Yeni Evime Yeni Dekor

ceydoşum seçtiğin köşe takımını ben beğenmedim (kızmayacağını umarak yazıyorum)

benim evdede oturma odamda köşe takımı kullanıyorum yataş karel köşe takımı

şuanda kullandığım bu resmini yükledim bu tarz birşey alsan olmaz mı:26:

ceyda şimdii
oturma odan için 2.avizeyi beğendim bide 1.duvar kağıdını beğendim ayna iyi fikir güzel olur
yatak odana duvar kağıdı için bişey diyemicem ama 2.ve 3. güzel stikerda güzel olur
salonuna o Allah yazan stikerı yaptırma bence insanlık hali herşekilde geziyoruz evde bence hoş olmaz öyle duvarda gibi koridorla o mutfak arasına yapıcan stikerda güzel
mutfak avizende güzel taşlarında ama mutfağa yeni alıcaksan eğer çelik falanda hoş duruyo mutfakta
nacizane fikirlerim bunlar
sen bitirmişsin işleri şimdi aylak canın sıkılmasın senin evin resimlerini gönderiyom hadi bacım bizahmet benimkinide çıkarıver aradan
bide
banyo aksesuarlarının içinde bi çubuk var one için bacım

ceydacim brownimin ekledigi 1. resim cok guzel ole bi kose takimi alsan daha hos olur.

ceydacim brownimin ekledigi 1. resim cok guzel ole bi kose takimi alsan daha hos olur.

hazalcım suan evimde kullandığım köşe takımı Oişte ceydoşa fikir olsun diye koydum

2 resimde aynı koltuk acıları farklı

Aşkolsun bitanem kızmak olur mu hiç canım ya

btanem ben senin köşe takımını evinin yer aldığı topikte de görmüştüm canım çok güzel gerçekten ama ben bu tarz bişey istemiyorum oturma odama :26:

he oldu bacım göndert ben sana da bi topik açarım

Brownimin takımı çok güzel gerçekten canımıniçi ama dediğim gibi ben o tarz bişey düşünmüyorum

slm canım hersey cok güzel görünyr RABBİM içinde huzurla sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsn.anladığım kadarıyla bej ve kahve tonlarını cok sevyrsn:)banyo için ben turkuaz olsun derim bayıldım resmen saray havası veriyor.birde nacizane fikrim her yeri stickera boğmaaaa:)biraz sade kalsın duvarların kolay gelsnnn

Öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun. huzurla oturun inşaallah.
Fayans rengi olarak turkuazı elemeniz güzel olmuş. diğerleri arasından 4. hoş duruyor.
Seçtiğiniz aksesuarlar çok güzel. Batarya modellerinden 1. daha kibar görünüyor.
Farbela tavsiye etmem. Sadece kanatlarla daha güzel görünüyor.
Köşe takımında krem rengi daha güzel gibi. ama diğer arkadaşlar gibi modeli bana da biraz basit geldi. Tabi bu bizim fikrimiz. önemli olan sizin seçiminiz
DUvar kağıtlarından 1. güzel. Halıyı tek renk almanızı öneririm. Sanırım oturma odanız küçük duvar kağıdı desenli olacağı için desenli halı olursa göz yorabilir.
Yatak odasında da yatağın olduğu duvara yne duvar kağıdı yaptırabilirsiniz. evde bütünlük sağlar.
Salonunuza Allah yazan stickeri uygulamanız bence de abartı olur gibi.
Oh bee bitti sonunda. Kucağımda kızım, tek elle ancak yazdım

sırtımı kaşıycam

hangisini diyon la senn :44: büyük ihtimal yedek tuvalet kağıtlığından bahsediyosun

hee ondan bahsediyom yedek tuvalet katlığıdamı alcan bacım vışşş
son yazan arkadaşada katılıyorum heryeri stikera boğma yarın öbürgün daha güzelleri çıkçak onları beğencen sonra içinde kalır hee

bide bencede farbelamıdır nedir ondan yaptırma onların modası geçti artıkın tek kanat daha modern duruyor başka kaldımı bacım sormak istediğin bişey varsa sor bak saat 9 hala bekliyom burda ceyda bişey sorsunda cevaplıyım diye ayrıca herkez burda senin için canla başla çalışıyo tek elle kucaklarında çocukları ama ceyda hanım nerde bilin bakalım
bu saat olmuşş
öyle bir geçer zamanki
dileğim aynıyla bakii

Amin, çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Evet kahve-bej tonları favorimdir stickerlardan bazılarını elemem iyi olacak evet

Çok teşekkür ederim, valla ne diyeceğimi bilemedim yorum yazmak için epey çaba sarfetmişsiniz

Evet canım oturma odam küçük maalesef halımı da yine dediğin gibi tek renk dşünüyorum

kız bu satte ne işin var burda bacım tükkanda mısın yoksa :44:

buarada diloşum ağaç şekilndeki stickerı, salona düşündüğüm Allah yazılı stickerı bir de oturma odasına düşünebilirim dediğimi eledim

Dilek koptum yaaa Allah seni ne etmeye

ay gerçekten canlarım valla siz yorum yazdıkça ben seviniyorum valla bak. bi de bana kızmazsan, inş. kırılmazsın falan o tarz şeyler yazmayın canlarım içinizden ne geliyosa söleyin evim çirkin olursa sizden biliirm sonra

[

kız bu satte ne işin var burda bacım tükkanda mısın yoksa :44:

buarada diloşum ağaç şekilndeki stickerı, salona düşündüğüm Allah yazılı stickerı bir de oturma odasına düşünebilirim dediğimi eledim
[/QUOTE]

hee tükkandayım kurstan geldim şincik herif yok dışarda hala onu bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…