- 24 Eylül 2009
- 2.470
- 2
- 35
- Konu Sahibi MissBiricik
ne yanii bende güldüm çokohaoldumsmile:kedi:ükelaa mı olduk
Öyle demek istemediğimi biliyorsunnlmaz: hiç yakıştıramadım:umursamaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yanii bende güldüm çokohaoldumsmile:kedi:ükelaa mı olduk
Öyle demek istemediğimi biliyorsunnlmaz: hiç yakıştıramadım:umursamaz:
nişanlı mısın cnm:1ninca:
ayhh sorma cnm
sohbet topiğne döncek valla daha güzel oldu ama
anladı ben ballandı bendelikafaduldensırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ayh kolay gelsin tatlım bu bölümün müdavimi olucaksın desene:hulya:
Değilim tatlım ama bu ara çeyize sardım nedensebilmiyorumkismile
eee varmı bi sevdiceğin
Zaten senin açtığın topikler gördüğüm kadarıyla böyle oluyor sende bi işmi vardır nedir anlamadım benkaydirigubbakcemile3
bide şu bardak tokuşturan smilelerden koymasan pek bi güzel olurakannehir
ay evt ya oraya bakiorum buraya bakiorum, ne esyalar nerden alinio ne kadar zaman lazim falan die:kedi: tabi insan hic anlamayinca bole oluokaydirigubbakcemile3
Biricik kız ballanınca üstündeki balları nasıl temizliyorsun dersem çok mu kötü espiri yapmış olurumkaydirigubbakcemile3
Bide bide yeni avatarını da beğendimmaklinialirimsmile
Ama biçok açdan yardımcı oluyor bence bu bölümün hatta bu sitenin tek kötü yanı bağımlılık yapması girdimmi çıkamıyorumm:umursamaz:
Ama biçok açdan yardımcı oluyor bence bu bölümün hatta bu sitenin tek kötü yanı bağımlılık yapması girdimmi çıkamıyorumm:umursamaz:
pöfff o dert bendede var daha işlerimi yapmadım ve halen burdayımm:umursamaz:
Biricik alıntı yapmaya üşeniyorum da burdan okursun sen anlarsınkaydirigubbakcemile3
Var tatlımm:kedi:
evt bi de bunca insan gercekten de paylasio herseyini ben de bikac zamandir bakiorum zamanla aliskanlik yapicak sanirim ben de de
bi de gercekten de bisey bilmeyen insan bile burdan bikac tavsiyeyi dinlese hangi esya nerde ne var ogrenir, sahsen ben birazz cahilim de bole konular da:kedi:
evt bi de bunca insan gercekten de paylasio herseyini ben de bikac zamandir bakiorum zamanla aliskanlik yapicak sanirim ben de de
bi de gercekten de bisey bilmeyen insan bile burdan bikac tavsiyeyi dinlese hangi esya nerde ne var ogrenir, sahsen ben birazz cahilim de bole konular da:kedi:
ehh idare eder esprin:roflol:
ayıyımııkaydirigubbakcemile
Evet bugün herşeyi beğenesim var sanırım
Biri bişey satmaya kalkmasın bana bari hemen beğenirim bide
Biricik sen çeyize neler aldın de bakalım:hulya: