• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

evet tuhaf nickleri var...
beat..... nicli olan varya bende tam hatırlamıyorum onun adı BİT olsun..
saraylının adı SARMA hehehehe

aklımızda daha kolay kalır.

ayyy suan yerlerdeyim oglum da bana guluyor
bir reklam varya o geldi aklima mega-bitli haha haaaaa :-))))

evet tuhaf nickleri var...
beat..... nicli olan varya bende tam hatırlamıyorum onun adı BİT olsun..
saraylının adı SARMA hehehehe

aklımızda daha kolay kalır.

ayyy suan yerlerdeyim oglum da bana guluyor
bir reklam varya o geldi aklima mega-bitli haha haaaaa :-))))

hayır canım..birazdan bana uyarı gelcek...
Bence öyle..

Fatma mesaj kutunu boşalt dediyse bana
gerisini sen düşün..:51:

zaten msj gelmez.çünkü ben yaptığı genel bir şeyi ele verdim..
ben söylemeseydım, şuan hepımıze teker teker parlatırdı msjlarıyla.

hayır canım..birazdan bana uyarı gelcek...
Bence öyle..

Fatma mesaj kutunu boşalt dediyse bana
gerisini sen düşün..:51:

yaa guzel kardesim
kimse kimseyi reelde tanimiyo
ne gerek var BITlemeye mitlemeye..
kimsenin kimseye kan davasi yok
anacim geyik yapicek coookk yer varr..
zati sahabida gelip yazmiyo
bide buranin geyigini baska topiklerde yapiyolar zati...:27:

konu sahibi arkadaşım n'aptın sorunlarını halledebildin mi?
görümcen n'apıyor hala zorla gelmek istiyor mu?
ne mecburiyetin varmış efendim, sevmediğin insanlarla görüşmeye?
görüşme, eşinde sevmediği insanlarla elbetteki görüşmüyordur..

bende sevmediğim insanlara basıyorum ENGELİ bu sanalda da böyle gerçek hayatta da böyle :23:

sende böyle yapabilirsin, engel olabilirsin, istersen bunu yapabilirsin.. mesafe her zaman cıvıklıkdan yüzsüzlükten ve pişkinlikden katbekat iyidir..

2. evliliğinmiş ve bekar bir erkekle evlenmişsin, bu senin ne kadar düzgün bir insan olduğunu gösteriyor.. daha 1. evliliğini yapamayan, evlenme aşkıyla yanan o kadar bayana göre çıtan bayağı yükseklerde..
eşin evlenmeden önce elbetteki seni ölçmüştür, nabız yoklamıştır..üzerinizdeki karakter bütünlüğünü görmese evlenmezdi seninle.. o yüzden her boşanmış kadının harcı değildir, bekar erkekle evlenmek..seni bu bağlamda tebrik ediyorum..
kaynana gelince, aslında ben sevdim kaynanı.. kafa dengi birine benziyor esasen..onu çok rahat idare edebilirsin..

özetle herşey senin ELİNDE ;)

selâm ve dua ile tatlım..

salak? kaynanam malin teki?
3 ve 6 yasindaki seytan?kusura bakmayin sonuna kadr okuyamadim

ya yuru git isine,
onlar a dese sen illada b diycem diyon inadina
arkadaslarin dedigi gibi o ailede bin pismandir bu evlilik konusunda sen canini skma
bak bu konuda ayni fikirdesinz kocnin ailesiyle,buyuk bi gelisme,iki trafta pisman

Ben buradaydım !

Oysa dün 30 Ağustos şerefine genel af vardı !

