Yeni Evime Yeni Dekor

bencede lavaboyla ,ocağın bukadar yakın olması kullanışlı olurmuki............:26:

bu arada ammada uzun yazmışım ha

bide kıslar benim katlamalı perdelerim shadowcumun anlattığı gibi ve çok rahattt

aşk olsun bacım ben yorum yaptım yaaa bis sürü

canım benm bak bi sen yapmışın sen alındın. sana lafım yok cnmmm. tşkkrler yorumların için. şaka biyana valla bu akşam misafirlerim vardı arkadaşlarımız. onlara gösterdim çizimlerimi bi de hava attım kızlar valla kadınlar klubünde herkes yardım etti. bisürü fikir verdiler dedim. bayıldı millet yaa.. dedim evin tamaını danışarak yapıcam. adam dio karısına sen de öyle yapsana bak ne gzl diye. ayy ne güldüm yaa.. hahaha.

yok kıs şaka yaptım alınırmıyım sana ben hiççç senin evinde çook güzel walla ikinizde huzurla oturursunuz inş..

du hemen sölicem sonsuza kadan susamam çatlarım
valla güzelim kör nokta denilen yer ancak senin çizdiğin gibi değerlenir ki zaten ben de dediğin gibi tost makinesi, blendır gibi fasafisoları toplamak için çok ideal

amin canım inş. öncelikle tek tek ilgilenip yorumladığın için çok teşekkür ederim

Turkuaz fayansı eledim canım, bu sebeple dolap rengi aynen dediğin gibi yine fayanslara uygun kahve bej tonlarında olacak.

valla kociş bugün gitti led tv aldı benim ankastreler ne olacak bilmiyorum elbette dileğim alabilmek ama yapılacak çok şey var bakalım kısmet

farbela zaten ben 3 sene öncesinde de evlenirken istememiştim klasik duruyor diye ama yine de danışayım dedim

katlama perde eğer tül sorunum olsaydı düşünebilirdim canım ama tüllerimde sorun yok yine şimdiki gibi olacak tülüm. ben sadece yanlarda duran kanatları bulamadım aynısından ama paylaştığın iyi oldu en azondan shadow fikir sahibi olur

valla bebeğim gönül istiyor ki daha güzelleri olsun ama elden geldiği kadar bişeyler yapmaya çalışıyoruz işte.

:26:

şimdi daha iyi anlaşıldı canım tamamdır

aynen yaa sinir oldum ben komple eimi çizdim koydum kimse bu kadar yorum yapmadı yaa kıskandıııımmm ne çok sevilion kız ceyda canımmssıınn :))))))))))

ay kuşum deme öle deme fatmagül ağlıyo ağlıyo çok fatmagül

kız ben de yorum yapmıştım heeee

iyi yapmışın kız marifetli gacının hali bi başka oliy deseydin bi de

Merhaba kızlar..

Şimdi sıra geldi oturma odasının dekorasyonuna. Yeni evimde en ufak oda ama en çok değişiklik yaptığım mekan burası

Şimdi neler yapacağıma bir bakalım;

Duvarlarım kum beji olacak, daha net fikir vermesi açısından aşağıda örneğini ekledim. Kum beji son yılların moda rengi ve özellikle küçük mekanların aydınlık görünmesi açısından tercih edilen bir renk.

şuanki evimde 82 ekran ama tüplü yani koskocaman bir televizyonumuz var oturma odasında daha az yer kaplaması ve elbette daha kaliteli olması açısından yeni bir tv aldık. Duvara monte ederek yerden tasarruf etmiş olacağız işte Yeni televizyonumuz LG LED TV.

Oturma odamda şuan 2 tane çekyat var fakat ben inş. yeni evime spor ve oldukça rahat bir köşe koltuk düşünüyorum. işte almayı planladığım köşe koltuk IKEA' dan..

Yalnız renginde kararsızım; açık kahve mi olsun yoksa krem mi????:26:

Televizyonu kullanacağımız duvara duvar kağıdı uygulamak istiyorum kızlar. aşağıda 3 adet farklı duvar kağıdı var. ben en çok 1. olanı beğendim ama elbette sizlerin de fikrini merak ediyorumm

Duvarda uygulanmış hali

2.

3.

halım kilim desenli krem- bej tonlarında bir halı. Bildiğiniz gibi kilim desenli halı biraz geleneksel bir görüntü veriyor ben çok seviyorum ama yeni oturma odası konseptine uymayacak gibi.. halı için henüz araştırma yapmadım en kısa sürede onu halletmeyi planlıyorum

Tülüm oldukça spor krem üzerine hardal rengi- kahve- bej elips desenleri var. ip perdeden dekor uygulamayı düşünüyorum kenarlara sizce nasıl olur???

Oturma odasından sonra sıra geldi yatak odasına;

Duvar rengi yine kum beji olacak, mobilyalarım venge-krem modern ve oldukça sade bir tarz. Yatak odasında yatağın başucundaki duvara duvar kağıdı mı yapayım yoksa wall sticker mı işte buna karar veremedim aşağıda uygulamayı düşündüğüm duvar kağıdını ve sticker örneklerini paylaşacağım. sizlerden fikir bekliyorum

1.

2.

3.

bu da beğendiğim sticker modeli..

Kızlar yorum yaparken şunu göz önünde bulundurmanızı rica edeceğim; oturma odamda ve salonumda da tek duvar olarak duvar kağıdı uygulayacağım. mesela eşim değişiklik açıısndan yatak odasına sticker uygulanması taraftarı.

Yatak odamın avizesi

Abajurlarım (benimki bunun tekli olanı)

Yatak odası halısı ( gümüşsuyu - milenyum serisi )

Salonun bir duvarına bu stickerı uygulasam çok mu abartılı olur acaba :26:

Koridora uygulamak istediğim sticker

Salon ve mutfak kapısının arasında kalan duvara uygulamayı düşündüğüm sticker

Oturma odasına -belki- düşünebilirim..

Salon avizem ve lambaderim

Benimki bu modelin komple siyah taşlı olanı.. benim tasarladığım daha güzel oldu :78:

işte evimden çektiğim avizeler.. cep telefonundan çekildği için net değil maalesef

benim muttfagın aynısı desem yeridir canım..ama benimkisi acık mutfak ki oda seklimizde aynı..ben çok memnunum..çünkü en büyük avantaj açarsan mutfağın ve odan L şeklinde, uzunlamasına degil...egerki kırdırma durumun varsa öneririm..şimdiden güle güle otur canım:))))

öyle mi.. bu şekli kullannan birinden fikir almak çok güzel oldu gerçekten. açıkçası kırdırma imkanım şu saatten sonra yok güzelim. güzel temennilerin için de çook teşekkür ederim (uygun olduğunda mutfak haricindekilere de yorum yapmanı isterim)

sırayla fikrimi yazıyım:
tv süper güle güle kullanın

koltuklar bu tarz kullanan yakınlarım kabarık minderlerden memnun değiiller. ayrı olması kullanışsız diyolar ve kabarık rahat olmuyor diyolar. hiç kullanmadım ama dışarıdan aldığım tüyolar böyle cnm..

oturma odası için duvar kağıdı bence 2.si güzel hatta daha sade bişey de olabilir. 1.si desen olarak çok gzl ama çok göz yoruyo gibime geldi. birazdaha kabartma ağırlıklı, az desenli ve duvar rengine zıt tonlarda daha az renkli birşeyler olabilir bence.

yatak odası için olanlardan da 1.si çok hoş görünüyor. burda bence oturma odasının aksine duvar rengine yakın ve daha karışık desenli olursa ve odandaki eşyaları da az tutarsan mesela sandık felan kkoymadan sadece yatak, tuvalet aynası, gardrop ve komidinleri dışında birşey olmıycak şekilde dekore edersen, sadece yatağın arkasında böyle bir duvar kağıdı diğer duvarlar da sade renkte olursa bence çok hoş olur.

salon duvarına düşündüğün stikır bence abartılı olur ve bunun yanında anlamından dolayı ben şahsen rahat edemem odada. ben böyle hat yazılarını felan daha çok tablolarda tercih ediyorum. salonumda sadece esma var yemek masasının orda ve yukarıda olduğu için rahatsız etmiyor ama bu dubarda olaca, belden aşağıda duracak ve belki duvarın önüne bir sandalye felan konulup oturulması gerekecek ve arkada kalacak yazı. bunlardna dolayı şahsen ben rahatsız olurum... :18:

koridor için düşündüğün de geniş girişler için hoş durur belki ama dar koridorda hoş olmaz gibime geliyor. bunun yerine koridoruna ufak 3lü satılan yağlıboya tablolardan ya da gene ufak çerçeveli güzel fotoğraflar koyabilirsin.

