• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

Bana ÜSLUBU BOZUK seviyesiz cani, kötü sevgisiz saygısız diyen yorumculara bakıyorumda vay beee, beni beğenmeler içindeki canavarı burda maşallah seviyeli şekilde çıkarıyorlar, sayemde kimin ne olduğu sanırım burda belli olmuş oldu :) bana seviyesiz diyenler hırslarına yenik düşüp nasılda yorumlar yapıyorlar ava giden avlanır :) sanırım

mesele av değilki mesela ben sana haklı olabilrsin ama usluptan haksız oluyorsun dedim annen yaşında kadın
yanlış şeyler yazmışsın dedim bana bile patladın anlayamıyorum valla destek olayım ama nasıl olayım ipin ucunu tutamıyorumki

Son düzenleme:
bişey daha diyeceğim...boşu boşunada elaleme beddua etme..o keserin sapı döner dolaşır nereye gireceğini iyi bilir sen hiç kafanı yorma....:51:

yöneticileri konuya davet ediyorum..
resmen küfürlü konuşma var..
girmek ne demek, nereye girmek ne demek..

Konununun admininin bu konuyu açıklığa kavuşturmasını diliyorum..

sayfa 22 de bu yorum..
adminler bu yorumun kk kadınlarına yakışmayacağını çok iyi biliyorlar..

Lütfen konuya müdahale ediniz yöneticiler..

Bana ÜSLUBU BOZUK seviyesiz cani, kötü sevgisiz saygısız diyen yorumculara bakıyorumda vay beee, beni beğenmeler içindeki canavarı burda maşallah seviyeli şekilde çıkarıyorlar, sayemde kimin ne olduğu sanırım burda belli olmuş oldu :) bana seviyesiz diyenler hırslarına yenik düşüp nasılda yorumlar yapıyorlar ava giden avlanır :) sanırım

hee canım hee:ssz:

evet kötüsün
saygısızsın
sevgi hiç yok zaten
ve malesef bizde de hırs yok
senin gibilere haddini bildirmek görev gibi birşey oldu ne yaparsın evet gerçektende kimin ne olduğu belli oldu daha doğrusu ne olduğunu belli ettin
herkezde var kötü kaynana, görümce, koca ama kimse senin gibi aşağılamıyo onları işte senin farkında bu...

hey allahım al sana gene bilinçsiz bir yorumcu daha :) oku okuuuuuuuu okuman yazman varsa zaten çalıştıgımı yorumlarda yazdım işde yarım yamalak bilgilerler sırf burda yorum yazıcaksınız diye girmeyin arkadaşım :51: daha oraya giden yokki okumanda sorun var sanırım kim neden sıkılıyor ne çocugu sen sanırım başka konunun yorumlarını banamı yazıyorsunuz :51: ay allahım yarabbim derdimi unuttum herkese laf anlatıyorum hehhehe höhöhö puhahaha :)

Natlus yeter artık millete laf yetiştirmekten ne anlıyorsun? Zamanın bu kadar mı değersiz?

sayfa 22 de bu yorum..

Kötü içerik butonu diye birşey var, burda yaygara yapıp konusahibine gaz vereceğinize keşke ona bassaydınız sakin sakin.

sayfa 22 de bu yorum..

sizin aklınız ne yönde çalışıyor
nerde burda küfür?

sayfa 22 de bu yorum..

senin için fesatsa biz napalım... kelebek sadece keser sapından bahsetmiş.. başka herhangi bişey ima etmemiş.. fikriniz neyse zikriniz o nereye çekersen oraya :)))))))))))

evet kötüsün
saygısızsın
sevgi hiç yok zaten
ve malesef bizde de hırs yok
senin gibilere haddini bildirmek görev gibi birşey oldu ne yaparsın evet gerçektende kimin ne olduğu belli oldu daha doğrusu ne olduğunu belli ettin
herkezde var kötü kaynana, görümce, koca ama kimse senin gibi aşağılamıyo onları işte senin farkında bu...

