Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

benim de şarjlı süpürgem fakir ben çok memnunum
süper çekiyor hiç bişey bırakmıyor
kettle la ilgili söylediklerine katılıyorum
ama ben kettle yerine Arzum çaycı almıştım heralde en memnun olduğum ürünlerden biri
çok rahat ister çay demle ister sadece su kaynat
rezistansı kesinlikle gizli olmalı

su filtreli süpürge almıştım bir heves ama hiç memnun değilim kızlar su koy boşalt temizle vs vs hiç pratik değil aklınızda olsun.

ya bu super rondo, normal rondo ile ayni fiyat gorunuo 100 tl...Normal rondo ile ayni islevi gormuo mu..

canım kataloklarda yazan fiyatlarına bakma sen.çok daha uygun fiyatlara satılıyor bazı sitelerde.toplu alım yaptığında daha da indirim yapıyorlar.

normal rondolarla aynı işlevi görüyo aslında ama normal rondo soğanın suyunu çıkarır ya, bunda öyle birşey yok elinde doğramışsın gibi oluyor.ve benceelektrikli rondolara göre daha az yer kaplıyor ve daha az yıkanacak parçası çıktığı için pratik.tavsiye ederim yaniopuyorumnanaktan

bu arada eğer tupperware ürünü almak istiyorsanız üye olun derim ben.özellikle çeyizlik toplu alım yapcaksanız üye olun.hem geliş fiyatına alırsınız hem de hediyelerden yararlanmış olursunuz.gg de de çok güzel indirimler var bazen danışmandan bile uygun fiyata ürün veriyorlar benden söylemesikaydirigubbakcemile2

Ya peki erzak kavanozlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben kuru bakliyatları poşetlerin içinde muhafaza etmek istemiyorum sağlklı olmadığını düşünerek. Kullanan var mı acaba?

bence erzak kavanpzları çok mantıklı,çokta hoş duruyo...tabi tezgahın genişse...yerim var diyosan,cam kavanozlarda değişk değişk bakliyatlar çok tatlı oluyocokacimcoook

Ya peki erzak kavanozlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben kuru bakliyatları poşetlerin içinde muhafaza etmek istemiyorum sağlklı olmadığını düşünerek. Kullanan var mı acaba?

benim var valla kullanıslı oluo istersen dolaba koyarsın tezgahın genişse tezgaha bunu cam olanından

Bende aldım işte 8 tane paşabahçenin ahşşap kapaklı olanlarından annem yeter dio ama sanki bir iki tane daha alasım var boshayallersmile

Son düzenleme:
Canım bu hafta süper rondo indirimde yanlış hatırlamıyorsam 66 tl ama belki 60 a felan alabilirsin. Cidden çok güzel bir ürün manuel, elektrikli değil. Ses çıkarmıyor.Soğanın acı suyunu çıkarmıyor, sadece soğan için değil, diğer sebzeler içinde kullanabilirsin. Yıkaması kolay. Saklaması kolay. Şiddetle tavsiye ediyorum. Erzak kavanozlarını da kullanıyorum çok memnunum. Hem hafifler hem üst üste koyabiliyorsun yer kaplamıyor, üstelik garantili. Yanlışlıkla kırsan bile sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar. Bu hafta baharat takımı da %50 indrimde o da çok güzel bir ürün baharatları kokusuyla saklıyor ve kokuları biribirine geçmiyor, dolaba sinmiyor.4 küçük 4 büyük 8 baharatlık 40 küsür bişiydi. Tıpleri çok güzel değil ama çok kullanışlı.

sagol cnm bulundugum cevrede vardi bi bayan satici, ama ondan once almam gerekn o kadar cok eskigim var ki bicaklarini almayi dusunuyorum mesela tupperware'in,bunu durumumu duzeltince dusuniyim..Bi de erzak saklamak icin kaplar kullanisli olur heralde..Az once bulgurumun bozuldugunu farkettim aklima hemen tupperware geldi...kaydirigubbakcemile3

Ben bu rondodan istiyorum ama nerden alacağım kızlar?

ya yanlş anlmaıyosam bi yerden,bi oluşumdan bahsediyosunuz kızlar ama ben kaçırdım galiba yaakafamçokkarıştı tuppervare nin sitesine mi üye olcas,ordamı indrmli bu süper ürünler?nolur biri beni aydnlatsınnkafamçokkarıştı

ben aydınlatayım arkadaşlartupperware avon gibi oriflame gibi satışı distribütörler aracılığıyla yapan bir firma.yakınlarınızda mutlaka bu işi yapan birileri vardır.onlar aracılığıyla üye olabilirsiniz.üye olursanız hem danışman fiyatından almış olursunuz ürünü hem de hediyelerinden yararlanmış olursunuz.ama kota problemi var tupperwarede de.yanlış hatırlamıyorsam haftada 200 liralık sipariş vermek gerekiyo.eğer sadece kendi ihtiyaçlarınız için düşünüyorsanız internette gittigidiyor diye bir site var.ordan araştırın en uygun veren en güvenilir satıcı kimse ondan alın.ben öyle yapmıştım umarım açıklayabilmişimdiropuyorumnanaktan

ya neden her alışverişe çıktıgımda baktıgım herşey gerekiyormuş gibime geliyorrr...offf bu çeyiz, ev hazırlama işleri ne zormuş ya insanın aklına gelen herşeye ihtiyacı olurmu ya:)allah maddi durumu olmayanlara yardım etsin çok zor çok:)gereksiz olan hiç bşy yok gibi geliyorr her alışverişe çıktıgımda:):):)

Arkadaşlar eğer tupperware in ürünlerini beğeniyorsanız, bencede üye olun. Üye olurken 100 tl verip bir çanta alıyorsunuz. Bu çantada ürünleri tanıtmak amacıyla her ürün grubundan 1 er tane örnek var. yanlış hatırlamıyorsam 6-7 tane ürün var. bu ürünlerin katalog fiyatı 250 tl felan. Bu çantayı aldıktan sonra 1 ay içinde en az 200 tl lik bir sipariş daha vermeniz gerekli. Üyeliğinizin aktifleşmesi için. Üyeliğiniz aktifleştikten sonra 12 hafta sipariş vermeyebiliyorsunuz. ama 12. hafta dolmadan en az 200 tl lik bir sipariş vermelisiniz. Özellikle ocak ayında fiyatlar daha uygun oluyor üstelik hediyeleri de çok güzel. Ben 1 yıldır üyeyim 3 aydan 3 aya sipariş veriyorum. ablam annem arkadaşlarım derken 200 tl lik sipariş oluyo zaten. Bir sürü hediyem oldu. Böyle şeylerle uğraşmayı seven arkadaşlar hiç ücret ödemeden bir sürü ürün sahibi olabilirsniz. Yada 1 sipariş verip istediklerinizi alıp bırakabilirsiniz.

ben robot fritoz tost makinası almadım. avon bana rondo hediye etmişti. pratik bişeye benziyor. mikrodalga fırın filan al diyen var. hiç düşünmüyorum. hatta kiraladığım evde ocak davlumbaz filan olabilr diye onlarıda en sona bıraktım. bazı şeyler evin durumuna göre almak lazım. ben çatal bıçağı günlük 18 tane aldım özellikle bulaşık makinesi kullananların fazlasıyla olması gerekli diye düşünüyorum.

bence mikrodalga fırın çok pratik birşey herkesin evinde olmalı birşeyler ısıtmak için süper

Thomas Twin T2 Aquafılter Temizlik Robotu
bi dünya para verip aldım bir yıl oldu kullanalı doğru düzgün çekmemeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…