Salon ve mutfak kapısının arasında kalan duvara uygulamayı düşündüğün stikır mükemmel ötesi. bana da hediye edebilirsin aynından :81::81:

oturma odasına stikır eğer yeterli yerin kalırsa düşün bence. küçük olacağı için kalabalık görünebilir.

son olarak avizene ve abajurlarına bayıldım. halı da süper cnm. güle güle kullan. :97::97::97:

benm anladığın kadarıyla ceyda salonu günlük kullanmayacak. buyüzden bence açık kullanışlı olmaz onun için ama gene de müsait olduğunda salonunun fotosunu koyabilirsen cnm herkes için fikir olur. ben şahsen yeni evine taşınacak biri olarak çok merak ettim :))

canım arkadaşım, öncelikle tümünü tek tek inceleyip yorum yaptığın için çok teşekkür ederim

Tv için; çok teşekkür ederim canım Allah sizlere daha güzelini nasip etsin inş.

KOltuk; canım, IKEA'da bu koltuğa oturduğumda kalkmak istememiştim çok rahat gelmişti bize ama yine de tek minde olanalrı da değerlendireceğim

oturma odamın duvar kağıdı; 2. inan benim de çok hoşuma gidiyor shadowcum ama sanki daha klasik bir havası var gibi. bir de eşim 1.deseni çok beğeniyor nedense hatta inanır mısın banyo fayansı için kütahya seramik'te bu desen vardı fayansları bile bu desenden beğenmişti

yatak odama dediğin gibi sadece mobilyalarımı koyacağım canım sandık vs 4. odaya gidecek duvar kağıdı düşünürsem eğer 1. olan favorimdir. ayrıca evin tüm duvarlarını kum beji düşünüyorum

salon için sticker evet çok hoşuma gitti ama dediğin gibi abartı duruyor.. ayrıca ben salondaki duvar kağıdını yemek masasının arkasına kullanacağım, eğer oraya duvar kağıdı düşünmeseydim arapça besmele yazan bir sticker düşünüyordum ama sonra vazgeçtim

koridoruma güzel bir tablo düşünüyorum tatlım ve hatta tablo aydınlatması kullanacağım spot şeklinde. yani spotun koyulacağı duvar ve elktrik tesisatı hazır durumda bir de ikea'nın 3lü sade küçük çerçeveleri var ondan da düşünüyorum.. bir de hoş dekoratif anahtar askılıklarına bakıyorum netten ama istedğim gibi birşeye rastlamadım henüz

o uzun stickera ben de adeta bittim diyebilirimm çok orjinal ve hoş bir stickerr kesin almalıyım dedim istediğin bu olsun shadowcumm sen evine yerleş hele bi ev hediyesi yollarık

avizelerimi evlenmeden önce almıştım zaten tatlım, şuan kullanıyorum ve hepsinden gayet memnunumm..

Son düzenleme:

evet canım salonumı günlük kullanmayacağım iyi tespit

şimdiki evin salonu mu yoksa yeni evin salonunun fotosu mu canım? :44:

evet canım salonumı günlük kullanmayacağım iyi tespit

şimdiki evin salonu mu yoksa yeni evin salonunun fotosu mu canım? :44:

yok cnm senin değil... arkadaş demiş ya salonumla mutfağım birleşik diye. ben merak ettim onunkini. bilion ben de amerikan yaptırıcam. senin topikde ben fikir alıyım dedim. topikini işgal eidorum yani :86::86::86:

yok cnm senin değil... arkadaş demiş ya salonumla mutfağım birleşik diye. ben merak ettim onunkini. bilion ben de amerikan yaptırıcam. senin topikde ben fikir alıyım dedim. topikini işgal eidorum yani :86::86::86:

aşkolsun bitanem ne işgali sahi senin mutfak da salonun yanındaydı di mi

evet ya arkadaş koyarsa fotolarını biz de bakarızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…