aman yaaa
allahımda böylelerine iyi koca iyi aile verir işte ama kıymet bilen nerdeeeee
SEVİYE LÜTFEN SEVİYELERİNİZİ belli etmeye başladınız herkes gibi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman yaaa
allahımda böylelerine iyi koca iyi aile verir işte ama kıymet bilen nerdeeeee
bişey daha diyeceğim...boşu boşunada elaleme beddua etme..o keserin sapı döner dolaşır nereye gireceğini iyi bilir sen hiç kafanı yorma....
Sana ben onları tek tek anlatırdım ama kalemim değilsin. Çok eğilmem lazım seninle iletişim kurabilmem için.
Gül sen olur mu, şen kahkahalar at, sonra da hıçkıra hıçkıra ağla ama.
Ay bi dakika, patlamış mısırımı, kolamı alıp geleyim. 10 dk ara lütfen
Ay bi dakika, patlamış mısırımı, kolamı alıp geleyim. 10 dk ara lütfen
Beautify
mesaj atamıyorum 100 tane şeyi geçememişimde ondan kimseye özel mesaj atamıyormuşum, ayrıca dediğini ben zaten önceden yaptım teşekkürler yinede
SEVİYE BU işde SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLAR
Ben seviyesizmişim sanırım siz SEVİYENİN ölçüsü nedir bilmeyenlerdesiniz bu baaaayanaaa ne diceksiniz :) benden dahamı az yoksa dahamı çok SEVİYESİZ. ben en azından usturuplu hakaret ediyorum ( hakaret değil aslında samimi içimden gelen karşı tarafa yakıştırdıklarımız söyledim) ama anlayan yok
SEVİYE BU işde SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLAR
Ben seviyesizmişim sanırım siz SEVİYENİN ölçüsü nedir bilmeyenlerdesiniz bu baaaayanaaa ne diceksiniz :) benden dahamı az yoksa dahamı çok SEVİYESİZ. ben en azından usturuplu hakaret ediyorum ( hakaret değil aslında samimi içimden gelen karşı tarafa yakıştırdıklarımız söyledim) ama anlayan yok
ayy rica ederim hayatım, ne demek :)
ay tatlım sana birşey demek istiyorum, o görümcenin çocukkarı geldiğinde, kolundan tuttuğun gibi kapı dışarı et hayatım, ben, bana, öyle canavar çocuk geldimi öyle yapıyorum.. kötüyüz biz şekerim
az öncede yazmıştım... burada arkadaş keser ve saptan bahsetmiş... başka şey yok ki senin için fesatsa biz napalım???????SEVİYE BU işde SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLAR
ayy rica ederim hayatım, ne demek :)
ay tatlım sana birşey demek istiyorum, o görümcenin çocukkarı geldiğinde, kolundan tuttuğun gibi kapı dışarı et hayatım, ben, bana, öyle canavar çocuk geldimi öyle yapıyorum.. kötüyüz biz şekerim