- Konu Sahibi MissBiricik
tabi tabi görmek isterim cnm, bi de fiyatınıda rica etsem:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laylaylom cok guzel bilgiler tşrkler.
Kızlar birşey sormak istiyorum. Soley bornoz seti kullananlar varmı varsa memnunlarmı? Ya da kullandığınız,memnun kaldıgınız bornoz markası ve havlu markası nedir yardımcı olur musunuz
bornozlar hep standartmış özdilekte içinde kayboldum desem yeridirsempatiksalakcinniözdilek benim için de 1 numaradır gerçekten.hele ki kenarları incilerle işli yüz havluları vardı,işte onlar mükemmel.
ama bornoz konusuna gelince aksi bir durumla karşılaştım.hepsinin de bedenleri standart.small,medium yok.standart olunca da bana olmuyor ki ben küçüçük bişey değilim.medium alıcam ama yok.acaba ben mi bulamadım.bedenleriyle karşılaşan ya da alan bilen var mı aranızda?
karacanın tencere ve çatal kaşık takımından son derece rahatsızım birde porselen çatal kaşık takımları varya sinir ediyorlar beni bi düşmesin hemen çattt kırıldı.
karaca tencere seti almayın...hiç memnun değilim...
bornozlar hep standartmış özdilekte içinde kayboldum desem yeridirsempatiksalakcinni
hatta bikaç yere sordum şüphelenip ama beden olmaz dediler bornozlardaalsanaalsanasmile
ne oldu tencere ve kaşıklaraa:1ninca:
bornozda lınenste beden var canım s bile var...
aynen katılıyorum. 8 ay oldu evleneli. dikkatli de yıkarım ama. diplari karardı hep. hiççç tavsiye etmem
1)virtin içinde yer tutan kristal takımlar(çay-su-viski bardağı)
2)çekmecelerde tıkılıp kalan dantel,patik
3)bide ben nerdeyse her çeşit borcam almıştım çeyizime bi o kadar da hediye geldi yer gök borcam oldu :)
4)annemim ve kayınvalidein verdiği yorganlar
5)kanaviçe işlemeli,dantel sarmalı nevresim takımları
6)gümüş servis tepsileri
canım ben alcam annem ketıl yeter diyor ama şöyle dusunyuorumKızlar çaycı seti alan varmı?
Sizce çeyiz için çok gerekli bi malzememi bu
Aslında ben almayı düşünmüyorum ama yararlı olduğunu duydum
Sizin fikirleriniz neler bu konuyla ilgili?
Kızlar çaycı seti alan varmı?
Sizce çeyiz için çok gerekli bi malzememi bu
Aslında ben almayı düşünmüyorum ama yararlı olduğunu duydum
Sizin fikirleriniz neler bu konuyla ilgili?