ya siz bayanlar sanırım kocalarınızla okadar mutlusunuzki burdasınız, şaşıyorum size açıkcası herkez bana cephe almış birde bayan olucaksınız, forumda okadar şey yazdım siz çocukları ele aldınız, çocuklar evime bir gün geldi elinde bıçakkkkkkkkkkkk yeni koltugumu kestiler sizin evinizde ki 4 aylık yeni evli ve 4 aylık daha borcunu ödemediğiniz koltugunuzu bıçakla kesslerdi bakalım aynı çocukları siz savunurmuydunuz, hadi ordan ben terbiyesizmişim yok ben nasıl uslupla konuşuyormuşum, ben zaten bu foruma içime dökmek real olmak için girdim yazdım, numara yapsam, daha tatlı dille, daha sakin, daha başka yazardım, ama ben real bir insanım, gerçekleri yazdım, beynimde geçenleri yalansız dolansız, sizin ve sizler gibi kibarcık olup başka hal ve hareketlere bürünmeksizim yazdım, gerçek olan bu, siz arkadaşların yazdıkları yorumlara gülüyorum aslında, hepinizin başına bu gelse eminimki benden belkide daha fazla tepki verir üslubunuzda daha beter olur, şimdiden duyar gibiyim ama işde benim gibi herkes düşündüğünü yazsa gerçek hislerini benim gibi aktarsa bu yorumlar gelmez, anlamaya çalışırdı, allah başınıza verdiği zaman bakalım böyle bir durum veya benzeri siz nasıl olucaksınız okadar merak ediyorumki?