Yeni Evime Yeni Dekor

Bence alttaki daha güzel canım.. Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım, hayırlı olsun..

Teşekkür ederim canım, önerini dikkate alacağımdan emin olabilirsin:KK34: Güzel temennilerin için de çok teşekkür ederim, amin inşaAllah :KK71:
Fayanslar içiin de fikrini rica etsem?? Bir önceki sayfada örneklerini koydum :78:

Banyo dolabı ile başladım madem; banyo dekorasyonu ile devam edeyim. Beni en çok kararsız bırakan konulardan biri de banyo - tuvalet için fayans seçimi :97: Öncelikle rengine karar vermeliyim. Düşündüğüm 2 renk var; Kahverengi ve Turkuaz. Müteahhitimiz Kütahya Seramik ile çalışıyor, işte size bizzat Kütahya Seramik' in showroomundan gidip beğendiğim fayansları göstereceğim. Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var :KK34:

4.

5.
[/COLOR]

Not: Son fotoğrafta görülen ise koyu kahve - bej renk fayans arasına döşemeyi düşündüğüm dekordur. Sitede döşenmiş halini gösteren fotoğrafı bulamadım.

ceydacım ben bunu begendim lütfen o mavi seramikleri secenegınden cıkar:26:

ayrıca banyo için sectıgın dolap modelinide cok sık ve kullanıslı buldum hemde yanındakı modül olmadan...

:KK3::KK3:ve son olarak sectığın banyo aksesuarlarınıda begendim...

bütün soruları yanıtladım...

ceydacim hayirli olsun topicin cnm evin cok guzel gule gule otur.banyo icin ben kaverengi olani begendim.:KK34::KK34::KK34:

ceyda msn den aniden çıkmak zorunda kaldım canım eşim gelmişti müşteri geldi tam o sırada sena da geldi sana kamerayı açıcaktık ama eşim vardı pcde selam söyledi sana çok

ceydacım ben bunu begendim lütfen o mavi seramikleri secenegınden cıkar:26:

:KK1:
Brownim mavilerden sadece bu turkuaz olanı beğenmiştim valla aslında eşim de hiç istemiyor banyoda maviyi :KK61:

ayrıca banyo için sectıgın dolap modelinide cok sık ve kullanıslı buldum hemde yanındakı modül olmadan...

modül de olaydı iyi olacaktı ama yer yok canım :97:
Banyo için düşündüğüm batarya modelleri.. Hangisi daha güzel :97: :26:

ben bunu begendim:KK33:

ben de en çok bunu beğeniyorum ve banyo dolabı bakmaya gittiim mağazalarda da çoğunlukla bu bataryayı takmışlar hep :KK34:
:KK3::KK3:ve son olarak sectığın banyo aksesuarlarınıda begendim...

bütün soruları yanıtladım...

çok çok teşekkür ederim canımcımm.. valla fikirleriniz çok yardımcı olacak seçimlerimde:KK70::KK19:
ceydacim hayirli olsun topicin cnm evin cok guzel gule gule otur.banyo icin ben kaverengi olani begendim.:KK34::KK34::KK34:

Sağol hazalım, inş. gülüm aminn :KK16: banyo için kahve tonlarında birkaç model var kuzum,:26: sen hangi deseni beğendin? 1 mi 2 mi 3 mü :44:

bak bak herkeşlerde burdamış hee:KK51::KK51:

:KK60:
kankilerim hızır gibin maaşallahh :21::KK60:

ceyda msn den aniden çıkmak zorunda kaldım canım eşim gelmişti müşteri geldi tam o sırada sena da geldi sana kamerayı açıcaktık ama eşim vardı pcde selam söyledi sana çok

anladım kuzum meşgul olduğunu aramızda lafı olmaz :KK34: ayy valla sizi kameradan göreydim süper olurdu hee :81::81: aleykumselamm :KK71:
ee diloşş oturmaya mı geldin kız :KK60: yorumlarını bekliyorum :KK34:

ceyda bu batarya nekadar ben bitane beğendim 540 tl dedi:KK53::KK53::KK53:oldu dedim
bide istikbalin antre için bi avize beğendim oda 240 tl miş 3 tanae gerekiyo antreye:KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52:nolcak bu halimiz ya

Banyo dolabı ile başladım madem; banyo dekorasyonu ile devam edeyim. Beni en çok kararsız bırakan konulardan biri de banyo - tuvalet için fayans seçimi :97: Öncelikle rengine karar vermeliyim. Düşündüğüm 2 renk var; Kahverengi ve Turkuaz. Müteahhitimiz Kütahya Seramik ile çalışıyor, işte size bizzat Kütahya Seramik' in showroomundan gidip beğendiğim fayansları göstereceğim. Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var :KK34:

5.
[/COLOR]

Not: Son fotoğrafta görülen ise koyu kahve - bej renk fayans arasına döşemeyi düşündüğüm dekordur. Sitede döşenmiş halini gösteren fotoğrafı bulamadım.

en son fotodaki cnm yada sondan ikincimi oluyor o :26:

cnm bu resmin usttekini begendim

Son düzenleme:
Seçtiğim banyo aksesuarları..

