Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

körler sağırlar birbirini ağırlar :)

burdaki bayanların çoğu kaliteli, görmüş geçirmiş bayanlardır lütfen,

iki arka çıkan buldunuz diye harcamayın burdaki bayanları

hala çocuklarla ilgili böyle kötü düşünüyorsunuz ya helal olsun size! şakası bile berbat!

kazen sabrediyor bence,sadece izliyor şu anda..yakında burda olur...

konu sahibinin uslubunu bende begenmedim,hatta esine ve ailesine sabir diledim yorum yapmaya bile gerek yok dedim ona arka cikiyorum sanilmasin ama uzerine gidildikce oda savunmaya geciyor ve cirkin kelimeler havalarda ucusuyor karsilikli hos degil bence..

körler sağırlar birbirini ağırlar :)

burdaki bayanların çoğu kaliteli, görmüş geçirmiş bayanlardır lütfen,

iki arka çıkan buldunuz diye harcamayın burdaki bayanları

boşuna nefesini tüketme bence...söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır demişler...yorulan sen olursun :)

SEVİYE LÜTFEN SEVİYELERİNİZİ belli etmeye başladınız herkes gibi :)

Hala daha yüzsüz yüzsüz burda etrafına saldırıyorsun ya,pes diyorum.

İnsanda birazcık gurur olur,bu kadar aşşağılanmadan sonra bari şu konuyu kapattırır.

Burda sana söylenenlerde hakaret değil,sadece içimizden gelen şeyleri söylüyoruz.

Seni kapının önüne koyan bir görümcen mi oldu çok merak ettim.

hala çocuklarla ilgili böyle kötü düşünüyorsunuz ya helal olsun size! şakası bile berbat!

kazen sabrediyor bence,sadece izliyor şu anda..yakında burda olur...

ben varya konu sahibinin bu hitaplarından da geçtim, biz sonuçta tepkimizi gösterdik

ne söylersek söyleyelim değişmeyecek bu tutumu

ben bu tarz insanlarla karşılaşınca daha çok seviniyorum gerçekten

çünkü seçimimi ona göre yapıyorum bende de bi kuzen var aynı tarz

bağlarımı kopardım onunla

Son düzenleme:

burdaki yorumcuların hepsi SEVİYELİ olurmu arkadaşım SEVİYESİZ olan benim sürekli bana seviyesiz, cani, usturupsuz bilmem ne dedikleri için bende aynı cevapları vermek zorunda kalıyorumve bana diyen insanların SEVİYELERİNİ görüyoruz nasıl olduklarını. ava gidiyorlar ama kendileri avlanıyorlar , evdeki hesap çarşıya uymuyor sonrada gelip burda ona buna akıl dersi veriyorlar... hangi akla hizmet

Son düzenleme:

görümceni öldüresim geldi gerçekten,böyleleri ortalıkta dolu,sen etrafa kulaklarını tıka bence,herkes yaşadığını bilir.konuşmak kolay,çocuklar konusuna gelince aslında onların bir suçu yok ana babada suç yetiştirme tarzı yani anladın mı,şeytan gibi yetiştirirsen öyle olur sende görünce öldüresin gelirr,görüşme ya bırak boşverr,sana faydasından çok zararı varmış baksana ..! değer veripte konuşma bile,bu erkeklere varya kendi ailesinden birini şikayet etsen zaten hemen ay o hasta,binbir türlü sorunu var,kafası yerinde değil gibi saçma salak şeyler söylüyorlar çok komikl gerçekten savunmaya bakkk

evet kızlar deniz haklı hadi dağılalım... boşverin... havalara girmesin iyice beaitifuyla abuk subuk konuşsun dursun...

Konu sahibi arkadaş geldim ben buyur..

çokmu özledin beni..

Arkamdan nerdesin seni uçurdularmı filan yazmışsın...
Buyurr ahannda burdayımm

BU ARADA KESERİN SAPINA NİYE BUKADAR TAKTIN Beautify - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Beautify

merak ettim :))

Son düzenleme:

ayyy bu yoruma gerçekten şok oldum böyle bişey olamaz ya hayretler içinde okuyorum yorumlarınızı
bunu gerçekten ilerde anne olacak birimi yazıyo
siz hiç çocuk yapmayın çocuklarınıza saglıklı bir anne olabilirmisiniz şüpheli gerçekten

Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.....diyesim geldi nedense anlayan anlar,,,anlamayana anlatırlarrrr

ben gidiyorummmm işimle ilgileneyim dersimi çalışayım nişanım var onun için bohça hazırlığı yapayım ne işim var benim burda yaa

konuyu kapattırmanız herkes açısından iyi olacaktır.hem kendi ruh sağlığınız hemde diğer yorumcuların ruh sağlığı açısından konunuzu kapattırınız.konunuzla ilgili hiçbir gelişme,yardım olmadığı kadar aksine daha çok çirkinleşmektedir.kapattırmak için editörlere msj atmanız yeterli olacaktır.

arkadaşım ben öğretmenim ve sınıfımda çeşit çeşit çocuk var, hepsinin tepkisi farklı

kimisi üzüntüsünü vurup kırarak belli eder, kimisi de köşesine çekilir,

onları kandırmak da bir o kadar kolay, sevdikleri şeyi bulduğunda tamamen yeni biri oluyorlar

bunu yapmak için de öğretmen olmaya gerek yok,

anneler de bilir bunu, ne öğretncilerim vardı ya

ders anlatırken sıranın tepesinde gezen, arkadaşına kalem atan vs..

ama hiçbirine şeytan yakıştırması yapmadım, yaramaz olabilirler bazı çocuklar gerçekten hiperaktif oluyor

ben sadece örnek vermek için yazdım tüm bunları

az evvel twitty arkadaşımız konu sahibinin ,fişeklendiği için,çirkin uslubları kullandığını oyüzden böyle yazdığını iddia ediyor..

lütfen konu sahibinin yukarıda yazdıklarını ve diğer yorumlarını okurmusun..

yazdıkları, kullandığı uslüplar insanlığını kaybetmemiş herkese dokunacak türden..ve burda herkesin asıl sinir olduğu şey 34 yaşındaki kocaman kadının 3 yaşındaki çocukla itişip ondan şeytan diye bahsetmesi..boğmak istediğini söylemesi..hangi insan bunları okurda dellenmez bana söylermisin...

lütfen yaa...burda okadar konu açan insanlar var ..neden herkese aynı şekilde saldırışa geçilmiyor...
çocuklar konusunda bu şekilde terimler kullanamaz..herkes tepki gösterir buna.yıllarca bebek bekleyen insanlar var..bir çocuğun tırnağına hasret insanlar var..ne tedavilerden geçenler var....

o cocuğu görünce boğasım geliyor derse konu sahibi burda herkes saldırışa geçecektir tabiyki...ki o çocuk daha 3 yaşında.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…