ya ben samimi şekilde aklımdan ne geçti ise derdimi yazdım neden gocundunuz ben onu anlamıyorum burdaki herkes neden gocundu demek o karakterlere sahip insanlarmısınızki üzerinize afiyet saldırdınız.

sayfa 22 de bu yorum..

dervişin fikri neyse zikride odur
ne biliyorsun nereye gireceğini?
sanada biri müdahale etmeli...

aaa oldumu şimdi kızlar ayıp ettik,konu sahibinin istediği gibi cevaplar vermemişiz ki hiç,

şöyle olmalıydı ;
vay şeytanlar vay ,kıstır köşede iki çimdir anacım bu ne ,böyle çocukmu olur ,ay görümcenede yuh yani
kıskaaannnçç haseettt ,bu da şeytan ,hele kayınvalide, kullanıyolar kadını ama o da hakediyo ,o da şeytan, tüüü kaka .
kocana sahip çık anacım vallahi anasından çıkmıyomuş baksana al koynuna öp kokla gönderme bi daha ..

nasıl oldumu ?? tabi ya böyle yazmalıydık,biraz dikkat lütfen

sanırım seviyeleriniz işde hırslarınıza yenik düştügünüzde ortaya çıkıyor meğerse bana seviyesiz diyenler meğer benden( kendi düşünceniz) daha seviyesizmişlerde haberimiz yokmuş.... bana seviyesiz diyenlere bakın...

ya ben samimi şekilde aklımdan ne geçti ise derdimi yazdım neden gocundunuz ben onu anlamıyorum burdaki herkes neden gocundu demek o karakterlere sahip insanlarmısınızki üzerinize afiyet saldırdınız.

kızım senin kafa harbiden çatlak
yada içmiş gelmişsin
niye gocunacaz ya sen kimsin ki?
hee biz o karakterdeyiz
senin karakterinde olmaktansa...
bizi korkutan senin samimiliğindi zaten
bide samimi olmasan düşünemiyorum artık neler yazardın...

AYYYY millet beni bıraktı şimdi yorumcular kendi aralarında maşallah çok SEVİYELİ konuşuyorlar, takipdeyim kızlar hadi bakalım seviyelerinizi yarıştırında bende izliyim :51:

natlussss ablaaaaaa :33::33::33::33: kendi tuzağına kendin baktın herkes kocadan kaynanadan şikayetçi gireyim bi döktüreyim dedin ama elinde patladı kaç bence kaç :9::9::9::9: yeter artık yeter :47::47::47:

lutfen lutfen lutfen
konu sahibi hakkinda bilinclenelim bilinclendirelim yok k.sahibi kiziyor laf yetistirmek zorunda kaliyor

kızım senin kafa harbiden çatlak
yada içmiş gelmişsin
niye gocunacaz ya sen kimsin ki?
hee biz o karakterdeyiz
senin karakterinde olmaktansa...
bizi korkutan senin samimiliğindi zaten
bide samimi olmasan düşünemiyorum artık neler yazardın...

sanırım seviyeleriniz işde hırslarınıza yenik düştügünüzde ortaya çıkıyor meğerse bana seviyesiz diyenler meğer benden( kendi düşünceniz) daha seviyesizmişlerde haberimiz yokmuş.... bana seviyesiz diyenlere bakın...

p ç t k ünsüzlerini biliyor musunuz?

Lütfen izleyin ve eğlenin. Hani ne derler; ağlanacak haline gülüyor.

tek konuştuğun kelimeler seviye hırs
söyleyecek bi kelime bulamadığın için aynı şeyleri bozuk plak gibi tekrar etme

Eşin bu yazıyı yazsa , seni şikayet etse bukadar etkili olmazdı eminim. Üzüldüm eşin olan adama. Sende riya,haset,kıskançlık özellikleri sezdim yazında. Konuya açan arkadaş bunu hakaret olarak algılama sakın sadece bir tavsiye senin sinirlerin bozulmuş en yakın zamanda bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum.

Back