• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

HAKLISINIZ VALLA KIZLAR..BÖYLE DENGESİZ İNSANLAR YÜZÜNDEN ZATEN BU MEMLEKETTE NE OLUYORSA OLUYOR..

KOCASINA YAZIK...ben kocasının yerinde olsam bununla aynı yatağa yatmam be..:37:ben uyurken allah muhafaza alır bıçağı gözümü oyar yada şeyimi keser.hehehehehehehe

sonrada içinde şeytan vardı onu çıkartıyordum der..ayin yapar..

cok tatlisin canim ya konuna cok guldum :1: haklisin bende kocasinin yerinde olsam, ayni yataga bas koymam... hatta bi saniye bile durmam yaninda tek celsede bosarim:34: hersey beklenir cunku bundan :9:

2 tane pepe nikli arkadaş gördüm
nasılsınız kızlar??:1::1::1::1:

Son düzenleme:
Üslüp evet kaba.Belliki sinirleri bozulmuş,onlara söyleyemediğini burda söylüyor,içini dökmek rahatlatmak istiyor..Çok mu iyi niyetli düşünüyorum,çoğu neler söylemiş,siz de bazen birilerine çok kızmıyormusunuz..Konu sahibi;açık anlatmamışsınız ama bir tavsiye vermem gerekirsePolitik davranmaya çalışın,belliki bu konuda sıkıntı çekiyorsunuz.Ben de politakadan anlamam ama,meselenin özü burdaymış.Biraz daha açık anlatsanız daha çok yardımcı olurduk..

Hadi bakalım girişler sağdan etrafa mısırınızı colanızı atmayın konu sahibi kızabilir.Görümcenin şeytan çocuklarından sonra birde siz çıkmayın başına:52:

bu nasıl bir konu yaaa kanım dondu,başım döndü resmen okurken...eşim olacak insanı pek sevmedim zaten diye başlıyor,kaynana salak mal hizmetçi oluyor , şeytan görümce çocukları ve kıskanç görümce... uffff daraldım resmen konu sahibine bu aile tarafından temiz bir sopa gerek bence...:47:

Hadi bakalım girişler sağdan etrafa mısırınızı colanızı atmayın konu sahibi kızabilir.Görümcenin şeytan çocuklarından sonra birde siz çıkmayın başına:52:

evet canım..bizimde kolumuzu sıkar saçımızı çeker mazallahh...ama etrafa mısır kola atmam merak etme :49:çikolata yiyorum onun kağıdını atarım..gelsin toplasın işi ne

valla kazen sabrediyor...:26:
ban gelicek kelebek.:26:

Eşin demiş yaa artık senin dırdırından, senin kavgandan kaçıyorum; yemin ederim bende okurken kaçmak istedim-terketmek istedim buraları o derece....

2. evliliğim diyorsun, zaten pek severek evlenmedim diyorsun, kaynanam iyi biri diyorsun ama hizmetçi görüyorsun, görümcenin seni taklit etmesinden dem vuruyorsun,2 çocuğuna şeytan diyorsun....offf başım döndü,midem bulandı resmen.Kuzum siz bir piskoloğa gözükseniz.Hayır yarın bir gün birde çocuk yaparsın.. Bu tavır,davranış ve hastalıklı düşünce tarzıyla yetişen çocuğun geleceğinden şüphe duyarım...

Ve herkes gibi eklemek istiyorum; Allah koca-zedenize sabır versin. :27:

Son düzenleme:
şşşttt....sus...unuttulardı beni..bak şimdi yine hatırlattın..kesin banlanıcam hee..
hem şimdi ben bişey demedimki banlanacak..dimi :17:

bu sessizlik senide korkutmuyomu kelebek...:31:
valla uslanmadın bugün laf dinlemiyon...elmeyra uyardı tiwi uyardı
boşver tahrik edici mesajlarda bulunma..:34:

konu sahibi seytan taslamaya gitti herhalde:27:
:60::60::60::60::60::60:süpersin
hemde ne online olmaktı o...hayatında öyle bir online olan kadın görmemişsindir...
resmen dua ettik ofline olsun diye :1:
yerlerdeyim gülmekten bayıldm gerçekten:60::60::60::60::62::62::62::62::62:
valla mı
naptı ki?:27::27::27::27:
ne yapmadıki.......bikere şeytan dolanmış ki sorma :27::27:
bilmiyorumki....ben hiçbişey duymadım görmedim bilmiyorum yani..hiç bi fikrim yok bu hususta..bilen arkadaşlara sor..:17:

ay kelebek harikasın canım :64::64::64::64::64::64::64:

Back