• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

Allah bagislasin iki taneye bakmak cok zor olmali vallahi benim bir taneyle pilim bitiyor ama ikiz cocuk cok farkli cok guzel ve ozel geliyor bana hele birde birbirlenin kopyasiysa :-)) mucezevi birsey iki taneye ayni anda bakabildigin icin tebrik ediyorum ikizlerin kiz-erkek ? nekadarliklar?

15 AYLIKLAR CANIM..İKİSİDE ERKEK..EN YARAMAZ ZAMANLARI..EV SAVAŞ ALANINA DÖNÜYOR AKŞAMLARI..VE ARTIK BİRBİRLERİNİ DÖVMEYEDE BAŞLADILAR..ALLAH HERKESİN EVLADINA UZUN ÖMÜRLER VERSİN:nazar:

15 AYLIKLAR CANIM..İKİSİDE ERKEK..EN YARAMAZ ZAMANLARI..EV SAVAŞ ALANINA DÖNÜYOR AKŞAMLARI..VE ARTIK BİRBİRLERİNİ DÖVMEYEDE BAŞLADILAR..ALLAH HERKESİN EVLADINA UZUN ÖMÜRLER VERSİN:nazar:

Daha da yaramaz zamanları olacak,göreceksin....26 aylıklar benimkiler....:1:

Bir de 2 yaş sendromonu dolu dolu yaşıyoruz.......

kapasite sınırlı sınırlı..
Diyorsunuz ya, her kesimden insan var, diye..
Evet kaynanadan kocadan darbe yiyen buraya koşmuş, hınç çıkarıyor..
Benimde burda konum yok, daha doğrusu bir derdim var bölümünde konum yok..
Zaten derdim olsa bu kadınlara niye sorayım, kim ki bunlar..
Listemde bikaç arkadaşım var, onlara ufak tefek fikir alışverişinde bulunurum, istişare yaparım, o kadar..
Daha büyük sorunum olursa da, psikoloğumda var, psikiyatrımda, onlara giderim..
Ben bu forumda psikoloğa gidiyorum diye, haha delisin işte, n'olcak, diyen kültürsüz, cahil kroda gördüm..
Işte nolcak, her kesimden tipleme mevcut..
Kimbilir ne sorunu var, muhatabını, artık kocasımı, kaynanası mı bilemedim, yenemiyor, konu sahibine saldırıyor yorum yapana saldırıyor.. Halbuki psikoloğa gitse konu sahibine yada yorumcuya saldırmayacak ama kültürü çevresi bunu kaldırmıyor..
O yüzden fazla ciddiye almayın sizde bunları..
A'yı b'yi bilmeyenlerle hiç muhatap olmuyorum ben..

Ama gerçekden çok kültürlülerde var..
Mesela 1sen hanım

psikoloğum var diyorsun ya...söylemeseydinde bunu tahmin etmek hiç zor olmazdı...psikoloğa gittiğin halde böyleysen eskiden nasıldın kimbilir...

Bence daha uzman birine git..hiç faydasını görmemişsin :)))))

ha aklımdayken ,üzerinden bin ton ağırlığında tır geçmiş gibi ezik görüyorum seni...:1:

Diyorsunuz ya, her kesimden insan var, diye..
Evet kaynanadan kocadan darbe yiyen buraya koşmuş, hınç çıkarıyor..
Benimde burda konum yok, daha doğrusu bir derdim var bölümünde konum yok..
Listemde bikaç arkadaşım var, onlara ufak tefek fikir alışverişinde bulunurum, istişare yaparım, o kadar..
Daha büyük sorunum olursa da, psikoloğumda var, psikiyatrımda, onlara giderim..
Ben bu forumda psikoloğa gidiyorum diye, haha delisin işte, n'olcak, diyen kültürsüz, cahil kroda gördüm..
Işte nolcak, her kesimden tipleme mevcut..
Kimbilir ne sorunu var, muhatabını, artık kocasımı, kaynanası mı bilemedim, yenemiyor, konu sahibine saldırıyor yorum yapana saldırıyor.. Halbuki psikoloğa gitse konu sahibine yada yorumcuya saldırmayacak ama kültürü çevresi bunu kaldırmıyor..
O yüzden fazla ciddiye almayın sizde bunları..
A'yı b'yi bilmeyenlerle hiç muhatap olmuyorum ben..

Ama gerçekden çok kültürlülerde var..
Mesela 1sen hanım

sen kapasite ölçer ,kültür ölçer filanmı sanıyorsun kendini...neye göre ölçüyorsun...

Senin kıstasın ne ..

Kendinsen eğer..

