- 19 Nisan 2008
- 3.507
- 878
-
- Konu Sahibi MissBiricik
Slm kızlar,ben henüz nişanlıyım ama bekar evinde yaşadığım için çeyiz olarak aldığım bazı eşyaları denedim.Elektrik süpürgesini Phillips Maraton 9210 aldık,harika bir makina tavsiye ederim.Ama şarjlı süpürge Fakir vardı hiç memnun kalmadım.Ekmek kızartma makinası ve fritöz çok gereksiz kullanılmıyor,en önemli küçük ev aletleri; mutfakta tost makinesi ve kettle.Kettle için de en çok dikkat edilmesi gerekn konu resistansının gizli olması ve dış yüzeyinin çelik olması,diğer türlü kireçlenme yapıyor ve sürekli temizlemek gerekiyor.
ya bu super rondo, normal rondo ile ayni fiyat gorunuo 100 tl...Normal rondo ile ayni islevi gormuo mu..
Ya peki erzak kavanozlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz ben kuru bakliyatları poşetlerin içinde muhafaza etmek istemiyorum sağlklı olmadığını düşünerek. Kullanan var mı acaba?
Canım bu hafta süper rondo indirimde yanlış hatırlamıyorsam 66 tl ama belki 60 a felan alabilirsin. Cidden çok güzel bir ürün manuel, elektrikli değil. Ses çıkarmıyor.Soğanın acı suyunu çıkarmıyor, sadece soğan için değil, diğer sebzeler içinde kullanabilirsin. Yıkaması kolay. Saklaması kolay. Şiddetle tavsiye ediyorum. Erzak kavanozlarını da kullanıyorum çok memnunum. Hem hafifler hem üst üste koyabiliyorsun yer kaplamıyor, üstelik garantili. Yanlışlıkla kırsan bile sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar. Bu hafta baharat takımı da %50 indrimde o da çok güzel bir ürün baharatları kokusuyla saklıyor ve kokuları biribirine geçmiyor, dolaba sinmiyor.4 küçük 4 büyük 8 baharatlık 40 küsür bişiydi. Tİpleri çok güzel değil ama çok kullanışlı.
Canım bu hafta süper rondo indirimde yanlış hatırlamıyorsam 66 tl ama belki 60 a felan alabilirsin. Cidden çok güzel bir ürün manuel, elektrikli değil. Ses çıkarmıyor.Soğanın acı suyunu çıkarmıyor, sadece soğan için değil, diğer sebzeler içinde kullanabilirsin. Yıkaması kolay. Saklaması kolay. Şiddetle tavsiye ediyorum. Erzak kavanozlarını da kullanıyorum çok memnunum. Hem hafifler hem üst üste koyabiliyorsun yer kaplamıyor, üstelik garantili. Yanlışlıkla kırsan bile sorgusuz sualsiz değiştiriyorlar. Bu hafta baharat takımı da %50 indrimde o da çok güzel bir ürün baharatları kokusuyla saklıyor ve kokuları biribirine geçmiyor, dolaba sinmiyor.4 küçük 4 büyük 8 baharatlık 40 küsür bişiydi. Tİpleri çok güzel değil ama çok kullanışlı.
çok saol canmm bevereliniortak bi an hiç öğrenemicem zannettimmdelikafadulden