Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kıslar bizim topic bu gece burada toplanmış galiba
aynen yaa sinir oldum ben komple eimi çizdim koydum kimse bu kadar yorum yapmadı yaa kıskandıııımmm ne çok sevilion kız ceyda canımmssıınn :))))))))))
aşk olsun bacım ben yorum yaptım yaaa bis sürü
canım benm bak bi sen yapmışın sen alındın. sana lafım yok cnmmm. tşkkrler yorumların için. şaka biyana valla bu akşam misafirlerim vardı arkadaşlarımız. onlara gösterdim çizimlerimi bi de hava attım kızlar valla kadınlar klubünde herkes yardım etti. bisürü fikir verdiler dedim. bayıldı millet yaa.. dedim evin tamaını danışarak yapıcam. adam dio karısına sen de öyle yapsana bak ne gzl diye. ayy ne güldüm yaa.. hahaha.
bu arada bişi daha sorucam ben sana. buzdolabının olduğu yerdeki dolaplar için kimse bişi dememiş. hoşuna gitti mi onlar. onları asıl düşünerek sıfırdan çizmiştim. geri kalanı zaten kendi mutfağımdan çalıntı orda en köşedeki tezgahın hemen üstüne denk gene dolabı stor kapak düşündüm. orası çok dern kalıo ama oraya tost makinesi mikser gibi aletleri koyarsın diye düşünmüştüm. orayla ilgili söyliycek bişiyin var mı cnm ya da başka arkadaşların da söylicek ekliycek bişiyi varsa ya şimdi söylesin ya da sonsuza kadar sussun
slm kıslar bizim topic bu gece burada toplanmış galiba
cydcım evine en kısa sürede geçer huzurla oturursun inş..
en baştan başlayayım banyo dolabını çok beğendim eğer bunu alacaksan kahve bej tonlarında düşünebilirsin bence turkuaz fayans diyorsan (ki bence kahve daha güzel) dolabı mutlaka beyaz almalısın ki turkuazın güzelliği ortaya çıksın..
iki bataryada çok güzel ve modern alttaki daha hoşuma gitti ama üsttekide çok kibar ve şık duruyor ikiside çok güzel olur
mutfağa gelince sakın ocakla lavaboyu yakın koydurma çünkü çok zor oluyor benimki öyle oradan biliyorum hiç rahat değilll inş. kocişin ikna olurda ankastre alırsınız cnm...
ve son olarak perdelerini lütfen farbalı yaptırmaaa çok demode (şaka bir yana içine hangisi siniyorsa o olur inş bu benim nacizane fikrimm) katlamalı perde ben kullanıyorum hemde tüm evimde hepsi katlamalı mutfak dahilll... çok rahat ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum en azından ben rahat ettim çok şık ve modern görünüyorki benim tarzım biraz böle aslında size fotolarını göstermek isterdim daha iyi karar verebilirsin belki..
ama ne olursa olsun inş. içine sinen huzurla oturacağın güzel güzel bebişlerini büyüteceğin huzurlu bir yuva olsun.. öptüm şeker...
canım ben zaten ayna vede fayansları kastetmiştim ama bir yanlış anlatım oldu sanırım.aynalar lavabolar çok şık geldi.benimde oturduğum evde banyo ve tuvalet dolaplı.ama ben şahsen lavabonun bir zemin üstünde olması çok şık geliyor.resimlerde olduğu gibi......ama kullanışlı olurmu bilemem..........
aynen yaa sinir oldum ben komple eimi çizdim koydum kimse bu kadar yorum yapmadı yaa kıskandıııımmm ne çok sevilion kız ceyda canımmssıınn :))))))))))
canım benm bak bi sen yapmışın sen alındın. sana lafım yok cnmmm. tşkkrler yorumların için. şaka biyana valla bu akşam misafirlerim vardı arkadaşlarımız. onlara gösterdim çizimlerimi bi de hava attım kızlar valla kadınlar klubünde herkes yardım etti. bisürü fikir verdiler dedim. bayıldı millet yaa.. dedim evin tamaını danışarak yapıcam. adam dio karısına sen de öyle yapsana bak ne gzl diye. ayy ne güldüm yaa.. hahaha.
