eee konu sahibi bir defa yazdi birdaha Oda kendini hakli . bulmamis olacakki birdaha savunamadi aynen senin gibi okudu okudu okudu yazmak olsun diye arada iki satir yazdiIyi diyorsun da, konu sahibinin yazdiklari burda bircoklarinin yazdigi dertle ayni seyler, ilgimi ceken o degildi ki.. Iki dakikada okudum bitti, sizlerin yazdiklarini okuyorum gunlerdir.. Ee bu kadar okumusum, iki satir da ben yazayim dedim, dokundu mu yazdiklarim?
eee konu sahibi bir defa yazdi birdaha oda kendini hakli . Bulmamis olacakki birdaha savunamadi aynen senin gibi okudu okudu okudu yazmak olsun diye arada iki satir yazdi
ay birde dememosmi dokundumu yazdiklarim sen ne yazdinki her sacmalamak yazmak olsa herkes yazar olur herkesin bildigi seyleri yazip atesi falan buldum zannettin herhalde? Bu yazilanlar domunmasin sakin oyle okudum iki satir yazayim dedim
Allah bagislasin iki taneye bakmak cok zor olmali vallahi benim bir taneyle pilim bitiyor ama ikiz cocuk cok farkli cok guzel ve ozel geliyor bana hele birde birbirlenin kopyasiysabu arada 2+1 ben,eşim+oğlum
çok beğendim bunu..hoşuma gitti.. Benimkide 2+2
ben,eşim+ikizlerim
Bu forumda konu sahibinin yazdiklarindan ziyade insanlarin birbirine tahammulsuzlugu daha dikkat cekici, konuyu ilginc yapan da bu, yoksa natlus'un yazdiklari degil. Evet, iki gundur basindan, ortasindan vakit buldukca sessizce okuyorum ve yazdiklariniz sayesinde insanlarimizin, ozellikle de bu forum kadinlara hitap ettiginden kadinlarimizin birbirine olan tahammulsuzlugunu esefle seyrediyorum. Herkes admin kesilmis, "uslup", "turkce" ustune yorumlar konunun ana temasi olmus. Madem bu konulara bu kadar takiliyorsunuz, forumda isiniz ne? Kendi cevreniz icinde kalin, kendi tanidiklarinizla soylesin, fikir alisverisinde bulunun. Anadolu engin, Anadolu kultur zengini, koylusu de burda, sehirlisi de... Okumusu da, cahili de.. Istanbullusu da, Romani da.. Lazi da, kurtu de.. Herkes sizin gibi konusmak, yazmak zorunda degil.. Farkli seslere tahammulunuz yoksa eger, herkesin katildigi boyle forumlardan uzak duracaksiniz, kendi cevrenizin disina cikmayacaksiniz.
Bir seytan lafi tutturmus
kapasite sınırlı sınırlı..
diyorsunuz ya, her kesimden insan var, diye..
evet kaynanadan kocadan darbe yiyen buraya koşmuş, hınç çıkarıyor..
benimde burda konum yok, daha doğrusu bir derdim var bölümünde konum yok..
Zaten derdim olsa bu kadınlara niye sorayım, kim ki bunlar..
listemde bikaç arkadaşım var, onlara ufak tefek fikir alışverişinde bulunurum, istişare yaparım, o kadar..
daha büyük sorunum olursa da, psikoloğumda var, psikiyatrımda, onlara giderim..
ben bu forumda psikoloğa gidiyorum diye, haha delisin işte, n'olcak, diyen kültürsüz, cahil kroda gördüm..
işte nolcak, her kesimden tipleme mevcut..
kimbilir ne sorunu var, muhatabını, artık kocasımı, kaynanası mı bilemedim, yenemiyor, konu sahibine saldırıyor yorum yapana saldırıyor.. halbuki psikoloğa gitse konu sahibine yada yorumcuya saldırmayacak ama kültürü çevresi bunu kaldırmıyor..
o yüzden fazla ciddiye almayın sizde bunları..
a'yı b'yi bilmeyenlerle hiç muhatap olmuyorum ben..
ama gerçekden çok kültürlülerde var..
mesela 1sen hanım
listemde bikaç arkadaşım var, onlara ufak tefek fikir alışverişinde bulunurum, istişare yaparım, o kadar..
ben bu forumda psikoloğa gidiyorum diye, haha delisin işte, n'olcak, diyen kültürsüz, cahil kroda gördüm..
kimbilir ne sorunu var, muhatabını, artık kocasımı, kaynanası mı bilemedim, yenemiyor, konu sahibine saldırıyor yorum yapana saldırıyor.. halbuki psikoloğa gitse konu sahibine yada yorumcuya saldırmayacak ama kültürü çevresi bunu kaldırmıyor..
mesela 1sen hanım
mesela 1sen hanım
Bu saçma konu devam etmesin,renk katayım diye sordum bu soruyu ama herkes öle bi kapılmış ki bu konuya kimze başka renkleri göremiyor buradaBUrdan mı yorum bekliyorsun?
Sarımsak haasarımsak.........
Bu saçma konu devam etmesin,renk katayım diye sordum bu soruyu ama herkes öle bi kapılmış ki bu konuya kimze başka renkleri göremiyor burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?