- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
Herkese merhaba,
3 Seneye yakındır evliyiz.
Evlendiğimizde güzel bir sitede , çok güzel bir eve kiracı olarak çıktık.
3 sene evvel 800 tl ye tuttugumuz dairenin kirası şuanda 1500 tl civarında.
Kira ile otuırdugumuz evin satış değeri 3 sene evvel 160.000 tl iken , şuanda 320.00 tl oldu.
Aynı zamanda evlendiğimizden beri eşim ile keni evimizi alma isteği de vardı ancak maddi olarak tam imkan sağlayamadığımız için alamıyorduk.
Uzun araştırmalarımızın sonunda bütçemizi yine de zora sokacak ama o fiyatlarda alabileceğimiz en iyi evi aldık.
Pzt günü tapusunu aldık, 10 yıllık kredi çektik.
Yarın nasipse taşınacağız.
Benim içimde inanılmaz bir üzüntü var, sanki hiç yeni ev almadık , senelerdir istediğim şey bu değilmiş gbi.
Şuanda oturduğumuz kirada oldugumuz daireye cok alısmıstım,
Eşyaşarımıız toplarken evde resmen ağladım , yazarkne bile içim bir acayip oluyor.
Şimdi aldığımız evi de çok istedim , ama iş ciddiye binince şuanda içim bir garip oldu.
Geceleri yatagıma yatınca hep yeni aldıgımız evde kendimi , eşimi hayal ediyorum ama taşlar sanki bir türlü yerine oturmuyor.
Olmuyor birseyler eksik gbi,ya eve alısamazsam, ya ısınamazsam , ya satmak ister de hiç müşteri bulamaz satamaz , ev elimizde patlarsa gbi düşüncelere kapılıyorum..
Kredisi de düşündürüyor beni,
Ödeme gücümüz oldugu halde ya işten cıkartılırsak , ya ödeyemezsek , banka eve el koyarsa falan diye acayip korkularım oluştu.
Satın aldıgımız evi farklı bir muhitten almadık.
Bir iki sokak arkamızda.
Şuanki ile tek farkı
Şimdiki evimiz 6 bloklu site içerisinde,
Yeni evimiz geniş tek bir blok
Etrafı çevrili güzel bir bina ama site değil.
Şuan yasadıgımız ev 2. kat
Aldıgımız ev 3. kat
Yeni ev alıp bu korkuları yasayan baska kımseler oldu mu,
İçim kıpır kıpır olması gerekirken bu hüzün sinirimi bozuyor
Yaklasık 2 aydır ev bakıyorduk, ramazan ayında bile oruclu oruclu ev baktık,
Kredi basvuru stresi, tapu alma stresi, elk, su abonelikleri vs , tasınma işi şuanda bunlarla ugrasıyoruz
acaba içimdeki gerginlik bu durumlardan dolayı mı
Öyleee içimi dökmek istedim :)
3 Seneye yakındır evliyiz.
Evlendiğimizde güzel bir sitede , çok güzel bir eve kiracı olarak çıktık.
3 sene evvel 800 tl ye tuttugumuz dairenin kirası şuanda 1500 tl civarında.
Kira ile otuırdugumuz evin satış değeri 3 sene evvel 160.000 tl iken , şuanda 320.00 tl oldu.
Aynı zamanda evlendiğimizden beri eşim ile keni evimizi alma isteği de vardı ancak maddi olarak tam imkan sağlayamadığımız için alamıyorduk.
Uzun araştırmalarımızın sonunda bütçemizi yine de zora sokacak ama o fiyatlarda alabileceğimiz en iyi evi aldık.
Pzt günü tapusunu aldık, 10 yıllık kredi çektik.
Yarın nasipse taşınacağız.
Benim içimde inanılmaz bir üzüntü var, sanki hiç yeni ev almadık , senelerdir istediğim şey bu değilmiş gbi.
Şuanda oturduğumuz kirada oldugumuz daireye cok alısmıstım,
Eşyaşarımıız toplarken evde resmen ağladım , yazarkne bile içim bir acayip oluyor.
Şimdi aldığımız evi de çok istedim , ama iş ciddiye binince şuanda içim bir garip oldu.
Geceleri yatagıma yatınca hep yeni aldıgımız evde kendimi , eşimi hayal ediyorum ama taşlar sanki bir türlü yerine oturmuyor.
Olmuyor birseyler eksik gbi,ya eve alısamazsam, ya ısınamazsam , ya satmak ister de hiç müşteri bulamaz satamaz , ev elimizde patlarsa gbi düşüncelere kapılıyorum..
Kredisi de düşündürüyor beni,
Ödeme gücümüz oldugu halde ya işten cıkartılırsak , ya ödeyemezsek , banka eve el koyarsa falan diye acayip korkularım oluştu.
Satın aldıgımız evi farklı bir muhitten almadık.
Bir iki sokak arkamızda.
Şuanki ile tek farkı
Şimdiki evimiz 6 bloklu site içerisinde,
Yeni evimiz geniş tek bir blok
Etrafı çevrili güzel bir bina ama site değil.
Şuan yasadıgımız ev 2. kat
Aldıgımız ev 3. kat
Yeni ev alıp bu korkuları yasayan baska kımseler oldu mu,
İçim kıpır kıpır olması gerekirken bu hüzün sinirimi bozuyor
Yaklasık 2 aydır ev bakıyorduk, ramazan ayında bile oruclu oruclu ev baktık,
Kredi basvuru stresi, tapu alma stresi, elk, su abonelikleri vs , tasınma işi şuanda bunlarla ugrasıyoruz
acaba içimdeki gerginlik bu durumlardan dolayı mı
Öyleee içimi dökmek istedim :)