NOT: Ürünleri IKEA' dan seçtim.

bu çubuk ne kıı kaçtane havluluk koycan kıı daha şimdiden bunları bilenekmi seçtin kıı ben hala oturuyom hee ne fayans karar verdim ne dolaba hee
bataryalardanda 2 sinide beğendim ama sondaki daha güzel geldi sankim

ceyda bu batarya nekadar ben bitane beğendim 540 tl dedi:KK53::KK53::KK53:oldu dedim
bide istikbalin antre için bi avize beğendim oda 240 tl miş 3 tanae gerekiyo antreye:KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52:nolcak bu halimiz ya

Bataryanın fiyatı 300 küsürlü bişeydi canım valla bataryalar çok pahalı ama nasıl olsa bizimkileri müteahhit taktıracak :KK53:. İyi bir avize istiyorsan pahalı işte canım maalesef:KK31: bi de çok ucuzları falan çin malı oluyor ve çabuk bozuluyor, duyları eriyor hemen :KK47: nerden biliyorsun diyeceksin; ben 3.5 sene aydınlatma firmasında muhasebe departmanında çalıştım canım :KK1: şuan benim sadece salonumdaki avize 800 tl ama ben avizelere 5 kuruş vermedim patronlarım ev hediyesi verdi sağolsun :KK16: :KK60::KK60:

en son fotodaki cnm yada sondan ikincimi oluyor o :26:

cnm bu resmin usttekini begendim

tamam canım, teşekkür ettim :KK19:
bu çubuk ne kıı kaçtane havluluk koycan kıı daha şimdiden bunları bilenekmi seçtin kıı ben hala oturuyom hee ne fayans karar verdim ne dolaba hee
bataryalardanda 2 sinide beğendim ama sondaki daha güzel geldi sankim

çalışıyor olsaydım ben de şimdiden kafa yormazdım be diloşum, ama şimdi evdeyim ya işte bunlarla oyalanıyorum :KK1:

bebeğimm 2. sıradaki kapının arkasına takmak içn askı, 3. olan ıvır zıvırlar için ne bileyim lifler falan filan , 4. olan da normal el havluları asmak için :KK34:

Şimdi sıra salonda kızlar..

Bu arada bilmeyenler için belirteyim; 2.5 senelik evliyim dolayısı ile mobilyalarımı değiştirmeyeceğim (oturma odası hariç).. Salonum için dekoratif aksesuar ve tablo almak istiyorum. Bunun için de önerilere açığım kızlar. Bu arada şimdiki salonumda 1 adet cam var ama yeni evimde salonda 2 cam var. Ben salonumdaki tülümü ve perdemi çok beğeniyorum ama perdenin aynısını bulamadım :KK50: Ben de salondaki perdeyi yatak odasına takacağım ve salon için yeni kanat perde alacağım. Salonumda yalnızca kanat perde var yani üstte farbela yok. Ben modern durması için öyle istemiştim. Şimdi salonuma mecburen yeniden perde alacağıma göre acaba farbela diktirsem mi ???

Şimdi salonumun bir fotoğrafını ekliyorum..

Perdelerim yine bu şekilde düz mü olsun yoksa aşağıda eklediğim örneklerdeki gibi üstte farbela olsun mu?:26:

yeni eviniz hayırlı olsun mutlulukla oturun inşallah
benim seramik için b önerim olacak , banyo ve tuvalet zemini için kullanılacak seramiklerin sırsız olmasını öneririm, yani parlak ve pürüzsüz olması kullanım zorluğu çıkarıyor bana göre...
bu yaz yazlıktakileri değiştirdik , sırsız döşendi , o kadar rahat ki...
şu an kullandıklarım ise çok zor , terlik bile leke yapıyor...

yeni eviniz hayırlı olsun mutlulukla oturun inşallah
benim seramik için b önerim olacak , banyo ve tuvalet zemini için kullanılacak seramiklerin sırsız olmasını öneririm, yani parlak ve pürüzsüz olması kullanım zorluğu çıkarıyor bana göre...
bu yaz yazlıktakileri değiştirdik , sırsız döşendi , o kadar rahat ki...
şu an kullandıklarım ise çok zor , terlik bile leke yapıyor...

tavsiye için çok teşekkür ederim, dikkate alacağım :KK34:

kuzuuummm evin hayırlı uğurlu olsun...:nazar::nazar:
Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah....:KK16::KK16::KK16:
taşındınmı evine bitanem...
birde banyo fazyanslarından kahve olanları beğendim mavi yaptırma bence...

kuzuuummm evin hayırlı uğurlu olsun...:nazar::nazar:
Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah....:KK16::KK16::KK16:
taşındınmı evine bitanem...
birde banyo fazyanslarından kahve olanları beğendim mavi yaptırma bence...

oy oyy canım benim, sağolasın Allah razı olsun Rabbim sana çook daha güzelelrini nasip etsin inş.:KK19: henüz taşınmadım canım Mayıs'ta taşınacağım kısmetse. ev için yaptırmayı ya da almayı düşündükerimi paylaşıyorum burada en önemlisi de sizden fikir almak için açtım bu topiği :KK34: valla fayansta maviyi eledim bitanemm :KK1:

X