• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

ayyy bu yoruma gerçekten şok oldum:53::53: böyle bişey olamaz ya hayretler içinde okuyorum yorumlarınızı :35::35:
bunu gerçekten ilerde anne olacak birimi yazıyo:19::50::51:
siz hiç çocuk yapmayın çocuklarınıza saglıklı bir anne olabilirmisiniz şüpheli gerçekten:20::33:

bu kadar olmaz gerçekten bu yazıyı yazan normal insan olamaz...bence artık işi eğlenceye götürdü yoksa insan bu kadar tepkiye karşı böyle smile koyarak enteresan şeyler yazamaz.

az evvel twitty arkadaşımız konu sahibinin ,fişeklendiği için,çirkin uslubları kullandığını oyüzden böyle yazdığını iddia ediyor..

lütfen konu sahibinin yukarıda yazdıklarını ve diğer yorumlarını okurmusun..

yazdıkları, kullandığı uslüplar insanlığını kaybetmemiş herkese dokunacak türden..ve burda herkesin asıl sinir olduğu şey 34 yaşındaki kocaman kadının 3 yaşındaki çocukla itişip ondan şeytan diye bahsetmesi..boğmak istediğini söylemesi..hangi insan bunları okurda dellenmez bana söylermisin...

lütfen yaa...burda okadar konu açan insanlar var ..neden herkese aynı şekilde saldırışa geçilmiyor...
çocuklar konusunda bu şekilde terimler kullanamaz..herkes tepki gösterir buna.yıllarca bebek bekleyen insanlar var..bir çocuğun tırnağına hasret insanlar var..ne tedavilerden geçenler var....

o cocuğu görünce boğasım geliyor derse konu sahibi burda herkes saldırışa geçecektir tabiyki...ki o çocuk daha 3 yaşında.....

merak etme okudum ben konuyu ilk yaptigim yorumda ilk sayfalarda mevcut uslubunu bende begenmedim zaten ona arka cikmiyorum ama o yazmadikca siz yazmaya devam ediyorsun oda karsilik veriyor bundan bahsediyorum uzattikca uzatiyorsunuz...

Bence siz kadınsı vasıflarınızdan arınmışsınız, tıpkı küfürbaz adamlar gibisiniz, okurken istemdışı olarak ''YUH'' dedim, ben size değil kocanıza o ufacık çocuklara üzüldüm. E ne diyelim Allah kocanızın ve ailesinin yardımcısı olsun.:ssz:

Ben konu sahibinin samimi olduğunu düşünmüyorum. 34 yaşına gelmiş bir bayan böyle yazı yazmaz yazsa bile bile yorumlara verdiği cevaplar bukadar ukalaca olamaz. Ya bu yazdıkları hayal ürünü yada bu konuyu açan bayanın hakketten ciddi piskolojik problemleri var.

KIz varya inanmıcan ama yapıyorum hala bana yengeeeeeeeeeeee diye peşimde dolanmıyorlarmı deli oluyorum :) analı çocuklu arsızlar, konuşmuyorum muhatap olmuyorum, zorla konuşuyor birde pişkinler bunu yazmayı atlamışım özürdilerim.

koptummmm resmennn :)))))
sırnaşık kediler gibi desene :))))
tatlım o zaman kuytu köşede çimdikle, benim annem öyle yapardı, bende ondan öğrendim :D
ppuuhahahaha
biz ailecek kötüyüz hayatım ya :)
eminim sizde böylesinizdir :))

pısssskırdımmm :23:

sizin gibi insanların sırra kadem basmasını o kadar çok istiyorum ki belki vatana millete olmasa da eşine ve ailesine çok iyilik yapmış olursun inan ki.. o çocuklara şeytan demeye hakkın yok bi çocuk kolay gelmiyor dünyaya getirmediğin için bilmiyosun.. getirmede zaten senden doğacak nesli düşünemiyorum.. ne halin varsa gör yaş 34 ama maşallah hiç belli olmuyor

woooow ne konu ama, 75 okuyucu var şu an.:))

ya ben zaten cevap yazmamak için forumdan çıktım..yoksa kalıp ağzımın ayarı bozulacaktı...daha şimdi geldimm..

farkındamısın ?

off kelebek oncesinden bahsediyorum allam yarrepimm zararli sen cikican yok yere banlanicaksin yani...

ya ben zaten cevap yazmamak için forumdan çıktım..yoksa kalıp ağzımın ayarı bozulacaktı...daha şimdi geldimm..

farkındamısın ?

canım sen dökül burda bu sinirle çıkarsan evde acısı çıkmasın :3:..hepimizin ayarı bozuldu gerçekten yaa

Back