oy oyy canım benim, sağolasın Allah razı olsun Rabbim sana çook daha güzelelrini nasip etsin inş.henüz taşınmadım canım Mayıs'ta taşınacağım kısmetse. ev için yaptırmayı ya da almayı düşündükerimi paylaşıyorum burada en önemlisi de sizden fikir almak için açtım bu topiği valla fayansta maviyi eledim bitanemm
en iyisini yapyon bitanem fikir almakla.
ohh kurtuluyon desene mayısta kiradan.
bende aldım canım ev...
ama ben bu gidişle burda kalırım herhalde taşınamam..
bencede maviyi ele...
Evet canım Allah' ın izniyle kira olayı bitecek.. valla kulübe olsun, kendimin olsunsen de aldın öyle mi, ne güzel hayırlı uğurlu olsun canım
doğru diyon bacım.kendi evin olsun kulübe olsun..
tşk ederim bitanem Allahım olmayan herkese nasip etsin inş...
Teşekkür ederim canım, önerini dikkate alacağımdan emin olabilirsinGüzel temennilerin için de çok teşekkür ederim, amin inşaAllah
Fayanslar içiin de fikrini rica etsem?? Bir önceki sayfada örneklerini koydum :78:
Kahverengi daha şık duruyor bence canım, turkuaz hem sırıtıyor gibi hem de pek modern gelmiyor bana.. bi de turkuaz renge yakışacak renkte banyo modulü bulmak da zor olur..
Şimdi sıra salonda kızlar..
Bu arada bilmeyenler için belirteyim; 2.5 senelik evliyim dolayısı ile mobilyalarımı değiştirmeyeceğim (oturma odası hariç).. Salonum için dekoratif aksesuar ve tablo almak istiyorum. Bunun için de önerilere açığım kızlar. Bu arada şimdiki salonumda 1 adet cam var ama yeni evimde salonda 2 cam var. Ben salonumdaki tülümü ve perdemi çok beğeniyorum ama perdenin aynısını bulamadımBen de salondaki perdeyi yatak odasına takacağım ve salon için yeni kanat perde alacağım. Salonumda yalnızca kanat perde var yani üstte farbela yok. Ben modern durması için öyle istemiştim. Şimdi salonuma mecburen yeniden perde alacağıma göre acaba farbela diktirsem mi ???
Şimdi salonumun bir fotoğrafını ekliyorum..
Perdelerim yine bu şekilde düz mü olsun yoksa aşağıda eklediğim örneklerdeki gibi üstte farbela olsun mu?:26:
cnm bence fotodakiler gibi alma. çok demode oldu böyle perdeler. ben de perde konusunda çok kararsızım. katlamalı perdeler de demode olmak üzere. bu aralar fransız balkonlar moda olduğu için japon perdeler çok tecih edilyor ama ona da uygun cam lazım boydan boya... ben çok kararsızın perde konusun. napıcm bilmiorum. eve girince karar veririm diorum ama aklımda şuanda olan şey, gene katlamalı perde ama parça parça olanlardan. yani mesela 2 pencere kenarda ortada da cam oluyo ya, hepsine ayrı ayrı katlamalı ğerde yapılıyo. hem çok kullanışlı hem de çok şık oluyor. ben öyle düşünüyorum ama eve girene kadar bakalım neler çıkıcak. bence biraz daha araştır derim.
shadowcummm tarif ettiğin tarz gerçekten benim de çok hoşuma gidiyor fakat katlamalılar yıkarken ve yerine takarken vs epey işlemi var bu sebeple ben katlamalı düşünmüyorum tatlımbenim tülde sorun yok da perdemi bulamadım ama dediğin gibi canım farbelalar demode olmaya başladı :97:
mutfak konusuna da açıklık getireyim kızlar. nasıl olsa ben çidim. aslında ceydanın buraya koyacağını tahmin etmemiştim. tamamen kabataslak çizdim çünkü dolapları. aslında aklımda bu mutfak için düşündüğüm eğer ceyda ankastreye karar verirse; ocağın olduğu yerde hatta biraz daha solda evyeyi koyup, sağ tarafına bulalık makinesini koymayı düşündüm. ocağı köşeye çarpraz şekilde koyup, üstüne de köşe davlumbaz düşündüm. fırın boy dolabında göründüğü gibi olup üzerine de gene ankastre mikrodalga düşündüm ben. pencere önüne de dediği gibi lavabodan biraz daha aşağı ama lavabonun devamı gibi masa koyup, ayakların girebilmesi için biraz yer bırakıp gerisini gene dolap yapabiliriz. bulaşık makinesinin üzerine bulaşık makinesi koyma sebebim, ceydanın fırınlı ocağı var ve ankastre alamayabilirim dedi. bende de hazır çizili fırınlı dolap yoktu öylesine yerleitirdim bende. son karar; önce ceydacım kocacıını kandırıp ankastree okey dedirticek, sonra ben de hemen köşe davlumbazını çizip köşeye ocağını yerleştiricem :)) bu arada bu çizimdeki gibi ocağı pencereden çok uzağa koyamam büyük ihtimalle baca pencerenin ordaki köşede olacak. ocağı oraya almak en doğrusu. köşe olmasa da köşeye en yakın yerde olması lazım. neyse buna göre yorumlarınızı ve ceydanın kararını bekliyorum :))) ayyy çok uzun oldu ben olsam yerinizde üşenirim okumaya
öncelikle yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun derim, size yuvanıza neşe sağlık ve huzur getirsin
mutfak dolaplarınız için bir önerim var; pencere önü olan tezgahı iptal edebiliriz demişsiniz
böyle bir niyetiniz varsa bence mutlaka lavabo karşısında ki duvara da tezgah ve dolap yaptırın derim
kız kardeşimin ve annecimin evinde mutfakları böyle çok da kullanışlı.Biz kadınlar için dolap ne kadar çok olursa o kadar iyi oluyor ve tabbi ki tezgah da öyle pencere önü boş kalırsa mutfak masası koyarsınız
banyo içinde açık renk fayanslar seçin derim ki daha aydınlık olsun ,içeri girince içiniz ferahlasın karanlık düşmesin ne dersiniz?