Sayın Yöneticim,
Zafer Bayramı bugün değil mi?
Kafam karıştı :44:

ZAFER BAYRAMIMIZ kutlu olsun ;)

Eklentiler

• $tbnANd9GcSP6oIHoSLRSOuGMew0IPjOY-hUEvAcDsVaJyp1eHi9MXi90p9b24mPN3k.jpg
    $tbnANd9GcSP6oIHoSLRSOuGMew0IPjOY-hUEvAcDsVaJyp1eHi9MXi90p9b24mPN3k.jpg
    3,3 KB · Görüntüleme: 73
konu sahibi arkadaşım n'aptın sorunlarını halledebildin mi?
görümcen n'apıyor hala zorla gelmek istiyor mu?
ne mecburiyetin varmış efendim, sevmediğin insanlarla görüşmeye?
görüşme, eşinde sevmediği insanlarla elbetteki görüşmüyordur..

bende sevmediğim insanlara basıyorum ENGELİ bu sanalda da böyle gerçek hayatta da böyle :23:

sende böyle yapabilirsin, engel olabilirsin, istersen bunu yapabilirsin.. mesafe her zaman cıvıklıkdan yüzsüzlükten ve pişkinlikden katbekat iyidir..

2. evliliğinmiş ve bekar bir erkekle evlenmişsin, bu senin ne kadar düzgün bir insan olduğunu gösteriyor.. daha 1. evliliğini yapamayan, evlenme aşkıyla yanan o kadar bayana göre çıtan bayağı yükseklerde..
eşin evlenmeden önce elbetteki seni ölçmüştür, nabız yoklamıştır..üzerinizdeki karakter bütünlüğünü görmese evlenmezdi seninle.. o yüzden her boşanmış kadının harcı değildir, bekar erkekle evlenmek..seni bu bağlamda tebrik ediyorum..
kaynana gelince, aslında ben sevdim kaynanı.. kafa demişngi birine benziyor esasen..onu çok rahat idare edebilirsin..

özetle herşey senin ELİNDE ;)

selâm ve dua ile tatlım..

belli çıtayıçok yükseltmiş, herkese tepeden bakıyo teşhisiniz doğru. evlilik başarı değildir, evlenince bitmiyor her şey... saygı, sevgi,

sürdürecek yeterliliğe ve psikolojiye sahip olmak gerekir. siz başarılarınızı taçlandırın, konu sahibinin -ve sizin gibi düşünenlerin-kocasına sabır diliyorum

konunuzu okurken aklımdan geçen herşeyi sadece ilk sayfada dier yorumlarda herkesin benimle hem fikir olduğunu gördüm. sonraki sayfalara bakmadan yorum yazıyorum.

anlattığınız şeyler hiç hoş deil bi çok insanın canını sıkabilir,ama sizin tavrınız üslubunuz olaya bakış açıınızı ve karakteriniz durumu içinden çıkılmaz bi hale sokmuş..

kesinlikle içinizde sevgi kırıntısı yok ılımlı saygılı sevecen bi bayan deilsiniz.

her insan kötü olabilir kötüülük yapabilir, ama 3 6 yaşında iki çocuk ne kadar kötü olabilirki bu tabirle ve sıfatlarla anlattınız..

olaylara daha ılımlı yaklaşsaydınız sorununuz belki çözülrdü ama artık çıkmaza girmiş sizin önyargınız ve seviyesz düşünceleriniz yüzünden.

bi önceki evliliğiniz 6 ay sürmüş bu da yakındır zaten biter,içinzde bu nefret ve hazımsızlığı devam ettirdiğiniz sürece.

allah eşinize ve ailesine sabır versin.

Arkadaşın biri yazmış ya ikinci evliliğini bekar bşr adamla yapmışsın oysa evlenemeyen buna can atan ne kızlar var diye:)) çok güldüm sağolasın... ne büyük bir lütuftur bir bekar erkekle evlenmek:))komik olmayın ya bekar olsun ,dul olsun ,boşanmış olsun ne farkeder..... öneml olan her iki tarafın insan olablmesi..... saygı,sevgi,anlayış,huzur olabilmesi..... yoksa 10 bekar erkekte bulsan onbirinciyi de ararsın tatlım:))

Bir de evlenmemiş bayanlara mahlukat,evde kalmış,yana yakıla erkek arayan zihniyetiyle bakan yorum yazanlar var ya onlar tam arıza:)) ya bu bir terchtir kime ne??? bence koca bulma olayından başka hiçbr vasfı olmayan kadınların yorumları bunlar....

Back
X