benim muttfagın aynısı desem yeridir canım..ama benimkisi acık mutfak ki oda seklimizde aynı..ben çok memnunum..çünkü en büyük avantaj açarsan mutfağın ve odan L şeklinde, uzunlamasına degil...egerki kırdırma durumun varsa öneririm..şimdiden güle güle otur canım:))))
benim muttfagın aynısı desem yeridir canım..ama benimkisi acık mutfak ki oda seklimizde aynı..ben çok memnunum..çünkü en büyük avantaj açarsan mutfağın ve odan L şeklinde, uzunlamasına degil...egerki kırdırma durumun varsa öneririm..şimdiden güle güle otur canım:))))
sırayla fikrimi yazıyım:
tv süper güle güle kullanın
koltuklar bu tarz kullanan yakınlarım kabarık minderlerden memnun değiiller. ayrı olması kullanışsız diyolar ve kabarık rahat olmuyor diyolar. hiç kullanmadım ama dışarıdan aldığım tüyolar böyle cnm..
oturma odası için duvar kağıdı bence 2.si güzel hatta daha sade bişey de olabilir. 1.si desen olarak çok gzl ama çok göz yoruyo gibime geldi. birazdaha kabartma ağırlıklı, az desenli ve duvar rengine zıt tonlarda daha az renkli birşeyler olabilir bence.
yatak odası için olanlardan da 1.si çok hoş görünüyor. burda bence oturma odasının aksine duvar rengine yakın ve daha karışık desenli olursa ve odandaki eşyaları da az tutarsan mesela sandık felan kkoymadan sadece yatak, tuvalet aynası, gardrop ve komidinleri dışında birşey olmıycak şekilde dekore edersen, sadece yatağın arkasında böyle bir duvar kağıdı diğer duvarlar da sade renkte olursa bence çok hoş olur.
salon duvarına düşündüğün stikır bence abartılı olur ve bunun yanında anlamından dolayı ben şahsen rahat edemem odada. ben böyle hat yazılarını felan daha çok tablolarda tercih ediyorum. salonumda sadece esma var yemek masasının orda ve yukarıda olduğu için rahatsız etmiyor ama bu dubarda olaca, belden aşağıda duracak ve belki duvarın önüne bir sandalye felan konulup oturulması gerekecek ve arkada kalacak yazı. bunlardna dolayı şahsen ben rahatsız olurum... :18:
koridor için düşündüğün de geniş girişler için hoş durur belki ama dar koridorda hoş olmaz gibime geliyor. bunun yerine koridoruna ufak 3lü satılan yağlıboya tablolardan ya da gene ufak çerçeveli güzel fotoğraflar koyabilirsin.
Salon ve mutfak kapısının arasında kalan duvara uygulamayı düşündüğün stikır mükemmel ötesi. bana da hediye edebilirsin aynından :81::81:
oturma odasına stikır eğer yeterli yerin kalırsa düşün bence. küçük olacağı için kalabalık görünebilir.
son olarak avizene ve abajurlarına bayıldım. halı da süper cnm. güle güle kullan. :97::97::97:
benm anladığın kadarıyla ceyda salonu günlük kullanmayacak. buyüzden bence açık kullanışlı olmaz onun için ama gene de müsait olduğunda salonunun fotosunu koyabilirsen cnm herkes için fikir olur. ben şahsen yeni evine taşınacak biri olarak çok merak ettim :))
evet canım salonumı günlük kullanmayacağım iyi tespit
şimdiki evin salonu mu yoksa yeni evin salonunun fotosu mu canım? :44:
yok cnm senin değil... arkadaş demiş ya salonumla mutfağım birleşik diye. ben merak ettim onunkini. bilion ben de amerikan yaptırıcam. senin topikde ben fikir alıyım dedim. topikini işgal eidorum yani :86::86::86: