Yeni evlendim ama kendimde değilim

Yoo hiç değilim ne akıllı derim kendime ne geçmişimle övünürüm. Ben de yanlış tercihler yaptım, ben de zarar verdim belki geçmişteki ilişkimde ama şuan olduğum insan ile aramızdaki fark dağlar kadar. Aynı şansı ona da vermek istedim sadece. Ben eski karısına hak veriyorum ki. Yaşadığı şeyler kolay değil. Eşime küfür eder, zorba gibi konuşur psikolojik olarak yardım da alıyor sinir hastası. Yapısında da varmış ama haklı çünkü eşimden de çok çekmiş, 2 çocuk için 1000 lira nafaka alıyordu tanıştığımızda eşimle. Ben ikna ettim konuştum, çünkü ben de annemle tek büyüyen bir çocuktum ve eşime empati yaptırarak, konuşarak nafakayı 3 katına kadar arttırmaya ikna ettim bunu daha evli değilken yapmıstım, inanın art niyetli bir insan değilim ben .

Eşimden çok çekmiş diyorsunuz. Yani resmen delirtmiş adam kadını. Adam iki çocuğa 1000 lirayı yeterli görecek kadar merhametsizmiş. Burada kimse sizin özelliklerinizi tartışmıyor. Biz adamın özelliklerini size göstermeye çalışıyoruz.

Yoo hiç değilim ne akıllı derim kendime ne geçmişimle övünürüm. Ben de yanlış tercihler yaptım, ben de zarar verdim belki geçmişteki ilişkimde ama şuan olduğum insan ile aramızdaki fark dağlar kadar. Aynı şansı ona da vermek istedim sadece. Ben eski karısına hak veriyorum ki. Yaşadığı şeyler kolay değil. Eşime küfür eder, zorba gibi konuşur psikolojik olarak yardım da alıyor sinir hastası. Yapısında da varmış ama haklı çünkü eşimden de çok çekmiş, 2 çocuk için 1000 lira nafaka alıyordu tanıştığımızda eşimle. Ben ikna ettim konuştum, çünkü ben de annemle tek büyüyen bir çocuktum ve eşime empati yaptırarak, konuşarak nafakayı 3 katına kadar arttırmaya ikna ettim bunu daha evli değilken yapmıstım, inanın art niyetli bir insan değilim ben .

Kendi çocuğunun nafakasını bile sizin iknanız sonucu artıran bir adamdan ne bekliyorsunuz. Birde 2 çocuğa 1000 TL nafaka parası vermek çocukları resmen kaderine terk etmektir.kendi çocuklarına bile acımıyor

Kumar bağımlılığı yanlış bir şey değil mi sizce ?
Ay ben bunu okuduğumda da bu adamdan koca olmaz demiştim. Sadece kumar oynadığı için değil, karısı ertesi gün kürtaja girecek o kumarda kazandığı paranın sevinciyle kadını uykusundan uyandırıyor. Ne kadar ruhsuz Bi adam demiştim ama şimdi anladım. Adam için çocuk yapmak kürtaj falan çok olağan şeyler hayatında, kimbilir kaçıncıdır.

Ay ben bunu okuduğumda da bu adamdan koca olmaz demiştim. Sadece kumar oynadığı için değil, karısı ertesi gün kürtaja girecek o kumarda kazandığı paranın sevinciyle kadını uykusundan uyandırıyor. Ne kadar ruhsuz Bi adam demiştim ama şimdi anladım. Adam için çocuk yapmak kürtaj falan çok olağan şeyler hayatında, kimbilir kaçıncıdır.
Zahmet edip korunmuyor da öyle bir paşa.

Adam zaten nasıl evlenmiş ben şaşkınım. Görmeden mi imza atmış. hiç evlilik adamı değil

Adam zaten nasıl evlenmiş ben şaşkınım. Görmeden mi imza atmış. hiç evlilik adamı değil
bundan daha malını nereden bulacak. dışarıda statüsü evli mi evli. aldatmış bu kadını kadın kabul etmiş affetmiş bundan daha iyi mal eş nerden bulacak adam

çocukları çok seviyorum. Tek basına olsam dahi bir çocuğum olsun cok isterim, ben de babamdan ayrı büyüdüm ama annemle cok mutluydum her zaman. Keske erken vefat etmeseydi. Yaşım geçecek bir daha evlenip cocuk yapmak ütopik geliyor biraz.. demek istediğim belki ayrılacağımızı bile bile sorumluluğu sonuna kadar alıp bir cocuk isteyebilirim.

Dünyanın en saçma en bencil düşüncesi bu
Bu kadar vukuatlı bir adamla evlenme hatasına düşüp bir de çocuk yapacaksınız
Siz boşar kurtulursunuz ama çocuklar öz babalarının yedikleri nanelerden ömür boyu kurtulamıyor biliyor musunuz
Etmeyin günahtır, bir çocuğun kanına girmeyin, kendinizi yakmışsınız başkasını yakmayın ne olur...

Bence kürtajın ne olduğundan haberi yok adamın 😂

Canim benim bak sana tane tane anlatacağım. Senin anlayacağını sanmıyorum kapilmissin gidiyorsun. Vatandaşlık görevi için yazıyorum.
1. Alkolü bırakıp adama başlamışsın. İkisi de zararlı. Hep bir uclardasin.
2. Koseye sıkışıp Aaa yaşım geciyor deyip çocuğu yapayım bari diyorsun. Yasin 26😂 Kendini kandırma bari.
3. Biz sakiniz. Şimdi ekranı kapatırız biter gider. Sen keşke biraz sakin olsan.
4. Terapiye tek git. Sen problemsiz huzurlu bir yaşamda yapamiyorsun belli.
5. Çocuk yapma bu ortama. O yapıp yapip bıraktığınız çocuklar oyuncak bebek değil. Bak bir hastalandim ilgilenemiyorum. Çocuğun huyu suyu değişti.

X