası nedir yardımcı olur musunuz

canım bende taç takımı aldım,sonra başka bir modelini beğendim ilk aldıklarımı annemlere verdim kendime baska bir tane aldım.bambu olanından aldım çok güzeller hem antıbakterıyel hemde su cekme ozellıgı var.ilk aldıgım 240 falandı sonrakı aldıgımda baya bır alısverıs yapmıstım pesınde ındırım yapıyorlar 190 mılyona geldı allmode aldım her ıkısınıde.fotoraflarını koyayım dur canım
bu ilk aldıgım sonra annemlere verdıgım modelın adı charm
sonradan aldıgım modelde cosmos aile seti istersen bak modellerine ben resimlerini buldum ama koyamadım

özdilek benim için de 1 numaradır gerçekten.hele ki kenarları incilerle işli yüz havluları vardı,işte onlar mükemmel.
ama bornoz konusuna gelince aksi bir durumla karşılaştım.hepsinin de bedenleri standart.small,medium yok.standart olunca da bana olmuyor ki ben küçüçük bişey değilim.medium alıcam ama yok.acaba ben mi bulamadım.bedenleriyle karşılaşan ya da alan bilen var mı aranızda?

karacanın tencere ve çatal kaşık takımından son derece rahatsızım birde porselen çatal kaşık takımları varya sinir ediyorlar beni bi düşmesin hemen çattt kırıldı.

özdilek benim için de 1 numaradır gerçekten.hele ki kenarları incilerle işli yüz havluları vardı,işte onlar mükemmel.
ama bornoz konusuna gelince aksi bir durumla karşılaştım.hepsinin de bedenleri standart.small,medium yok.standart olunca da bana olmuyor ki ben küçüçük bişey değilim.medium alıcam ama yok.acaba ben mi bulamadım.bedenleriyle karşılaşan ya da alan bilen var mı aranızda?
bornozlar hep standartmış özdilekte içinde kayboldum desem yeridirsempatiksalakcinni
hatta bikaç yere sordum şüphelenip ama beden olmaz dediler bornozlardaalsanaalsanasmile

karacanın tencere ve çatal kaşık takımından son derece rahatsızım birde porselen çatal kaşık takımları varya sinir ediyorlar beni bi düşmesin hemen çattt kırıldı.

ne oldu tencere ve kaşıklaraa:1ninca:

gerçek çok güzel bi konu olmuş biricik, her yorumu okudum ve dahalarını da bekliyorum :)

1)virtin içinde yer tutan kristal takımlar(çay-su-viski bardağı)
2)çekmecelerde tıkılıp kalan dantel,patik
3)bide ben nerdeyse her çeşit borcam almıştım çeyizime bi o kadar da hediye geldi yer gök borcam oldu :)
4)annemim ve kayınvalidein verdiği yorganlar
5)kanaviçe işlemeli,dantel sarmalı nevresim takımları
6)gümüş servis tepsileri

Kızlar çaycı seti alan varmı?
Sizce çeyiz için çok gerekli bi malzememi bu
Aslında ben almayı düşünmüyorum ama yararlı olduğunu duydum
Sizin fikirleriniz neler bu konuyla ilgili?

1)virtin içinde yer tutan kristal takımlar(çay-su-viski bardağı)
2)çekmecelerde tıkılıp kalan dantel,patik
3)bide ben nerdeyse her çeşit borcam almıştım çeyizime bi o kadar da hediye geldi yer gök borcam oldu :)
4)annemim ve kayınvalidein verdiği yorganlar
5)kanaviçe işlemeli,dantel sarmalı nevresim takımları
6)gümüş servis tepsileri

ben bu yüzden ceyizime cam ürünlerden almıyorum..hediye gelecek biliyorum..gereksiz doldurmayayım dedim:))

canım ben alcam annem ketıl yeter diyor ama şöyle dusunyuorum
caycı setinin altındakiyle suyunu ısıtabilirsin.. üstüyle de cay da demlersin..
diyelimki kahvaltını mutfakta yapacaksın -ki ben öyle yapcam tezgahın uzerinde demlersin o suyunuda devamlı sıcak tutar.demlikte demlersen su sıcak dursun diye devamlı ocak açık duracak..
mutfak icinde pratik diye dusunuyorum ama iyice araştırmadan alma alacaksan.. kapagı damlatanlar vs. var.. iyice araştır.

çaycı seti derken ?? elektrikli çaycı dan mı bahsediyorsun canım biraz daha açıklarsan yardımcı olabiliriz

Çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız içinÇaycı seti derken elektirkli çay makinesinden bahsediyorum
Bu konuda en iyisi arzum çaycı demişler topikte çok övgü almış
Misafir gelince filan aslında pratik..
Bide borcam konusunda bende her çeşidinden almayı düşünüyordum ta ki burdaki yorumları görene kadar
Sağolasınızopuyorumnanaktan

Teflonlarınız hangi marka kızlar
Ya herkes farklı bi markadan bahsediyor
Tefale en iyisi diyor bazıları bazılarıysa ceme en iyisi diyor
Kararsız kaldım
Bide bu teflonlar tenceresi ve tavası ayrı olrak takım halinde satılıyor dimi?
Çelikler gibi değil dimi

X