Kültürlü dediklerinin vay haline

birilerini savunucam diye insanları aşağılayarak konuşan ve bunu yaparken kendisini küçültmekten öteye gidemeyenler kültürsüzün önde gidenidir...naberrrrrrrr :9: :9:

öncelikle yorumları görünce konu sahibi arkadaşın adına çok üzüldüm.tamam üslubu yazımı yanlış olabilir ama kadıncağız derdini anlatmak için gelmiş,sürekli bir eleştiri,saldırı...görümcesini sevmediği için doğal olarak çocuklarınıda sevmiyor,onlara kötü sözler(şeytan,salak vs.)söyleyerek bence kendini rahatlatıyor diye düşünüyorum.konu sahibi arkadaşı tasvip etmiyorum,çocuklara karşı söylemlerindn dolayı ama siz sevmediğiniz birilerine sanki çok mu güzel sözler söylüyorsunuz?burda sanki hiç görmüyor muyuz kaynanası ile görümlesi ile ya da kayınpederi ile sorunları olanları...kayınvalidesi,görümcesi yüzünden evliliği sonlanacak bir sürü insan var burada...biraz empati kurulması lazım...konu sahibi arkadaşada biraz daha çevresine karşı hoşgörülü ve saygılı davranmasını tavsiye ediyorum.

yok ya bazilari anlamamakta israr ediyor
kadin evliliginin bozulmadinda huzurunun kacmasinda hicbir payi olmayan cocuklara igrenc hakaretler etmis k.valide goruceye cocuklara ettigi kadar buyuk bir hakaret etmemis zaten kac msj da sen k.valude gorumce yada esine soylediklerindenvdolayi haksizsin dedi kadin cocuklari hedef secmis daha sonraki msjlarind da birsuru hakaret etti

ay yarısını dahi okuyamadım haftada birkere gitmiş kaynanasına rahatsız vah vah ben hergün görüyorum.. iyi insanlar diyosun bide eee zararı ne bu ne şıamrıklık böyle bu gidişle bu evliliğin süreside 6 ay Allah kocana ailesine sabır versin rahatlıkkk size ii gelmşyor..

konu sahibi yuzunden bende kotu insan oldum ciktim onun yuzunden birbirimizi kiriyoruz en azindan ben kendi adima birilerini kirdiysam ozur dilerim
beaut... biseydi ise o ve sarayli haric :-)))))))))

konu sahibi yuzunden bende kotu insan oldum ciktim onun yuzunden birbirimizi kiriyoruz en azindan ben kendi adima birilerini kirdiysam ozur dilerim
beaut... biseydi ise o ve sarayli haric :-)))))))))

evet tuhaf nickleri var...
beat..... nicli olan varya bende tam hatırlamıyorum onun adı BİT olsun..
saraylının adı SARMA hehehehe

aklımızda daha kolay kalır.

diyorsunuz ya, her kesimden insan var, diye..
evet kaynanadan kocadan darbe yiyen buraya koşmuş, hınç çıkarıyor..
benimde burda konum yok, daha doğrusu bir derdim var bölümünde konum yok..
listemde bikaç arkadaşım var, onlara ufak tefek fikir alışverişinde bulunurum, istişare yaparım, o kadar..
daha büyük sorunum olursa da, psikoloğumda var, psikiyatrımda, onlara giderim..
ben bu forumda psikoloğa gidiyorum diye, haha delisin işte, n'olcak, diyen kültürsüz, cahil kroda gördüm..
işte nolcak, her kesimden tipleme mevcut..
kimbilir ne sorunu var, muhatabını, artık kocasımı, kaynanası mı bilemedim, yenemiyor, konu sahibine saldırıyor yorum yapana saldırıyor.. halbuki psikoloğa gitse konu sahibine yada yorumcuya saldırmayacak ama kültürü çevresi bunu kaldırmıyor..
o yüzden fazla ciddiye almayın sizde bunları..
a'yı b'yi bilmeyenlerle hiç muhatap olmuyorum ben..

ama gerçekden çok kültürlülerde var..
mesela 1sen hanım

dinime söven müslüman olsa
misali seninki. sende herkesin içinde yorumcuya saldırmak yok.ancak yorumuna yorum yazılırsa özel msj yoluyla hakaret var.

sen şimdi bu yorumu görünce bir msj daha patlatırsın bana hakaret dolu.

Son düzenleme:
Görmezden gelin arkadaşlar.

Bu, en büyük ceza olur onlara.

Kendi degersizlikleri ve kompleksleri içinde
bogulsun dursunlar :ssz::ssz::ssz:

Ha bir de faydam olsun bari,
psikiyatristlerine sorsunlar,
Majör depresif bozukluk ne demek diye :ssz:

evet tuhaf nickleri var...
beat..... nicli olan varya bende tam hatırlamıyorum onun adı BİT olsun..
saraylının adı SARMA hehehehe

aklımızda daha kolay kalır.

ayyy suan yerlerdeyim oglum da bana guluyor
bir reklam varya o geldi aklima mega-bitli haha haaaaa :-))))

Back
X