sevgilerimleee
Banyo dolabı için zaten ilk resimdekini en çok beğendik eşimle canım.. ve kesinlikle eşyaların temizliğini de düşünmek lazım ben evlenmeden önce o kadar akıl edemiyordum ama şimdi bilinçlenince biraz daha iyi karar veriliyorcanım banyo aksesuarların çok güzel :)
bataryalardan alttakini beğendim ben,çokdaha modern duruyo?
banyo dolaplarındada hani ilk resim varya ceviz rengi olan çok kullanışlı olur,hem altınıda rahatça temizlersin için rahat olur :) (ben işin hemen temizlik yönünden de bakıyorum )
bide en ama en önemlisi perdelerine sakın farbela yaptırma nolurrrrrrrrrrrrrr :))
düz kalsın benceee ama tabi sen bilirsin yinedee :)
cnm bütün olanlar zor oluomuş ama dediğim gibi ayrı ayrı olmasının espirisi o. yani bu katlamalı perdeleri temizlerken mekanizmasından çıkarığ öyle yıkıolarmış kumaşını. bi arkadaşımda var ama bütününden var. dio o takarken zor oluo ama ayrı ayrı olunca kolay oluomuş demişti. hem de pencere felan açarken de ayrı ayrıolunca kolay oluomuş demiştiama benmki biraz şey oldu: adamın biri demiş bal çok gzl. aa nerden bilon yedin mi demiş öteki. yok demiş kral yerken kardeşim görmüş. benmki de bu hesap oldueğer dediğim gibi ayrı ayrı kullanan birini burlursan ona danış bence... ya da fornlarda böyle bir topik açak kullanan var mı öğrenek :)))
ikizcim diğer fotolar fayansların rengini görmeniz içindi valla ordaki dolaplara hiç dikkat etmedim desem inanır mısınceydacım senin düşündüğün banyo dolabıda güzel ama....1. vede 4. resimlerdeki kahve tonlarındaki dolaplar daha şık bence...............aksesuarlarda çok şık canım...allah güle güle oturmayı nasip etsin............
ceydacım istersen uygun olduğumda ben ikisini de çizim sana en iyisi.. fikir olsun sana. eşine de gösterirsin hangisine karar verirsenin onu yaparsınız. hemen değil ama uygun olduğumda ben ikisniz de çizim sana :))
Banyo dolabı için zaten ilk resimdekini en çok beğendik eşimle canım.. ve kesinlikle eşyaların temizliğini de düşünmek lazım ben evlenmeden önce o kadar akıl edemiyordum ama şimdi bilinçlenince biraz daha iyi karar veriliyor
mavi fayansı elediğimiz gibi farbelayı da eledim canımcım
yorumların için çook teşekkür ederim. ve yorumlarınızı rahatça yapın kızlar alınırım, gücenirim diye asla düşünmeyin çünkü ben sizden fikir almak için paylaşıyorum
ayrı ayrı olarak görmemiştim canım ben:26: dediğin gibi hemen birini bulmak lazımben bi piyasa yapınca yazarım buraya
ikizcim diğer fotolar fayansların rengini görmeniz içindi valla ordaki dolaplara hiç dikkat etmedim desem inanır mısınorada fayanslara odaklandığım için onlara alıcı gözüyle bakmadım hiç ama senin için inceleyeceğim muhakkak teşekkür ederim
tamam canım, zaten biliyorsun acil değil vaktimiz var dahauygun olduğund çizebilirsen onu da değerlendiririm canım sağolasın