Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

Öylemi dersin biricik ama ben cemi önceden beri duyduğum için hani cem daha ön planda aklımda şuanda
Ama senin dediklerini de bi araştıriyim en iyisi
Çünkü bazı markaların sadece ismine para veriyoruz:sinifsinif:
Sen ne aldın çeyizine hangi markaCADIARZU

Durucum teflon pek saglıklı degil canım, teflona fazla yüklenme bence..
marka olarak iyi bildigim eternity,tefal ve cem var..kendi evimizde cem kullandık pilav tenceresi olarak ,orta yüzeyi kalktı..

teflon olarak pilav tenceresi,tavalar yeterli benim fikrimce..
çelik tencere yine en saglıklısı..bide çanak,çömlekboshayallersmile

Teflonlarınız hangi marka kızlar
Ya herkes farklı bi markadan bahsediyor
Tefale en iyisi diyor bazıları bazılarıysa ceme en iyisi diyor
Kararsız kaldım
Bide bu teflonlar tenceresi ve tavası ayrı olrak takım halinde satılıyor dimi?
Çelikler gibi değil dimi

cnm onun da setleri olabiliyor ben tefalden set aldim 10 parca..tava,tencere vs....

Öylemi dersin biricik ama ben cemi önceden beri duyduğum için hani cem daha ön planda aklımda şuanda
Ama senin dediklerini de bi araştıriyim en iyisi
Çünkü bazı markaların sadece ismine para veriyoruz:sinifsinif:
Sen ne aldın çeyizine hangi markaCADIARZU

cnm ben henüz almadım teflon tencere ama evde kullandığımız kadarıyla yazdım cemlere pek güvenmiyorum açıkçası dipleri çabuk kalkıyo ama falez çok güzel sürekli kullanıyoruz hediye gelmişti set halinde hiçbi sorun yok..

ben eternity nin teflon tencere setini aldım.memnunum ama sapları çok uzun. o yüzden ocakta kullanması zor oluyor.2 si yanyana konmuyor.bir tava 2 ocağı kapatıypr sapı nedeniyle
yoksa rengini korumasından falan çok memnunum

Lilyum, mikrodalgada fırın poşetine mısır, yağ ve tuz koyarak, yada kapaklı bir kap içinde mısır patlatılabiliyor. Mikrodalga kullanımı herkesin keyfine kalmış birşey, ben hayatımızdaki diğer elektronik aletlerden, cep telefonlarından, adım başı tepemizde asılı baz istasyonlarından, günde 10 saat maruz kaldığım bilgisayarlardan, her gün yediğimiz kanser yapan birçok yiyeceklerden daha fazla zararlı olmadığını düşündüm ve aldım ve iyiki de almışım, çalışıyorum ve zaman tasarrufu benim için çok önemli. Mikrodalga fırınla %80 zaman tasarrufu ve %50 enerji tasarrufu da işime geliyor.
Ayrıca bu mikrodalga fırında bulunan dalgalar, aynı zamanda evinizdeki tv nizde, radyonuzda ve cep telefonlarınızda da var.

cnm bencede mikrodalgafırın çok kullanışlı ben bu kadar ayrıntılı yazmak istemedim bizde snein yazdığın gibi her amaçla kullanıyoruz ve memnunuz kaydirigubbakcemile5

Durucum teflon pek saglıklı degil canım, teflona fazla yüklenme bence..
marka olarak iyi bildigim eternity,tefal ve cem var..kendi evimizde cem kullandık pilav tenceresi olarak ,orta yüzeyi kalktı..

teflon olarak pilav tenceresi,tavalar yeterli benim fikrimce..
çelik tencere yine en saglıklısı..bide çanak,çömlekboshayallersmile

Teflona fazla yüklenmek bende istemiyorum da hani güzel kullanınca aslında bi zararı yok..
seninde dediğin gibi çanak çömlek benm de tercihimkaydirigubbakcemile3

cnm ben henüz almadım teflon tencere ama evde kullandığımız kadarıyla yazdım cemlere pek güvenmiyorum açıkçası dipleri çabuk kalkıyo ama falez çok güzel sürekli kullanıyoruz hediye gelmişti set halinde hiçbi sorun yok..

Tamam tatlım bi araştiriyim bunuda fikirlerin için teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

kizlar bende de mikrodalga firin var ama pek kullanmayi sevmiorum acikcasi hem zararli oldugu icin hem de normal firinlar gbi olmadigi icin

cok nadir kullaniorum, cok acil bisey olmadikca da kullanmiorum aslinda evde olmasa aramazmisim yani o derece.

yiyecekleri birden asiri isiya maruz biraktii icin icindeki siviyi bitirip kurutuo, cok da lezzetli olmuo yani

hele buzluktan cikardiim ekmekleri atiorum mesela bazen 10 sn fazla tutsam tas gbi oluo:umursamaz:

Biricik ben sana dün bişi sorcaktım topiğe hiç de uygun olmayan ama çok beğendim napiyimkaydirigubbakcemile3
Dünkü papatya avtarın vardı senin çok beğendimm de nerden olduğunu öğrenebilirmiyim:eek:

Biricik ben sana dün bişi sorcaktım topiğe hiç de uygun olmayan ama çok beğendim napiyimkaydirigubbakcemile3
Dünkü papatya avtarın vardı senin çok beğendimm de nerden olduğunu öğrenebilirmiyim:eek:

kaydirigubbakcemile3alemsin duru
google görsellerde gezinirken çıktı karşımananiknanik
zaten hergün avatar yeniliyorum nerdeyse:roflol:

X